Kevät on viihtymisen aikaa

Nyt on kaikkea kivaa käsillä: kevät kutsuu mökeille, pihoille ja retkille viihtymään ja mikäs parempi startti kaikelle kevättouhulle ja ulkoilmanautiskeluun virittäytymiselle olisi, kuin äitienpäivän aika.

Muista äitiä, äitihahmoa, vanhempaa tai muuta tärkeää läheistä tai itseäsi käytännöllisillä viihtymistarvikkeilla, jotka ovat iloja silmille ja mielille. 
(Äitienpäivä sunnuntaina 9.5.2021)

Jokipiin Pellava on perinteinen monipuolisesti laadukkaita pellavatuotteita valmistava yritys ja meidän valikoimastamme löydät heiltä kamppeita, joita olemme valinneet sopivaksi retkille, reissuille ja urheiluun. Ja saunomiseen, tottakai. Tutustu valikoimaan, ihastu ja hommaa maailmankaikkeuden mukavimmat pellavatuotteet.

Muurla valmistaa tuotteensa tarkoin valituista materiaaleista kuten suomalaisesta puusta, laadukkaasta lasista ja kestävästä emalista. Emali nyt on retkeilijän ja ulkoilmafiilistelijän valinta kaikenmaailman seikkailuihin. Olemme valikoineet Muurlan tuoteista omaan valikoimaamme luontoaiheisia toinen toistaan hienompia mukeja. Niin on vaikea valita kuosien välillä, että varmin tapa olisi varmaankin kerätä koko sarja.

Tämän kauden yksi mahtavista uutuuksistamme on ollut ottaa valikoimaan Skepphultin tuotteita erityisesti nuotiokokkailumielessä, mutta rehellisyyden nimissä ollaan vähän innostuttu näistä laveamminkin, eli kaikkea ihan supermakeeta löytyy tältä ruotsalaiselta perinnepajalta.


Muurikka on jo sen sortin instituutio, että Muurikasta on muodostunut ulkoilmapannun yleisnimi. Miksi toisaalta tyytyä mihinkään muuhun pannuun kuin Muurikkaan, kun niitä nyt kerran on saatavilla. Tiesithän, että Muurikka valmistaa jos jonkinlaista vermestä ulkokokkailuun savustimista ulkoilmakeittiöihin ja kaikkiin patoihin ja pannuihin siltä väliltä.

KUPILKA-nimi juontaa juurensa Karjalaan, jossa wanha kansa käytti kupin hellittelynimenä sanaa KUPILKA siemaillessaan makoisia kuumia juomiaan. No nykyään Kupilka on maailmankuuluisuutta niittävä innovaatiobrändi, jonka kestävät ja ekologiset tuotteet on valmistettu luonnonkuitukomposiitista. Kestää astianpesukoneen ja vauhdikkaammatkin riennot.Muista äitiä ja muita elämäsi merkkihenkilöitä juhlapäivänään

Iso kiitos sille välkylle yksilölle, joka on keksinyt lahjakortit. Vaikka olisi kuinka läheinen lahjansaaja, niin monesti harmaita hiuksia aiheuttaa se, että ei tarkalleen tiedä, että mitä sen nyt piti olla. Miksei siis suosiolla anna toisen itse valita. Lahjakortin kylkeen voi vaikka askarrella jonkin oman vision siitä, minkä tyyppiseen käyttöön lahjanantaja oli lahjakortin ajatellut. Jos siis haluaa.

Lahjakortin summan voi tosiaan päättää itse vapaasti muuttamalla lahjakortin hintaa hintakentässä.

Lahjakortilla voi maksaa sekä verkkokaupassa, että myymälässä:
Lahjakortissa lukeva numero ja tunnus tarvitaan lahjakorttia käytettäessä. Lahjakortin voimassaololla ei ole takarajaa.

Jos lahjakortilla ostettaessa tilauksen summa on pienempi kuin lahjakortin summa, jäljelle jääneen osuuden voi käyttää seuraavien tilauksen yhteydessä. Ihanan reilua!

Tuo sähköinen lahjakortti on myös hyvä, sillä sen toimitusaika on hyvin lyhyt: se tulee meiliisi välittömästi.

Lahjakortti
Hinta vapaa


Sähköinen lahjakortti
Hinta vapaaNo johan siinä oli taas niin lahjavinkkiä kuin ihastuttavia kevään (...ja tulevan kesän) välttämättömyystuotteita.

Toivotamme mitä aurinkoisinta äitienpäivää ja nautinnollista ulkoilmaelämää kaikille.

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu


[uutiskirje_poistu]