Polut kutsuvat


Polkujuoksu on ihan parasta.

Maastojuoksu on treeniä raittiissa ulkoilmassa koko kropan haastavassa, epätasaisessa maastossa. Saa vetää sieraimiin kevään tuoksua ja tuottaa hikeä pintaan, voiko parempaa olla?

No voi: edellämainitun aktiviteetin puuhaaminen kunnon vehkeillä, ja niitähän meillä riittää.

Koska kamaa on paljon, niin tähän on valittu vain muutamia poimintoja mielestämme kiinnostavimmista vermeistä jotka nostavat polkujuoksukokemuksesi aivan uudelle tasolle.

Aloitetaan juomarepuista:
Näitä nyt on kaikenkokoisia ja -näköisiä. Valintaperuste näille voisi olla, että paljonko tarvitset nestettä mukaan, ja paljonko haluat kantaa pikkukamaa reissullasi. Monissa repuissa on varattu tilaa omille nesessääreille, energiamässyille sun muille tarvikkeille.
Isoimmissa on tilaa myös ottaa varmuuden vuoksi tuulen- ja sateenpitävää, pieneen tilaan menevää juoksutakkia ja muuta pukinetta.Salomon S/Lab Advanced Skin 12 Set
139.90 €Salomon S/Lab Adv Skin 8 Set Womens
129.90 €Camelbak Octane 18 L
139.00 €Osprey Katari 7
54.00 €Montane Gecko VP 12+
129.90 €


Kaikki juomareput »Hokan juoksujalkineet tuovat menoa ja meininkiä mettäpolun kuluttajille. Männäkausina trendinä on nähty hyvin ohutta pohjaa polkuhommiin, nyt ajattelu on siirtynyt hieman tukevampaan ja paksumpaan pohjaratkaisuun.


Ai miksi:
Esimerkiksi nimenomaan tämä Hokan käyttämä pohjamateriaali on aivan järjettömän tukevaa ja hyvää ollen silti aivan ällistyttävän kevyttä painoltaan.

Tästä on se hyöty, että korkeareunainen pohja tarjoaa jalalle hyvän tuen kiertoa ja muljuilua vastaan. Pikku ekstramateriaalikerros jalkapohjassa tekee sen, että jalka kestää ehjänä huomattavasti pidemmän matkan kuin ohutpohjaisilla kengillä.

Erityisesti kaikkien ultrapolkujuoksijoiden sun muiden vaarojen maratoonareiden kantsuu kyllä tutustua ja kokeilla. On meinaan ihan hyvä juttu.

Hyvännäkösiäkin ovat.


Hoka Speedgoat 4 Women
139.00 €Hoka Torrent 2 Women
129.90 €Hoka Torrent 2 Mens
129.90 €

Kaikki Hokan tuotteet >>


Jalkineet ovat tärkein juoksussa ja kävelyssä tarvittava varuste. Jokaisen liikkujan herkkyysaste on erilainen, ja tästä syystä Inov-8 on käyttänyt runsaasti aikaa erilaisten materiaalien tutkimiseen täydellisen mukavuustason löytämiseksi.

Inov-8:n tarkka tietämys jalan ja maaston vuorovaikutuksesta on auttanut innovoimaan lestin, joka sallii jalan nivelten rajoittamattoman liikkeen.

Inov-8 X-Talon G 210 Mens
149.00 €Inov-8 X-Talon G 210 Womens
149.00 €Inov-8 Trailtalon 290 Womens
144.90 €

Kaikki Inov-8 tuotteet >>


#thebestgripontheplanet


Sarva- ja VJ Sport kengät valmistaa orivesiläinen yritys M-Shoe Makers Oy.
Yritys sai alkunsa vuonna 1981 ajatuksesta kehittää suunnistajille tarkoituksenmukaisia huippujalkineita vaativiin olosuhteisiin.
Alussa oli tarve, ja tarvetta seurasi väsymätön tuotekehitys. Pitkäjänteinen työ ja sopivien materiaalien etsiminen ja järjestelmällinen testaaminen ovat tuottaneet markkinoille aivan äärimmäisen edistyksellisen jalkineteknologian.

Nykyään VJ noudattaa edelleen samoja normeja, jotka asetettiin jo vuosia sitten yritystä perustettaessa. Käyttämällä huipputeknologiaa, korkealaatuisia materiaaleja arvoista tinkimättä on saatu tuotettua kenkiä, joiden pito on planeetan paras. 

Nämä kengät ovat auttaneet monia urheilijoita saavuttamaan unelmansa ja voittamaan maailmanmestaruuskilpailuja erilaisissa maastourheilulajeissa, kuten polkujuoksussa, OCR:ssä, vuorijuoksussa ja suunnistuksessa.


VJ Maxx (Miesten lesti)
149.00 €VJ XTRM (Miesten lesti)
148.90 €VJ XTRM (Naisten lesti)
148.90 €

Kaikki VJ:n /Sarvan tuotteet >>


Instituutio nimeltään Salomon

Salomon on maailman parhaita urheiluvaatteiden ja juoksukenkien valmistajia. Valikoimamme kattaa Salomonin parhaat maastojuoksukengätSalomon juoksu- ja juomareput sekä valikoiman Salomonin parhaita urheiluvaatteita

Salomon SpeedCross 5 Womens
Erikoishinta 109.00 €Salomon Speedcross 5
Erikoishinta 109.00 €Salomon S/Lab Ultra 3
159.00 €Salomon S/Lab Cross
179.00 €

Kaikki Salomonin tuotteet >>


Stormshell & co
Kevyt ja vedenpitävä, hupullinen juoksutakki on omiaan kovaan treeniin kosteissa olosuhteissa. Juoksutakkien hyviin ominaisuuksiin kuuluu, että ne pakkaantuvat kätevästi omaan taskuunsa, eli kulkevat näppärästi mukana.
Esim. Inov-8:n Stormshell -takin vesipilariarvo 20,000 HH ja yhdistettynä teipattuihin saumoihin takaavat suojan kovaltakin sateelta. Takki täyttää polku- ja vuorijuoksukisojen välttämättömiin varusteisiin kuuluvat kriteerit.

Tutustu myös muihin valikoimamme huippuihin juoksutakkeihin, joissa ominaisuusyhdistelmiä piisaa moneen makuun ja -käyttötarkoitukseen.

Takin lisäksi ihoa vasten miellyttävä treenipaita ja asiaan soveltuvat housut/ trikoot täydentävät polkujuoksijan unelmaunivormun.

Inov-8 Stormshell FZ Mens
169.00 €Inov-8 Stormshell FZ Womens
169.00 €Salomon Bonatti PRO WP JKT Mens
189.00 €Montane Women's Trail Series Long Tights
74.90 €Devold Running Zip Neck Mens
84.90 €Devold Running Woman Zip Neck
84.90 €


Nyt on paras aika kuluttaa polkuja ja fiilistellä alkukevään maisemia ja tuoksuja. Ensi viikolla ihmetellään huhtikuuta taas ihan uusista näkökulmista, mutta siihen saakka laitetaan tossua toisen eteen ja nautiskellaan juoksun tuottamista ihanista endorfiineista.

Konalan myymälämme on avoinna normaalisti (arkisin 10-20, lauantaina olemme avoinna 10-18, ja sunnuntaina 12-18)
Puhelin- ja sähköpostiasiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 10-14 numerossa 09 454 0707

Mukavaa loppuviikkoa ja reippaita viikonloppusuunnitelmia

Ystävällisin terveisin,
Varuste.net

[uutiskirje_poistu]