Kesä ja kärpäset

Jos ei mökkikausi ole korkattu, niin viimeistään nyt alkaa olla aika. Jos ei mökkifiilistely napostele niin onneksi Suomen suvessa on paljon muitakin tapoja nauttia ulkoilmasta, kesäluonnosta ja hyttysistä. 

Tähän viestiin on kerätty tärkeimpiä välttämättömyystuotteita, jolla kesäisestä oleilusta saa salettiin kaiken mahdollisimman tehokkaasti irti. Erityisesti pyydämme kiinnittämään huomiota ihanaan uuteen edustamaamme tuotemerkkiin, eli Sjö&Haviin, jonka valikoimasta löydät tyylikkäitä biohajoavia hygieniatuotteita tiskiaineesta hoitoaineisiin ja kaikkiin saippuoihin siltä väliltä.

Aloitetaan kuiteskin kesän kestohittiaiheesta, elikäs kaikenmaailman hyttysten sun muiden paarmojen ja mäkäräisten häätämisestä:Sjö & Hav Outdoor Care luo tuotteita taatakseen puhtaan ja raikkaan kokemukseen rannikolla, metsässä tai vaikkapa vuoristossa. Kaikki Sjö & Havin tuotteet ovat biohajoavia ja valmistettu Ruotsissa luonnollisiin skandinaavisiin olosuhteisiin.

Jokipiin Pellava on perinteinen monipuolisesti laadukkaita pellavatuotteita valmistava yritys ja meidän valikoimastamme löydät heiltä kamppeita, joita olemme valinneet sopivaksi retkille, reissuille ja urheiluun. Ja saunomiseen, tottakai. Tutustu valikoimaan, ihastu ja hommaa maailmankaikkeuden mukavimmat pellavatuotteet.

Muurla valmistaa tuotteensa tarkoin valituista materiaaleista kuten suomalaisesta puusta, laadukkaasta lasista ja kestävästä emalista. Emali nyt on retkeilijän ja ulkoilmafiilistelijän valinta kaikenmaailman seikkailuihin. Olemme valikoineet Muurlan tuoteista omaan valikoimaamme luontoaiheisia toinen toistaan hienompia mukeja. Niin on vaikea valita kuosien välillä, että varmin tapa olisi varmaankin kerätä koko sarja.

Tämän kauden yksi mahtavista uutuuksistamme on ollut ottaa valikoimaan Skepphultin tuotteita erityisesti nuotiokokkailumielessä, mutta rehellisyyden nimissä ollaan vähän innostuttu näistä laveamminkin, eli kaikkea ihan supermakeeta löytyy tältä ruotsalaiselta perinnepajalta.


Muurikka on jo sen sortin instituutio, että Muurikasta on muodostunut ulkoilmapannun yleisnimi. Miksi toisaalta tyytyä mihinkään muuhun pannuun kuin Muurikkaan, kun niitä nyt kerran on saatavilla. Tiesithän, että Muurikka valmistaa jos jonkinlaista vermestä ulkokokkailuun savustimista ulkoilmakeittiöihin ja kaikkiin patoihin ja pannuihin siltä väliltä.

KUPILKA-nimi juontaa juurensa Karjalaan, jossa wanha kansa käytti kupin hellittelynimenä sanaa KUPILKA siemaillessaan makoisia kuumia juomiaan. No nykyään Kupilka on maailmankuuluisuutta niittävä innovaatiobrändi, jonka kestävät ja ekologiset tuotteet on valmistettu luonnonkuitukomposiitista. Kestää astianpesukoneen ja vauhdikkaammatkin riennot.
Iiisisti ottamiseen löytyy meiltä monenlaista ratkaisua. Oli tarkoituksenasi viettää päivää riippumatossa kirjaa lukien tai halusit sitten viettää yöttömän yön matossa killitellen, niin kyllä siihen sopiva värkki löytyy: utrakevyestä riipparista klassisiin riippumattoihin ja siitä aina riippumajoitteisiin saakka kaikilla herkuilla. Muista myös riippumattojen lisätarvikkeet: köydet, puunhalaajat ym.Toivotamme erittäin mukavaa, rauhallista ja aktiivista kesäkuuta kaikille. Herkutelkaa kesäsapuskoilla, loikoilkaa riippumatossa riittävästi ja ladatkaa itseänne auringolla. Pitkät valoisat kesäpäivät ovat kyllä seikkailijan puolella - ehtii vähän kaikenlaista.

Nautiskelkaa, ystävät.

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu


[uutiskirje_poistu]