Plumpsista

Näe luonto eri kulmasta kuin lenkkeillessä, virkisty viileässä vedessä ja nauti ympärillä olevasta rauhasta ja omasta tilasta. Ihanaa vaihtelua arkeen ja kaakeliuintiharrastukseen tarjoaa avovesiuinti. Tässä tuhansien järvien maassa, jossa meren rantaakin on vähintääkin riittävästi takaa sen, että uimaan kyllä pääsee jos vaan haluaa.

Uimavedet ovat monessa paikkaa edelleen kohtalaisen puhtaat sinilevästä, mutta tilanne vaihtelee.

Ajankohtaiset vesistöjen sinilevätilanteet pääset tarkistamaan Ympäristöhallinnon yhteiseltä verkkosivulta, ymparisto.fi.


Valikoimassamme on hieno kattaus uintimärkkäreitä, joista suosituin tällä hetkellä lienee tämä Orca S7. Jos mietityttää millainen märkäpuku kannattaa valita,
lue asiantuntijoidemme vinkit uintimärkäpuvun valintaan.

Avovesiuintiin liittyy jos jonkinlaista varustetta jotka varsinkin aloittelijan päätä saattaa hieman pyöräyttää.
Olemme kirjoittaneet pidemmin avovesiuinnista ja siihen liittyvistä varusteista artikkelin sivuillemme. 

249.00 €

Swimrun on vallattoman hauska urheilumuoto, jossa uintiosuudet ja juoksupätkät vaihtelevat. Idea on siinä, että siinä välissä ei paljoa vaatteita vaihdeta, vaan koko show hoidetaan märkkäri päällä.

199.00 €Kelluke on yksinkertainen, tehokas ja turvallisuuttasi lisäävä varuste uinnissa. Kirkkaat värit tekevät uimarin näkyvämmäksi ja pussiin saa mukaan niin halutessaan vaikka avaimet tai lompakon. Eihän tämä mikään pelastusvene ole, mutta tulee paremmin huomatuksi ja tarjoaa riittävästi nostetta jos tarvitsee sen varassa hetken huilata.

49.90 €


Avovesilasit poikkeaa tavallisista hallilaseista siten, että niissä on mm. laajempi näkökenttä ja kokonsa puolesta ovat hieman isommat. Näillä voi siis aivan hyvin uida myös hallissa.
41.90 €Huppu on erittäin asiallinen lisä avovesiuintivarustukseen. Sen lisäksi, ettei päätä palele (joka on oikeasti ongelma erityisesti viileällä ilmalla), niin kirkkaan värisellä myssyllä voi parantaa omaa näkyvyyttään.

44.90 €


34.90 €Uintiräpylöillä saat kovemman jalkatreenin tai hauskaa ja vauhdikasta vaihtelua normiuintiin. Valitse istuva ja napakka koko: liian iso lompsuu uidessa ja varpailla turhan ison räpylän kiinni pitäminen on turhan rankkaa puuhaa. Jos siis yhtään arveluttaa kahden koon välillä, niin monissa tapauksissa kannattaa valita pienempi koko.

36.00 €

Lättärit sopivat hyvin käsivetotreeniin tai / ja maksimoimaan vauhtia. Lättäreiden kanssa saa sen verran olla tarkkana, että jos tekniikassa on paljon tekemistä, saa näillä vahvistettua huonoa liikerataa siinä määrin, että voi kirpaista.
Eli huolellisuutta käyttöön ja tekniikkaan niin pysyy homma hauskana.
25.90 €

Toivotamme mukavaa ja reipashenkistä lomailua teille, jotka kesälomastanne parhaillaan nautitte. Toisaalta tsemppiä teille, jotka olette kesän kunniaksi sorvin ääressä - maistuupahan työn jälkeinen virkistävä uintipulahdus ja raikas meri-/ järvi-ilma entistäkin makeammalta.

Kesä on kerran vuodessa vaan, joten iloitaan tästä nyt täysiä.

HUOM! Ulkoiluvaate ja -jalkinealennusmyyntimme on käynnissä edelleen, aina sunnuntain 18.7. loppuun saakka!

Ystävällisin terveisin,
Varuste.net

[uutiskirje_poistu]