Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Juoksukengät‪» Maastojuoksukengät‪» Naisten‪»

VJ XTRM (Naisten lesti)

VJ XTRM (Naisten lesti)

VJ XTRM (Naisten lesti)
VJ XTRM (Naisten lesti)
VJ XTRM (Naisten lesti)
VJ XTRM (Naisten lesti)

Hinta
148,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
pariVäri
Punainen / Musta / Vihreä


Koko
EUR 36 (UK 3.5)
EUR 37 (UK 4.0)
EUR 37.5 (UK 4.5)
EUR 38 (UK 5.0)
EUR 39 (UK 5.5)
EUR 39.5 (UK 6.0)
EUR 40 (UK 6.5)
EUR 40.5 (UK 7.0)Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Äärimmäisen teknisten ja kivikkoisten vuoripolkujen VJ maastojuoksukenkä! Medium-leveällä lestillä ja kärkeen varatulla lisätilalla pärjää loistavasti ihan siellä todella pitkillä ultramatkoilla. Kärkeä on vahvennettu ja päälliseksi on valittu materiaali, jossa on 48% Kevlaria. Siis samaa materiaalia kuin luotiliiveissä. Kevyttä mutta kestävää. Jalkapohja on suojattu koko pohjan RockPlatella ja vaimennusta löytyy päkiästä ja kannasta.

Pohja on Superior Contactia, eli todella pitävää nappulakuvioita, joka taas tarkoittaa suurta pistopainetta eli suomeksi: aivan törkeän hyvää pitoa. Toimii todella loistavasti kiinteällä alustalla olevan pehmeän materiaalin ja tarraa kiinni. Materiaalina pohjassa on käytetty butyylikumia, joka on aikas tarkalleen parhaan pidon tarjoava materiaali. Sellainen miinupuoli tosin on, että kumi kuluu kovalla alustalla monia muita pohjakumimateriaaleja nopeammin. Mutta toisaalta, se pito. Aivan omaa luokkaansa.

Sitten on vielä Fitlock. VJ on tehnyt paljon suunnistuskenkiä ja nämä XTRM:tkin toimivat sekä vuori- ja polkukisoissa että suunnistuksessa, sillä samat ominaisuudet ovat arvossa. Fitlock tukee jalkaholvin kohtaa ja tekee kengästä todella hyvin istuvan ja suojaa sitä alhaalta tulevia iskuja. Tunnokkuus ja istuvuus on viimeisen päälle.

Droppi: 4mm
Urasyvyys: 6mm
Lesti: Medium (kärjessä lisätilaa)
Paino: 250g (UK 8)
Pohja: 100% Butyl rubber -nappulat

Suomalainen tekijä-äijä, todellinen vuorikauris ja Alppien kyykyttäjä Juha Jumisko tuli 2018 viidenneksi Swiss Peaks -vuoriultrakisassa. Jalassa, noh, mitkäs muut kuin VJ XTRM:et. Matkaa kisassa oli 360km ja nousumetrejä vaatimattomat 25000m. Todellisuudessa matkaa tossuparille kertyi karpaasin itsensä mukaan semmoiset kepeät noin 500km, ylä- ja alamäkeä himpun verran kisan tiedoissa ilmoitettua enemmän eli melkein 40000m.

On se kova. Ja yhtä kova on suositus tällä näytöllä näille popoille.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 250 x 120 x 330 mm.


Maasto
Märkä, pehmeä, Vuoristo


Sukupuoli
Naiset


Vedenpitävyys
Ei


Taso
Harjoittelu, Kisa


Paino
1 kg(Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)


Valmistusmaa
Etelä-Korea


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.8.2021
Yleisarvosana
Vastaa kokoaan. Hyvä istuvuus, loistava pito.
Marja V. vahvistettu ostaja, 9.6.2020
Yleisarvosana
Huippu polkujuoksutossu. Suosikkini. Hankin uudet samanlaiset täksi kaudeksikin. Pito kaikenlaisissa maastoissa erittäin hyvä: toimivat hienosti myös talvikeleillä maastossa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 5.5.2020
Yleisarvosana
Minulla on hiukan eri mittaiset jalat; pituus vasen 228,9mm ja oikea 229 mm ja leveys vasen 98,7mm, oikea 99,1 mm eli tarkka koko on 36, lesti normaali. Tilasin ensin muistaakseni 37,5. Näin jo ennen jalkaan laittoa, että ompa kapeat. Vasemmassa jalassani on mortonin neurooma vaiva, joten päkiään sattui peijakkaasti, kun jalka oli liian piukassa kengässä. Lähetin kengät takaisin ja ripeästi lähetettiin uudet kokoa 38. Vieläkin kenkä tuntuu melko kapealta, mutta kipua ei onneksi ole. Nämä kengät ovat aivan loistavat maastojuoksukengät, ihan parhaat. Edelliset oli La Sportiva, nekin oli loistavat, mutta viileällä ilmalla varpaat paleli ja ne kastu hetkessä. Nämä VJXTRM maastojuoksukengät ei heti kostu. Viime viikonloppuna juoksin suolla, kenkä meni uppeluksiin ja kastui sukkaa myöten, silti jalkoja ei palellut, edes sen jälkeen, kun pyöräilin 40 minuuttia märissä kengissä kotiin. Suosittelen!!!!
Pia N. vahvistettu ostaja, 19.12.2019
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Kenkä tuntuu hyvältä, suojaa jalkojasi, antaa sinulle hyvän pidon. Kengät ovat kooltaan totta. Olen todella tyytyväinen tähän kenkään.
Eeva L. vahvistettu ostaja, 3.7.2019
Yleisarvosana
Hyvä pito kalliolla ja liukkaalla. Omaan jalkaan juuri sopiva.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 24.10.2018
Yleisarvosana
Ketterä kenkä tekniseen maastoon. Pito erinomainen vaikka liukkaat pitkospuut on liukkaat näilläkin. Varpaille hyvin tilaa, napakasti istuva kantapää. Ilo juosta pitkiäkin lenkkejä.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Jon Albon on the new VJ Sport
VJ XTRM

Blogi

VJ -maastojuoksukengän valinta

Mikä homma:VJ Sport kengät valmistetaan Orivedellä kotimaisen M-Shoe Makersin toimesta - jo vuodesta 1981. Yritys sai alkunsa ajatuksesta kehittää suunnistajille tarkoituksenmukaisia huippujalkineita haastavaan ja liukkaaseen maastoon. Pian yrityksen perustamisen jälkeen VJ:n ken...