Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Juoksukengät‪» Maastojuoksukengät‪» Miesten‪»

VJ XTRM (Miesten lesti)

VJ XTRM (Miesten lesti)

VJ XTRM (Miesten lesti)
VJ XTRM (Miesten lesti)
VJ XTRM (Miesten lesti)
VJ XTRM (Miesten lesti)
VJ XTRM (Miesten lesti)

Erikoishinta
119,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
pariVäri
VJ XTRM (Miesten lesti) Punainen / Musta / Vihreä
Punainen / Musta / Vihreä


Koko
(valitse)
Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Äärimmäisen teknisten ja kivikkoisten vuoripolkujen VJ XTRM maastojuoksukenkä! Medium-leveällä lestillä ja kärkeen varatulla lisätilalla pärjää loistavasti ihan siellä todella pitkillä ultramatkoilla. Kärkeä on vahvennettu ja päälliseksi on valittu materiaali, jossa on 48% Kevlaria. Siis samaa materiaalia kuin luotiliiveissä. Kevyttä mutta kestävää. Jalkapohja on suojattu koko pohjan RockPlatella ja vaimennusta löytyy päkiästä ja kannasta.

Pohja on Superior Contactia, eli todella pitävää nappulakuvioita, joka taas tarkoittaa suurta pistopainetta eli suomeksi: aivan törkeän hyvää pitoa. Toimii todella loistavasti kiinteällä alustalla olevan pehmeän materiaalin ja tarraa kiinni. Materiaalina pohjassa on käytetty butyylikumia, joka on aikas tarkalleen parhaan pidon tarjoava materiaali. Sellainen miinupuoli tosin on, että kumi kuluu kovalla alustalla monia muita pohjakumimateriaaleja nopeammin. Mutta toisaalta, se pito. Aivan omaa luokkaansa.

Sitten on vielä Fitlock. VJ on tehnyt paljon suunnistuskenkiä ja nämä XTRM:tkin toimivat sekä vuori- ja polkukisoissa että suunnistuksessa, sillä samat ominaisuudet ovat arvossa. Fitlock tukee jalkaholvin kohtaa ja tekee kengästä todella hyvin istuvan ja suojaa sitä alhaalta tulevia iskuja. Tunnokkuus ja istuvuus on viimeisen päälle.

Droppi: 4mm
Urasyvyys: 6mm
Lesti: Medium (kärjessä lisätilaa)
Paino: 250g (UK 8)
Pohja: 100% Butyl rubber -nappulat

Suomalainen tekijä-äijä, todellinen vuorikauris ja Alppien kyykyttäjä Juha Jumisko tuli 2018 viidenneksi Swiss Peaks -vuoriultrakisassa. Jalassa, noh, mitkäs muut kuin VJ XTRM:et. Matkaa kisassa oli 360km ja nousumetrejä vaatimattomat 25000m. Todellisuudessa matkaa tossuparille kertyi karpaasin itsensä mukaan semmoiset kepeät noin 500km, ylä- ja alamäkeä himpun verran kisan tiedoissa ilmoitettua enemmän eli melkein 40000m.

On se kova. Ja yhtä kova on suositus tällä näytöllä näille popoille.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 250 x 120 x 330 mm.


Maasto
Märkä, pehmeä, Vuoristo


Sukupuoli
Miehet


Vedenpitävyys
Ei


Taso
Harjoittelu, Kisa


Paino
1 kg(Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)


Valmistusmaa
Etelä-Korea


Kommentit
Roope H. vahvistettu ostaja, 25.2.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Laadukas kenkä, joka sopii täydellisesti kapeampaan jalkaan.
Toni T. vahvistettu ostaja, 20.12.2021
Yleisarvosana
Ei vielä suurta kokemusta. Pakkaskelillä ekalla lenkillä tuntui että pohja on liian kova. Mutta voipi olla että tätä kenkää ei ole suunniteltu ihan pakkaskeleille ja uutuuttaan varmaan vielä vähän kankea jalkine.
Aki H. vahvistettu ostaja, 11.5.2021
Yleisarvosana
Hyvä pito eri pinnoilla. Aluksi lesti tuntui hieman kapealta, mutta parin lenkin jälkeen kenkä tuli hyväksi. Sarvan xero tuli hommattua talvella. Siksi hommasin nämä ja oli hyvä valinta.
Luca L. vahvistettu ostaja, 25.1.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Olen käyttänyt VJ-kenkiä 2 vuotta. Kaikkien aikojen paras pito. Markkinoiden kevyimmät kengät. Erittäin lyhyet toimitusajat.
Mirco P. vahvistettu ostaja, 23.12.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Super !! Upea kevyt vakaa kenkä megapidikkeellä!
Daniele C. vahvistettu ostaja, 23.10.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Toimitus ajoissa ja annetulla tavalla. Upea tuote. Jo testattu, kaikkien aikojen paras kenkä OCR: lle
Martin J. vahvistettu ostaja, 2.6.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Yksi parhaista polkupyöräkengistä, joka soveltuu nyt kiviseen, tekniseen maastoon polkuilla metsässä tai vuoristossa etäisyyksien välillä. Hyvä istuvuus nilkan ympärillä ja tarpeeksi tilaa varvaslaatikossa. Fitlock-nauhoitus toimii hyvin. Kengät ovat jatkuvasti valmistettu kestävistä, kestävistä ja luotettavista materiaaleista, kuten kevlar / polyesterisekoitus yläosassa, kivilevy välipohjassa ja butyylikumi ulkopohjassa. Todella hyvä pito kuivilla ja märillä pinnoilla. Ainoa mitä kaipaan, on se, että kenkä olisi hieman pehmustettu, jotta sitä voidaan käyttää todella pitkillä matkoilla. Hyvä työ VJ!
Oskari U. vahvistettu ostaja, 14.5.2020
Yleisarvosana
Vakuuttavat kengät - kaikki mainostetut ominaisuudet näistä kyllä löytyy. Aluksi uudenkarhean kengän varvastila tuntui jopa ahtaalta, mistä ehdinkin olla harmeissani, mutta käytön myötä kenkä on muovautunut erittäin mukavaksi - myös varvastilan osalta. Aiemmin ostamieni VJ Sarva Xero 5 -nastareiden perusteella valittu koko osoittautui oikeaksi. Juoksutuntuma on hyvä, terävät kivet ei tunnu läpi, mutta kenkä tuntuu mieluisan minimalistiselta ilman ylimääräisiä tyynyjä. Pito on raju, vaikka pohja tuntuukin selvästi kovenevan lämpötilan kylmetessä. Kiitettävän pidon kääntöpuolena pohjamateriaali on varsin pehmeää, ja tasaisen tappavalla asfalttitaipaleella nappulat saa syötyä yllättävänkin nopeasti (polulla ei tästä tarvi murehtia). Sisäänajon myötä muotoon mukautuneenakin kenkä tuntuu nimensä mukaiselta, ja näkyy kestävän runtua kolhuista suivaantumatta. Suurin yksittäinen negatiivinen piirre on mielestäni hälytysajoneuvomainen väritys. Kun näistä aika jättää, voin kuvitella empimättä tilaavani uudet. Ellei sitten ole ehtinyt tulla markkinoille XTRM 2 -mallia maastokelpoisemmalla värimaailmalla, ja kenties muutaman millin yläosastaan leveämmällä välipohjalla. Suosittelen.
Keijo L. vahvistettu ostaja, 20.4.2020
Yleisarvosana
Tasaa maaston terävät piikit pois. Ahtaampi kuin Irock2. Ihan ei ole vielä vauhtiin päästy. Vaelluksia silmälläpitäen mutta myös polkujuoksuun haettu. Maxx isompana oli parempi itselle.
Toni K. vahvistettu ostaja, 14.4.2020
Yleisarvosana
Istuu hyvin jalkaan, sopivasti vaimennettu myös pidemmälle matkalle maastossa. Pito todella hyvä, liimaantuu pitkoksilla ja kallioilla pintaan eikä tarvitse pelätä liukastumista.
Näytä kaikki (15) Lisää kommentti

Tuotemerkki


Jon Albon on the new VJ Sport
VJ XTRM

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

VJ -maastojuoksukengän valinta

Mikä homma:VJ Sport kengät valmistetaan Orivedellä kotimaisen M-Shoe Makersin toimesta - jo vuodesta 1981. Yritys sai alkunsa ajatuksesta kehittää suunnistajille tarkoituksenmukaisia huippujalkineita haastavaan ja liukkaaseen maastoon. Pian yrityksen perustamisen jälkeen VJ:n ken...