Lajit‪» Melonta‪» Kanootit ja kajakit‪» Packraftit‪»

MRS Microraft

MRS Microraft

MRS Microraft
MRS Microraft
MRS Microraft
MRS Microraft
MRS Microraft
MRS Microraft
MRS Microraft
MRS Microraft

Hinta
1 129,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Väri
MRS Microraft Green
Green


Koko
L


Väri: Green
Koko: L

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Myymälä (Helsinki)varastossayli 5 kpl heti
Netistä toimitettavissayli 5 kpl heti

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

MRS Microraft on packraft eli ilmalla täytettävä, erittäin kestävästä materiaalista valmistettu helposti liikuteltava kajakin kaltainen lautta. Microraftia voidaan pitää packraftien yleismallina tai ns. packraftien klassikkona. Monipuolisuutensa ja ketteryytensä vuoksi se soveltuu mainiosti niin koskiin kuin taisillekin vesille. 

MRS Microraft painaa n.3,5 kg aukkopeite mukaan lukien – eli melko lailla normaalin teltan verran. Keveydestään ja uskomattomasta liikuteltavuudestaan huolimatta Microraftin max. kantavuus on jopa 190 kg – mukaan mahtuu siis melojan lisäksi vaikka täyspakkaus, koira tai fatbike. Packraftit on kehitetty nimenomaan pitkäaikaiseksi retkikumppaniksi. Packraftisi kestää jokien ja koskien laskua sekä vaihtuvia sääoloja helteestä pakkaseen. Kaikki MRS-packraftit on valmistettu lujatekoisesta ja notkeasta materiaalista (uretaanilla päällystetty Ripstop Nylon).

Microraft on siis täydellinen kumppani vaelluksille, metsästys- ja kalastusreissuille sekä liikkuvalle kaupunkilaiselle. Matka taittuu virtaamattomassakin vedessä noin 4-5 kilometrin tuntivauhtia. Kyseessä on kaikessa yksinkertaisuudessaan kevyt, pieneen kokoon menevä reppulautta, jonka avulla päiväretket ja pitkät vaellukset saavat täysin uuden ulottuvuuden.

Aukkopeite: Microraftissa on vakiona tarra-vetoketjuyhdistelmällä kiinnitettävä aukkopeite, joka on verraton varuste varsinkin virtaavassa vedessä liikuttaessa. Aukkopeite estää kosken kouhujen pääsemistä jalkatilaan sekä pitää vesisateella melojaa osaltaan kuivana. Se ei kuitenkaan ei ole sataprosenttinen suoja vettä vastaan (vetoketju saattaa päästää hieman vettä läpi jos sen päällä on vettä pitkiä aikoja), mutta pitää normaalit roiskeet ja sateen tehokkaasti poissa lautan sisältä.

Kokosuositus (melojan pituus cm): M-koko juniorista aina 180 cm pituuteen asti ja L-koko 175-190 cm. Kokosuositus on hyvin ohjeellinen, sillä sopivuus vaihtelee myös ruumiinrakenteen mukaan. Koon valinnassa huomioi, että mitä pienempi, sen ketterämpi ja mitä isompi, sen tilavampi.

MRS packrafteissa on vakiona myös irrotettava evä (korkeus. n. 60 mm) sekä istukka. Packraftin mukana toimitetaan täyttöpussi sekä paikkausmateriaalia (pl. liima). Mikäli kuitenkin packraftisi sattuisi kaipaamaan jonain päivänä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Melomon paikkaussarjaa. Erittäin kätevä lisävaruste jokaiselle packraftin omistajalle on myös Flextailgear Max Pump-retkipumppu. Täytitpä packraftisi tällä pumpulla tai täyttöpussilla, kuitenkin loppusilaus täytyy tehdä vahvoilla puhalluksilla, päällä olevan yksisuuntaventtiilin kautta.

Huom. Packraftisi toimitetaan tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logot on keulan molemmin puolin n. 100 mm x 70 mm kokoisina.

Paino: 3.5 kg 


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 370 x 620 x 180 mm.


Paino
3,5 kg
(myyntipakkauksen kanssa 4 kg)


Takuu
36 kk


Kommentit
Tuomas R. vahvistettu ostaja, 16.7.2023
Yleisarvosana
Loistava peli. Tällä hetkellä on vasta kaksi reissua takana, mutta nyt on jo päässyt testailemaan lauttaa monenlaisissa maastoissa. -Järvellä lauttaa toimii hyvin, kun aallokko on maltillinen. Isommassa aallokossa lautta toimii kohtuullisesti sitten, kun oppii sopivan melontatekniikan. Vasta-aallokkoonkin onnistuu eteneminen mainiosti, jos oma kunto riittää. Aallokossa alkuun meinasi tulla merisairauden oireita, mutta itse totuin keinuntaan hetken päästä. Ainoa miinus järvellä tulee siitä, että lautta on herkkä kääntymään tuulessa/aallokossa ja lähtemään seilailemaan, jos lopettaa melomisen hetkeksi. -Joella lautta on kivan näppärä ja herkkä ohjauksen suhteen. Melominen onnistuu niin tasaisessa vedessä kuin virtauksessakin. Lautta suoriutui hyvin myös kohtuu matalassa koskessa. Vaikka välillä lautta otti pohjakosketusta kiviin, niin eteneminen jatkui. Kosken jälkeen lautan pohjamuovikin oli vielä virheetön, joten kivikosketukset eivät ainakaan pahemmin vaurioittaneet lauttaa. -Metsässä/suossa lautan kantaminenkin on miellyttävää ja vaivatonta sen keveyden ansiosta. -Kokonaisuutena lautan osto on ollut erinomainen päätös, ja reppulauttailu tulee avaamaan uudenlaisia mahdollisuuksia eräilyharrastuksessani.
Dirk T. vahvistettu ostaja, 15.7.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Katsoin paljon YouTube-videoita ennen MRW Microraftin ostamista. Microraft on nimensä mukaisesti pienempi pakkaus. Sitä on eri kokoisia. Olen 196 cm ja valitsin L-koon. Se toimii. Jaloilleni on tarpeeksi tilaa ja otan joskus jopa pienen koiran mukaani. Hän voi istua jalkojeni välissä tai takanani. Tähän asti olen käyttänyt Microraftia vain järvellä. Se voi myös tehdä whitewater. Sitten käytät sprayhametta. Packraft on nopeasti pystytetty. Tarvitsen noin 15 minuuttia ennen kuin olen vedessä. Siellä on inflaatiopussi. Tarvitset noin kolme täytettä, jotta paketti täyttyy. Täyttöpussin käyttö on helppoa, mutta vaatii harjoittelua. Lopullisen paineen saat käyttämällä käsipumppua tai keuhkojasi. On tärkeää karkaista venettä. Tämä tarkoittaa, että asetat sen veden päälle niin, että mikrolautan ilma jäähtyy veden lämpötilaan. Painetta saattaa hävitä ja ilmaa on lisättävä. Packraftissa on cruiser-kansi, joka voidaan avata takaa ja alas oikealta puolelta. Voit kääriä sen ja säilyttää sen edessä kahdella tarranauhalla. Se voidaan myös poistaa kokonaan. Kun haluat tehdä Whitewaterin tai on sateinen päivä, cruizer-kansi on pakollinen. Se pitää sinut myös kuivana melottaessa tyynessä vedessä. Cruizer-kannella ei kuitenkaan ole paljon tilaa koiralle. Jos sinulla on matkatavarat, voit kiinnittää ne cruizer-kannen etuosaan. Kaiken kaikkiaan kätevä ja monipuolinen pikkupakkaus, erittäin tukeva, kevyt mutta ei äärimmäisen kevyt, joka voidaan pakata tiiviisti ja on hauska käyttää.
Olli K. vahvistettu ostaja, 2.11.2022
Yleisarvosana
Olen ollut ensimmäisen kesän jälkeen todella tyytyväinen. Helppo kantaa erämaa järvelle ja lähteä kalaan. Tai vaikka ottaa urbaani kalareissu vantaanjoella ja tulla junalla takaisin kotiin. Lapissa kätevä kun voi lastata rinkan kyytiin ja meloa vesi-osuudet. Kestää pikku nirhaumat ja kontaktit kiviin.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 19.8.2022
Yleisarvosana
Hyvä, ei ehkä kevein packrafti, mutta itsellä kalastus käytössä toiminut. Vaikka olenkin luonteeltani varsin töhö, en ole vielä saanut koukulla reikää aikaseksi, materiaali vaikuttaa todella kestävältä, eikä pienet pohjakosketukset ole jättäneet jälkiäkään. Nyt käytyäni useammalla kalastus retkellä tämän kanssa, minulla on herännyt himo päästä laskemaan koskia tämän kanssa.
Jokke V. vahvistettu ostaja, 10.6.2022
Lyhyen käyttökokemuksen mukaan erittäin näppärä ja toimiva. Menee hyvin pieneen tilaan ja helppo ja nopea täyttää.
Jari K. vahvistettu ostaja, 14.5.2022
Hyä, keviä kampe takamaitte vesien tutkintaan
Risto H. vahvistettu ostaja, 24.11.2021
Yhden kauden meloneena ei valittamista. Kestää osumat kiviin ja puihin.
Tomi P. vahvistettu ostaja, 20.8.2021
Yleisarvosana
Ylitti odotukset, hyvä meloa, helppo kuljettaa, pystyy hyvin menemään virtaavassakin vedessä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.7.2021
Yleisarvosana
Käsittämättömän hauska ja monipuolinen! Tuli ostettua itselle pääosin kalastuskäyttöön mutta nyt on alkanut käydä jo mielessä kaikenlaiset retket. Olen erittäin tyytyväinen hankintaan!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 28.6.2021
Yleisarvosana
Helppokäyttöinen ja vakaa melottava. Aukkopeitteen kiinnityksen teippaukset ovat heppoisen oloisia.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Melomo MRS Microraft

Katso myösTuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Packraftingin monet mahdollisuudet

Packraft on pumppupussilla täytettävä lautta, joka painaa mallista riippuen noin 3-6 kiloa. Tyhjennettynä kuminen lautta rullautuu yllättävän pieneen tilaan, jolloin sen voi ottaa helposti mukaan esimerkiksi vaellusrinkkaan. Packraft täytetään pumppupussilla tai retkipumpulla ja ...