Muurla


Muurlan tehtaanmyymälä avasi ovensa ensikerran keväällä 1974 palvelemaan vilkkaan 110-tien ohikulkijoita taukopaikkana. Kantavana ajatuksena oli päästää asiakkaita seuraamaan suomalaista lasinvalmistusta taukopaikassa, joka tarjoili lisäksi perinteisen kahvila-ravintolapalvelun. Muurlan lasitehtaasta tuli houkutteleva ja mielenkiintoinen taukopaikka ja turistikohde.

Entisen lasitehtaan tiloissa toimivan Muurlan juuret ovat kotimaisessa lasinvalmistuksessa, joka takaa vuosikymmenien kokemuksen tuotannosta ja suunnittelusta. Suomalainen suunnittelu ja puhdaslinjainen muotoilu ovat peruslähtökohtia tuotekehitykselle. Inspiraatio suunnitteluun syntyy puhtaasta luonnosta, eri vuodenajoista, sekä halusta kohdata tuotteiden jokapäiväisen käytön vaatimukset. Tuotteemme syntyvät suomalaisen muotoilun ja vuosikymmenten tuotanto-osaamisen yhdistelmästä.

Haluamme luoda tuotteita, jotka ovat jokapäiväisessä käytössä. Korkea laatu ja tuotteiden käytettävyys muodostavat suunnittelu- ja tuotantoprosessin peruslähtökohdan.

Käyttämistämme, tarkoin valituista materiaaleista, kuten suomalaisesta puusta, laadukkaasta lasista ja kestävästä emalista, syntyy ajattomia ja katseen kestäviä tuotteita jokaiseen kotiin ja sisustukseen.

Oman suunnittelun lisäksi tuoteperheitä syntyy yhteistyössä ulkopuolisten suunnittelijoiden kanssa, sekä lisenssiyhteistöiden kautta.

Tänä päivänä Muurlan tuotteita myydään oman tehtaanmyymälän lisäksi kaikissa kotimaisissa hyvin varustelluissa päivittäistavarakaupoissa ja omissa kausimyymälöissä. Vientiä on yhteensä 26 maahan, joista suurin vientimaa on Kiina.www.muurla.com/