Vapputiedotus

Ensinnä tärkeät asiat:
1) Varuste.netillä on houkuttelevia työpaikkoja avoinna. Haettavana on myymälän esimiestäviin tiiminvetäjä (haku päättyy 13.5.), asiakaspalveluun noheva ja reipas asiakaspalvelija, ja varastopuolelle hälyttäjä / kerääjä / hyllyttäjä (näiden hakuaika päättyy 9.5.)
Lue lisää avoimista työpaikoista hakuohjeineen tästä linkistä 


2) Vapun aattona (perjantai 30.4.2020) olemme auki aattoaikataulun mukaan, eli 10-18
3) Vappupäivänä, lauantai 1.5.2020 olemme suljettuna
4) Äitienpäivää juhlitaan sunnuntaina 9.5. Lahjaideoita ja vinkkejä aktiivisille äideille ja kaikille muillekin reippaille löytyy myöhempänä tässä viestissä.
5) Yhteismetsien metsästyslupamyynti alkaa maanantaina 3.5.2021 klo 9


Kevät on edennyt jo niin pitkälle, että täällä etelässäkin saatiin männäviikolla lumisadetta, räntää ja rakeita - vettä unohtamatta. Onneksi aurinkokin paistelee aina välissä, joten kokonaisuutena on luvassa oikein hyvä vappukeli. Perinteinen.

Tämä vuosittainen hulabaloo juhlitaan tänäkin vuonna erikoisin järjestelyin. Mikäpä siinä: pääasia, että nauttii kevään juhlasta, herkuttelee eväitä ja painelee yksin tai pienellä ydinporukalla väljemmille ulkoilumaille nautiskelemaan simaa ja munkkeja samalla kevätlintuja bongaten. Ei lainkaan pöllömpi suunnitelma, vai mitä.

Aikalailla puolivitsillä ja toisaalta -tosissaan ollaan koottu vapun kunniaksi kaikenlaista ilmatäytteistä vappupallon korviketta tähän listaan. Siinä mielessä vitsillä, että ajatus saattaa naurattaa/ huvittaa niitä, joita se sattuu naurattamaan, ja meille muille kyseessä on kavalkadi ajankohtaista tarpeistoa, joka sattuu olemaan ilmatäytteistä. Kyllähän näillä aikamoisen vapun saa aikaiseksi.

Ilmatäytteiset patjat mukavuutta arvostaville ulkoilmanukkujille:

Ilmatäytteinen on myös kevään mielenkiintoisin ja -odotetuin uutuutemme, eli packraft. Valikoimassamme on tällä hetkellä kolmea eri mallia maailman parhaita MRS:n packrafteja, joilla retkeilymielinen vaeltaja avaa valtavan määrän uusia reittivaihtoehtoja reissuilleen. Kun osan matkasta voi taittaa melomalla jokea, koskea tai järveä pitkin, voi saavuttaa paikkoja, joihin jalkaisin ei pääse lainkaan. Reittisuunnitteluun todella tulee aivan uusia ulottuvuuksia, kun järvet tai muut jalkaisin ylitsepääsemättömät vesistöt eivät enää katkaise retkeilijän matkaa.

MRS Microraft
1049.00 €

KAIKKI PACKRAFTIT

Mukavuus uudelle tasolle 2.0

Jos hyvällä makuualustalla saadaan metsäsänky hoidettua kuosiin, niin siihen kun lisää tyynyn niin voidaan sanoa, että kyllä kelpaa.
Tässä alla esiteltävässä tyynyssä yhdistyy pyhä kolminaisuus eli keveys, kompaktisuus ja mukavuus. Tuloksena on kivasti muotoiltu 20D -laminoidusta polyesteristä valmistettu päänalunen, joka pakkautuu todella pieneen tilaan.

Sea to Summit Aeros Ultralight Pillow
alkaen 39.90 €

Kaikki ilmatäytteiset tyynyt

Pakattua ilmaa ilmapullossa
Tätäkin meiltä saa! Sukeltajat nyt ensinnä ovat varmasti mielissään, kun saavat tätä meidän ihmisten arvostamaa hengitysilmaa otettua mukaan pinnanalaisiin seikkailuihin. Täytämme täällä ilmaa ja rikastettua ilmaa omiin (katsastettuihin!) säiliöihinne tai vuokraamme täynnä olevia säiliötä sukellustarkoituksiin kaikille luokitetuille sukeltajille, joilla on sukelluskortti esittää.

Paineilmatäyttö sukellussäiliöön
8.00 €

Kaikki kaasutäyttöön liittyvä

Suppi selkään ja menoksi
SUP-laudat ovat kivoja vehkeitä, mutta kuljetus ja varastointi saattavat tuottaa harmaita hiuksia. Onneksi on pumpattavat versiot. Tämä Joben monikäyttöinen yleislautapaketti sisältää seuraavat elementit:

• Kevyt säädettävä lasikuitumela (säätöalue 170-205cm, paino 840g)
• Nopea kaksisuuntainen pumppu
• Vedenpitävä kantoreppu
• Nilkkaan sidottava miellyttävä karkuremmi
• Paikkasarja
• Kiinteät kuminauhat tavaroiden kuljetukseen
• Kiinteät kylkisuojat


Jobe SUP Aero Yarra 10.6 paketti
799.00 €


Kaikki SUP -laudat

Avovesiuimarit ja muut veden äärellä hilluvat HUOM:

Tämä avovesiuintiin suunniteltu poiju toimii niin huomiomerkkinä muille vesilleliikkujille, kellukkeena kramppien varalta ja säilytyspaikkana tavaroillesi. Eli voi tosissaan ottaa mukaan uintilenkille veteen.
Suosittelemme kuitenkin säilyttämään arvotavarat vielä erikseen niihin erikseen tarkoitetuissa vedenkestävissä pusseissa poijun sisällä.
360swim SaferSwimmer -kelluke (TPU)
54.90 €


Kaikki avovesipoijut

No mikäs se tämä sitten on

Milläs muullakaan sitä pinnan alta lähettelisi viestejä venemiehistölle tai laiturilla seisoskelijoille, kuin merkkipoijulla. Tämä lähetetään pinnan päälle, kun halutaan viestiä jotain ennalta sovittua: "tulossa ollaan" / "ollaan myöhässä" / "tarvitaan jeesiä" / "hylky löytyi tästä", tai mitä nyt ikinä. Tämä Halcyonin kyseinen malli lienee kaikkien pintapoijujen, eli nakkien, Rolls Royce.
Halcyon Merkkipoiju, 1m
alkaen 81.70 €


Kaikki merkki- ja turvapoijut

Muista äitiä ja muita elämäsi merkkihenkilöitä juhlapäivänään

Iso kiitos sille välkylle yksilölle, joka on keksinyt lahjakortit. Vaikka olisi kuinka läheinen lahjansaaja, niin monesti harmaita hiuksia aiheuttaa se, ettei tarkalleen tiedä, että mitä sen nyt piti olla. Miksei siis suosiolla anna toisen itse valita. Lahjakortin kylkeen voi vaikka askarrella jonkin oman vision siitä, minkä tyyppiseen käyttöön lahjanantaja oli lahjakortin ajatellut. Jos siis haluaa.

Lahjakortin summan voi päättää itse vapaasti muuttamalla lahjakortin hintaa hintakentässä.

Lahjakortilla voi maksaa sekä verkkokaupassa, että myymälässä:
Lahjakortissa lukeva numero ja tunnus tarvitaan lahjakorttia käytettäessä. Lahjakortin voimassaololla ei ole takarajaa.

Jos lahjakortilla ostettaessa tilauksen summa on pienempi kuin lahjakortin summa, jäljelle jääneen osuuden voi käyttää seuraavien tilauksen yhteydessä. Ihanan reilua!

Tuo sähköinen lahjakortti on myös hyvä, sillä sen toimitusaika on hyvin lyhyt: se tulee meiliisi välittömästi.
Lahjakortti
Hinta vapaa


Sähköinen lahjakortti
Hinta vapaa

Uusia seikkailuja!

Henkilöille, joilla on jo kaikkea tai jotka lahjana arvostavat yhteistä aikaa, on tarjolla hienoja kokemuksia yhdessä asiantuntevassa ohjauksessa. Varuste.netin alaisuudessa toimiva 5-tähden PADI-sukelluskeskus Sukelluskoulu Aalto tarjoaa laitesukelluskokeiluita allasolosuhteissa. Hintaan sisältyy kaikki sukellusvarusteet, perehdytys laitesukelluksen tärkeimpiin seikkoihin ja -tekniikoihin sekä reipasta touhuamista varusteiden kanssa altaassa sukeltaen.

Hinta sukelluskokeilulle on 89 € pär henkilö, ja voit klikkailla mieleisesi määrän sukeltajia mukaan. Ryhmän koko on minimissään 2, maksimissaan 4 henkeä. Jos on halua ottaa enemmän porukkaa mukaan, varaamme paikalle enemmän lisää ohjaajia - varmistaaksemme yksilöllisen ja hyvän kokemuksen.

Jos et löydä tuotteen sivuilta sopivaa aikaa, tai haluat varata kokeilun isommalle pesueelle, niin nou problem. Otathan tässä tapauksessa yhteyttä info@sukelluskouluaalto.fi, niin järjestämme halutunlaisen kokonaisuuden koko jengille.
PADI Discover Scuba Diving - laitesukelluskokeilu
89.00 €


Sukelluskoulu Aalto järjestää sukelluskoulutusta laitesukelluskokeiluista sukelluskouluttajaksi saakka. Jos alkeiskurssi kiinnostaa, tai lompsasta löytyy jo sukelluskortti /haluat jatkaa eteenpäin harrastuksessasi, niin katso kurssivalikoimamme ja hämmästy:

Sukelluskoulu Aallon sivut (tietoa meistä, kurssivalikoima ym.)

Maallisia, mutta niin ihania lahjavinkkejä

Ei auta. Fjällrävenin tuotteet ovat vaan niin supersiistejä. Nämä toki passaa niin äideille kuin isille, tytöille ja pojille, miehille, naisille ja muille henkilöille. Aina tyylikkäät, monen monessa värissä. Jännä miten onkaan, että nämä Fjellun tuotteet laadukkuutensa puolesta kestävät aikaa niin kestävyytensä, kuin ulosantinsakin puolesta: muotoilu on niin ajatonta, että ne näyttävät vuosikymmenestä toiseen cooleilta ja ajankohtaisilta.
Fjällräven Totepack No. 1
99.00 €


Fjällräven Kånken Hip Pack
49.90 €


Mukavaa ja simanmakuista vappua kaikille tasapuolisesti. Pitäkää itsestänne huolta ja viettäkää paras vappu 2021, mitä ikinä voikaan viettää. Viikonlopun kelit on ihan kohdillaan jos nyt ainakin villapaita on syytä pukea päälle jotta pärjää piknikbrunssilla.

Kuplivaa kevätjuhlahumua toivottaa,
Varuste.netin asiakaspalvelu

[uutiskirje_poistu]