Yritysesittely

Varuste.net on suomalainen ulkoiluharrastusvälineitä myyvä yritys, jolla on erityisen hieno myymälä Helsingin Konalassa. Kaikki tuotteemme ovat myynnissä myös verkkokaupassamme.

Porukka

Tarinamme alkoi vuonna 2004, kun viisi ulkoilulajeja harrastavaa ystävystä perusti pienen erikoisurheiluvälineitä myyvän verkkokaupan ja pian sen jälkeen myymälän.

Homma on yli kymmenen vuoden aikana kasvanut ja tänä päivänä palveluksessamme työskentelee viitisenkymmentä muuta lajeistamme innostunutta tekijää.

Kaikki toimintamme tapahtuu saman katon alla; Konalasta käsin pyöritämme myymälää, verkkokauppaa, varastoa ja mitä kaikkea keskisuuren puljun parissa säätämiseen nyt liittyykään.

Henkilökunnan kuvat ja esittelyt
Avoimet työpaikat


Ulkokuva

Palvelu

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme osaavaa, asiantuntevaa, ystävällistä ja nopeaa asiakaspalvelua niin myymälässä kuin netissäkin. Vain todella hyvät varusteet kelpaavat meille myyntiin, koska käytämme itse samoja kamppeita harrastuksissamme. Tuotteen epäkelpoisuus paljastuu meidän ja asiakkaidemme testikäytössä hyvinkin nopeasti eikä sellaisia kamoja täällä kauaa katsella.

Pidämme hinnat kilpailukykyisenä ja tuotevalikoimamme mahdollisimman tuoreena ja ajantasaisena. Tuomme jatkuvasti mielenkiintoisia uutuuksia asiakkaidemme saataville.Tervetuloa käymään meillä Konalassa tai shoppaile turvallisesti verkkokaupassamme. Täällä me kaikki ollaan teitä varten!


Sisäkuva
Tekivät muuten tosi kivan jutun OP:n lehteen (OP Yritys 2/15) meistä komeiden kuvien kera.
Toimintaamme kuuluu laajan harrastusvälinevalikoiman ja asiantuntevan palvelun lisäksi muutakin - oletkos ehtinyt tutustua näihin?

METSÄSTYSKESKUS
Tutustu tarkemmin: metsastyskeskus.fi

Metsästyskeskus on verkkokauppapalvelumme, jonne on kerätty kaikki metsästykseen liittyvät tuotteet - käytännössä kaikki, mitä voit harrastukseesi tarvita. Myymälässämme on myös todella näyttävä metsästysosasto, jonka valikoima on täysin yhtenäinen verkkokaupan kanssa. Toimintaamme kuuluu myös erilaisten esittely- ja erikoistilaisuuksien järjestäminen, joista tiedoitamme erityisesti Metsästyskeskuksen etusivulla.

Samoissa tiloissa toimii Suomen metsästysalan yksi näyttävimpiä esittely- ja palvelutiloja, Premium Hunting Lounge.
PHL, näin ystävien kesken, on kokonaan uudenlainen palvelukonsepti, joka tarjoaa lisäarvoa vaativammallekin metsästyksen harrastajalle.

Kokonaisuuteen liittyy myös vaikuttava myyntinäyttely, jossa yksityiset aseharrastajat ovat asettaneet omia herkkujaan nähtäväksi ja myytäväksi tiloihimme.

Tervetuloa meille - täällä Sinua palvelee metsästysasioissa: Kalle, Tony, Matti ja Jesse.


Tony H.
Myymälämyyjä | Metsästysasiantuntija

Kaarle H.
Myymälämyyjä | Metsästysasiantuntija

Matti H.
Myymälämyyjä | Metsästysasiantuntija

Jesse K.
Myymälämyyjä | MetsästysasiantuntijaSUKELLUSKOULU AALTO
Tutustu tarkemmin: sukelluskouluaalto.fi

Sukelluskoulu Aalto on PADI sukelluskeskus, joka toimii Varuste.netin alaisuudessa ja -tiloissa Helsingin Konalassa.Tarjoamme PADI -koulutusjärjestelmän mukaista sukellusopetusta aina sukelluskokeiluista Divemaster -tasoon - ja kaikkea siltä väliltä.

Kaikki sukelluskouluttajamme ja oppaamme ovat kokeneita PADI -kouluttajia ja lajin aktiivisia harrastajia omalla vapaa-ajallaan. Meillä kouluttavat ja ohjaavat sukellusammattilaiset tekevät tätä sydämestään ja rakkaudesta lajiin, ja haluamme todella auttaa uuden oppimisessasi ja maksimoida turvallisuutesi, joten tykkäämme pitää sukellusryhmien koot pienenä.

Varustevalikoimamme on erinomaisen laaja, oli sitten suosikkipuuhaasi viileän veden sukellukset Suomessa, tekniikkasukeltaminen, tai värikkäistä koralleista nauttiminen trooppisissa vesissä - tai kaikkea tätä!
Toimintaamme kuuluu sukelluskurssit, kesäkaudella ohjatut päivä- ja viikonloppuretket lähistön vesiin - parin tunnin automatkan päässä Helsingistä löytyy jo kaikenlaista hienoa.

Aallon iloista rytmiryhmää johtaa meillä Tiina, jonka tapaat lähestulkoon joka päivä hääräämästä sukellusosastomme tuntumassa. Sukelluskoulutukseen osallistuu myös Nina ja Ilkka. Tervetuloa!


Tiina P.
Myymälämyynti | Dive Center Manager, Sukelluskoulu Aalto

Nina P.
Markkinointi | Varuste.net

Ilkka N.
Myymäläpäällikkö | Varuste.netVIRANOMAISKESKUS
Tutustu tarkemmin: viranomainen.fi

Viranomaiskeskus / Viranomainen.fi on viranomaisvarusteita myyvä suomalainen yritys, jolla on verkkokauppa ja showroom-myymälä Helsingin Konalassa. Palvelemme arkipäivisin klo 09.00-17.00.

Palvelumme tarkoituksena on tarjota viranomaisille ainutlaatuinen mahdollisuus hankkia korkealaatuiset varusteet saman katon alta. Konalan showroomiimme on myös mahdollista tulla tutustumaan tuotteisiin ja tekemään ostoksia.

Tuotevalikoimaamme valitaan ainoastaan korkealaatuisia ja hyvämaineisia tuotteita. Heikkolaatuiset tuotteet eivät valikoimissamme kauaa viihdy. Kerromme tuotteiden ominaisuuksista rehellisesti, koska varusteisiin on pystyttävä luottamaan täydellisesti.

Viranomaispuolta meillä luotsaa Jyri, Kari ja Jemina, jotka ovat henkilökohtaisesti tavattavissa arkisin ysistä viiteen.


Jyri A.
Johtaja | Viranomainen.fi

Kari U.
Kehityspäällikkö | Viranomainen.fi

Jemina P.
Myyntipäällikkö | Tekstiili, jalkineet, koirailu | Viranomai...