Lajit‪» Melonta‪» Kanootit ja kajakit‪» Packraftit‪»

MRS Microraft

MRS Microraft

MRS Microraft
MRS Microraft
MRS Microraft
MRS Microraft
MRS Microraft
MRS Microraft
MRS Microraft
MRS Microraft

Hinta
Captcha$ + toimituskulut
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
kpl


Väri
MRS Microraft Green
Green


Koko
M
LSaatavuus
Heti. Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossamme olevan tai varastoomme tulossa olevan määrän. Tuote poistuu valikoimastamme.

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

MRS Microraft on packraft eli ilmalla täytettävä, erittäin kestävästä materiaalista valmistettu helposti liikuteltava ja varastoitava kajakin kaltainen lautta. Tämä malli painaa koosta riippuen 3 – 3,5 kg, aukkopeite mukaan lukien – eli melko lailla normaalin kahden hengen teltan verran. Microraftia voi pitää näppäränä yleismallina, jos karkeasti lokeroiden Alligator 2S Pro on enemmän koskeen suunniteltu ja Nomad S1 D profiililtaan taisaisen veden kampe.

Keveydestään ja uskomattomasta liikuteltavuudestaan huolimatta Microraftin kantavuus on noin 150 kilogrammaa – mukaan mahtuu siis melojan lisäksi vaikka täyspakkaus, koira tai fatbike. Packraftit on kehitetty nimenomaan pitkäaikaiseksi retkikumppaniksi ja kestämään käyttöä, eli jokien ja koskien laskua sekä toistuvaa kokoon rullaamista ja vaihtuvia sääoloja. Kaikki MRS-packraftit on valmistettu lujatekoisesta ja notkeasta materiaalista.

Microraft onkin täydellinen kumppani vaelluksille, metsästys- ja kalastusreissuille sekä liikkuvalle kaupunkilaiselle. Normaali ihminen päästelee packraftilla virtaamattomassa vedessä noin 4-5 kilometrin tuntivauhtia. Kyseessä on kaikessa yksinkertaisuudessaan kevyt, pieneen kokoon menevä väline, jonka avulla päiväretket ja pitkät vaellukset saavat täysin uuden ulottuvuuden.

Lautan mukaan tulee tarra-vetoketjuyhdistelmällä kiinnitettävä aukkopeite, joka on verraton varuste varsinkin virtaavassa vedessä liikuttaessa. Aukkopeitteen tarkoitus on pitää meloja kuivana kun kosken kuohut pyrkivät sisään kulkuvälineeseen tai kesäinen auringonpaiste muuttuu kesken melontareissun sateensuojan metsästämiseksi. Juuri tästä syystä me emme myy sitä lisähintaan, vaan aukkopeite sisältyy kaikkiin myymiimme packrafteihin. Se ei tietenkään ei ole sataprosenttinen suoja kaikkea vettä vastaan, mutta pitää normaalit roiskeet ja sateen hyvin tehokkaasti poissa lautan sisältä.

Huomio! Packraftisi toimitetaan tyylikkäillä tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logoja on (yht 2 kpl) keulan molemmin puolin noin 100 mm x 70 mm kokoisena.

MRS Microraftin mukana mukana toimitetaan täyttöpussi, irroitettava evä sekä paikkausmateriaalia (pl. liima).

Mikäli packraftisi kaipaa jonain päivänä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Melomon paikkaussarjaa tai lautan mukana tulevien paikkamateriaalien liimaukseen Helaplast-liimaa. Lisäksi suosittelemme vahvasti kaikille packraftin omistajille Flextailgear Max Pump-retkipumppua.

Takuu: valmistajan myöntämät 3 vuotta.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 700 x 500 x 400 mm.

Paino
3.4 kg (myyntipakkauksen kanssa 4.00 kg)


Takuu
36 kk


Kommentit
Risto H. 24.11.2021
Yhden kauden meloneena ei valittamista. Kestää osumat kiviin ja puihin.
Tomi P. 20.8.2021
Yleisarvosana
Ylitti odotukset, hyvä meloa, helppo kuljettaa, pystyy hyvin menemään virtaavassakin vedessä.
Anonyymi 8.7.2021
Yleisarvosana
Käsittämättömän hauska ja monipuolinen! Tuli ostettua itselle pääosin kalastuskäyttöön mutta nyt on alkanut käydä jo mielessä kaikenlaiset retket. Olen erittäin tyytyväinen hankintaan!
Anonyymi 28.6.2021
Yleisarvosana
Helppokäyttöinen ja vakaa melottava. Aukkopeitteen kiinnityksen teippaukset ovat heppoisen oloisia.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myös

Flextailgear Max Pump Plus
 
Flextailgear Max Pump Plus
Captcha$
(7)
Heti saatavilla
Melomo Mela (4-osainen)
 
Melomo Mela (4-osainen)
Captcha$
(4)
Heti saatavilla
Melomo Multimela
 
Melomo Multimela
Captcha$
(1)
Heti saatavilla


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Baltic Dinghy Pro (25 - 90+ kg) kelluntaliivi
Baltic Dinghy Pro (25 - 90+ kg) kelluntaliivi
alkaen Captcha$
(8)
Heti saatavilla


Blogi

Packraftingin monet mahdollisuudet

Packraft on pumppupussilla täytettävä lautta, joka painaa mallista riippuen noin 3-6 kiloa. Tyhjennettynä kuminen lautta rullautuu yllättävän pieneen tilaan, jolloin sen voi ottaa helposti mukaan esimerkiksi vaellusrinkkaan. Packraft täytetään pumppupussilla tai retkipumpulla ja ...