Lajit‪» Melonta‪» Kanootit ja kajakit‪» Packraftit‪»

MRS Microraft

MRS Microraft

MRS Microraft
MRS Microraft
MRS Microraft
MRS Microraft
MRS Microraft
MRS Microraft
MRS Microraft
MRS Microraft

Hinta


Määrä
kpl


Väri
MRS Microraft Green
Green


Koko
M
L
Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

MRS Microraft on packraft eli ilmalla täytettävä, erittäin kestävästä materiaalista valmistettu helposti liikuteltava kajakin kaltainen lautta. Microraftia voidaan pitää packraftien yleismallina tai ns. packraftien klassikkona. Monipuolisuutensa ja ketteryytensä vuoksi se soveltuu mainiosti niin koskiin kuin taisillekin vesille. 

MRS Microraft painaa n.3,5 kg aukkopeite mukaan lukien – eli melko lailla normaalin teltan verran. Keveydestään ja uskomattomasta liikuteltavuudestaan huolimatta Microraftin max. kantavuus on jopa 190 kg – mukaan mahtuu siis melojan lisäksi vaikka täyspakkaus, koira tai fatbike. Packraftit on kehitetty nimenomaan pitkäaikaiseksi retkikumppaniksi. Packraftisi kestää jokien ja koskien laskua sekä vaihtuvia sääoloja helteestä pakkaseen. Kaikki MRS-packraftit on valmistettu lujatekoisesta ja notkeasta materiaalista (uretaanilla päällystetty Ripstop Nylon).

Microraft on siis täydellinen kumppani vaelluksille, metsästys- ja kalastusreissuille sekä liikkuvalle kaupunkilaiselle. Matka taittuu virtaamattomassakin vedessä noin 4-5 kilometrin tuntivauhtia. Kyseessä on kaikessa yksinkertaisuudessaan kevyt, pieneen kokoon menevä reppulautta, jonka avulla päiväretket ja pitkät vaellukset saavat täysin uuden ulottuvuuden.

Aukkopeite: Microraftissa on vakiona tarra-vetoketjuyhdistelmällä kiinnitettävä aukkopeite, joka on verraton varuste varsinkin virtaavassa vedessä liikuttaessa. Aukkopeite estää kosken kouhujen pääsemistä jalkatilaan sekä pitää vesisateella melojaa osaltaan kuivana. Se ei kuitenkaan ei ole sataprosenttinen suoja vettä vastaan (vetoketju saattaa päästää hieman vettä läpi jos sen päällä on vettä pitkiä aikoja), mutta pitää normaalit roiskeet ja sateen tehokkaasti poissa lautan sisältä.

Kokosuositus (melojan pituus cm): M-koko juniorista aina 180 cm pituuteen asti ja L-koko 175-190 cm. Kokosuositus on hyvin ohjeellinen, sillä sopivuus vaihtelee myös ruumiinrakenteen mukaan. Koon valinnassa huomioi, että mitä pienempi, sen ketterämpi ja mitä isompi, sen tilavampi.

MRS packrafteissa on vakiona myös irrotettava evä (korkeus. n. 60 mm) sekä istukka. Packraftin mukana toimitetaan täyttöpussi sekä paikkausmateriaalia (pl. liima). Mikäli kuitenkin packraftisi sattuisi kaipaamaan jonain päivänä korjausta, suosittelemme erikseen myytävää Melomon paikkaussarjaa. Erittäin kätevä lisävaruste jokaiselle packraftin omistajalle on myös Flextailgear Max Pump-retkipumppu. Täytitpä packraftisi tällä pumpulla tai täyttöpussilla, kuitenkin loppusilaus täytyy tehdä vahvoilla puhalluksilla, päällä olevan yksisuuntaventtiilin kautta.

Huom. Packraftisi toimitetaan tehdaspainatteisilla Melomon logoilla. Logot on keulan molemmin puolin n. 100 mm x 70 mm kokoisina.

Paino: 3.5 kg 


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 370 x 620 x 180 mm.


Paino
3.5 kg (myyntipakkauksen kanssa 4.00 kg)


Takuu
36 kk


Kommentit
Olli K. 2.11.2022
Yleisarvosana
Olen ollut ensimmäisen kesän jälkeen todella tyytyväinen. Helppo kantaa erämaa järvelle ja lähteä kalaan. Tai vaikka ottaa urbaani kalareissu vantaanjoella ja tulla junalla takaisin kotiin. Lapissa kätevä kun voi lastata rinkan kyytiin ja meloa vesi-osuudet. Kestää pikku nirhaumat ja kontaktit kiviin.
Anonyymi 19.8.2022
Yleisarvosana
Hyvä, ei ehkä kevein packrafti, mutta itsellä kalastus käytössä toiminut. Vaikka olenkin luonteeltani varsin töhö, en ole vielä saanut koukulla reikää aikaseksi, materiaali vaikuttaa todella kestävältä, eikä pienet pohjakosketukset ole jättäneet jälkiäkään. Nyt käytyäni useammalla kalastus retkellä tämän kanssa, minulla on herännyt himo päästä laskemaan koskia tämän kanssa.
Jokke V. 10.6.2022
Lyhyen käyttökokemuksen mukaan erittäin näppärä ja toimiva. Menee hyvin pieneen tilaan ja helppo ja nopea täyttää.
Jari K. 14.5.2022
Hyä, keviä kampe takamaitte vesien tutkintaan
Risto H. 24.11.2021
Yhden kauden meloneena ei valittamista. Kestää osumat kiviin ja puihin.
Tomi P. 20.8.2021
Yleisarvosana
Ylitti odotukset, hyvä meloa, helppo kuljettaa, pystyy hyvin menemään virtaavassakin vedessä.
Anonyymi 8.7.2021
Yleisarvosana
Käsittämättömän hauska ja monipuolinen! Tuli ostettua itselle pääosin kalastuskäyttöön mutta nyt on alkanut käydä jo mielessä kaikenlaiset retket. Olen erittäin tyytyväinen hankintaan!
Anonyymi 28.6.2021
Yleisarvosana
Helppokäyttöinen ja vakaa melottava. Aukkopeitteen kiinnityksen teippaukset ovat heppoisen oloisia.
Lisää kommentti

Tuotemerkki
MRS
MRS
6 tuotetta

Katso myösTuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Packraftingin monet mahdollisuudet

Packraft on pumppupussilla täytettävä lautta, joka painaa mallista riippuen noin 3-6 kiloa. Tyhjennettynä kuminen lautta rullautuu yllättävän pieneen tilaan, jolloin sen voi ottaa helposti mukaan esimerkiksi vaellusrinkkaan. Packraft täytetään pumppupussilla tai retkipumpulla ja ...