Vaihdot ja palautukset

Varuste.net tarjoaa 60 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeuden verkkokaupasta ja myymälästä ostettuihin tuotteisiin.
Palautettujen tuotteiden tulee olla virheettömiä, käyttämättömiä ja alkuperäisessä ehjässä myyntipakkauksessaan. Lisäksi palautettavissa tuotteissa tulee olla tuotelaput ja hintalaput kiinni. Huomioithan, että esimerkiksi kenkälaatikko on kenkien myyntipakkaus, eikä sitä näin ollen voi käyttää postipakettina.

Palautusoikeus ei koske yksilöllisiä tuotteita kuten mittatilausasuja, omaan mittaan leikattuja köysiä, kaiverrettuja tuotteita eikä luvanvaraisia aseita ja -ammuksia.
Vaihto- ja palautusaika lähtee raksuttamaan siitä hetkestä, kun saat tilauksen käsiisi eli noudat sen vaikkapa Postista tai tehtyäsi ostoksen myymälässämme. Palautuksen tai vaihdon syytä ei tarvitse kertoa.

Palauttaminen on ilmaista lähetyksillemme Suomessa. Muista maista asiakas maksaa palauttamisesta koituvat kulut.


Mikäli myymälästä ostettu tuote palautetaan ja halutaan vaihtaa toiseen tuotteeseen, ja toivotaan vaihtotuotteen lähettämistä haluttuun osoitteeseen, veloitamme toimituskulut uuden tuotteen lähetyksestä. HUOM: tuotevaihdot ovat mahdollisia vain Suomen sisällä tapahtuviin tilauksiin.

Noutamattomista tai vastaanottamattomista lähetyksistä laskutamme kulut. Kulut koostuvat valitun toimitustavan oletushinnasta + palautuskustannuksesta, joka on sama kuin alkuperäinen tilauksesta maksettu toimituskulu.


Minne voin palauttaa tai missä voin vaihtaa tuotteen?

Miten palautetut tuotteet hyvitetään?

Kuinka kauan vaihdossa tai palautuksessa yleensä menee?

Mistä tiedän, että palauttamani tai vaihtamani tuotteet ovat palautuneet teille?

Voinko vaihtaa ostamani tuotteen edullisempaan / kalliimpaan tuotteeseen?

Onko kaikilla tuotteilla vaihto- ja palautusoikeus?


Palautuslomake (pdf)

Reklamaatiot & takuu »