AVOIMET TYÖPAIKAT

Lähetäthän työhakemuksesi sekä CV:n viimeistään 24.5.2020 osoitteeseen tyohakemukset@varuste.net otsikoimalla viestin haluamasi pestin mukaan.


MYYMÄLÄ
Kesätyöntekijöitä myymäläämme

Etsimme kesäksi myyjiä myymäläämme Helsingin Konalaan. Työajat sijoittuvat myymälämme aukioaikojen yhteyteen.

Olethan reipas, ahkera, sanavalmis, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen etkä pelkää kiirettä. Arvostamme lajituntemusta edustamistamme lajeista ja harrastustaustaa.

Laaja valikoimamme mahdollistaa jatkuvan oppimisen ja tekee työstä mielenkiintoista ja haastavaa.


Metsästysosaston myyjä

Etsimme todellista metsästäjien metsästäjää ja asiantuntijaa metsästysosastolle myymäläämme Helsingin Konalaan.

Onko metsästys intohimosi ja lempiharrastuksesi maailmassa? Jos on ja olet perehtynyt aseiden, patruunoiden ja metsästystarvikkeiden mystiseen maailmaan, olet etsimämme henkilö.

Työ metsästysosastollamme on haastavaa ja välillä hyvinkin kiireistä. Laaja valikoimamme tekee työstä mukavaa, ja sinulla on hyvä mahdollisuus vaikuttaa osastomme valikoimaan. Metsästysosaston myyjä hoitaa myymälä työn ohessa lisäksi metsästysosaston sähköpostit ja pääsee palvelemaan asiakkaita myös puhelimitse. Toivomme siis, että metsästyksen lisäksi toinen intohimosi on asiakaspalvelu.

Työ tapahtuu myymälässämme pääsääntöisesti myymälän aukioloaikojen puitteissa. Työ on kokoaikainen.

***

TOIMISTO
Asiakaspalvelu

Etsitkö haastavaa ja mukaansatempaavaa työtä asiakaspalvelun parissa? Jos vastasit tähän kyllä etkä jää sanattomaksi muidenkaan kysymysten äärellä, tämä on työpaikka sinulle.

Toimistossamme puhelin pirisee tasaiseen tahtiin ja sähköposteja satelee. Etsimme siis sanavalmista ja oma-aloitteista asiakaspalvelijaa hoitamaan verkkokauppamme puhelin- ja sähköpostiasiakaspalvelua. Nyt on mahdollisuus päästä vastailemaan asiakkaiden mitä mielenkiintoisimpiin kysymyksiin ja samaan aikaan oppia uutta laajasta tuotevalikoimastamme ja monipuolisesta lajivalikoimasta.

Toivomme hakijalta hyvää paineensietokykyä, rempseää asennetta ja halua työskennellä asiakaspalvelutehtävissä.

Työkielemme ovat suomi ja englanti, joten odotamme hakijalta erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Muu kielitaito ehdottomasti plussaa.

Arvostamme aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta. Lisäarvoa tuo edustamiemme lajien harrastustausta.

***

VARASTO
Varastotyöntekijä

Haemme oma-aloitteista ja reipasta varastotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen varaston monipuolisiin työtehtäviin. Tärkeimmät työtehtävät ovat saapuvien lähetysten vastaanotto, käsittely ja hyllyttäminen, varastonhallinta ja asiakastilausten pakkaaminen ja lähettäminen.

Odotamme hakijalta hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä nopeaa tietojärjestelmien omaksumiskykyä. Aiempi kokemus varastotyöskentelystä katsotaan eduksi tehtävään valittaessa.

Toivomme hakijalta hyvää paineensietokykyä vilskeen keskellä ja itsenäistä otetta työskentelyyn.Haemme jatkuvasti uusia työntekijöitä loistavaan porukkaamme.


***

Myymälä
Toimimme n. 2000 m2 tiloissa Helsingin Konalassa. Haemme joukkoomme edustamiemme lajien erikoisosaajia sekä hyviä tyyppejä, jotka ovat kiinnostuneet kyseisistä lajeista. Meillä voi työskennellä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti, mutta minimivaatimus on yleensä n. 20 tunnin viikkopanos, jolloin henkilöt pysyvät kärryillä, mitä jatkuvasti kehittyvässä yhtiössämme tapahtuu. Myymälämme on auki arkisin 9-20, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 11-18. Myymälähenkilöstön hyviä ominaisuuksia ovat iloluontoisuus, asiakaspalvelualttius, lajiosaaminen ja täsmällisyys.

Varasto
Varasto toimii yhtiömme sydämenä. Kaikki sisääntuleva tavara pumpataan sisään varaston oven kautta ja verkkokaupasta ulosmenevä tavara lähtee samasta ovesta. Varastossa päätoimia on tavaran vastaanotto ja tuotteiden keräys. Työajat ovat kokolailla joustavat, mutta suurin osa varastohenkilökunnastamme tekee töitä virka-aikojen puitteissa. Varastotyöntekijöiltä edellytetään ongelmanratkaisukykyä, tarkkuutta ja kykyä systemaattisen työntekoon.

Toimisto
Toimistotyöt ovat yhtiössämme erittäin monipuolisia. Perustyönä on asiakaspalvelu puhelimessa, sähköpostilla ja sosiaalisessa mediassa. Sen lisäksi toimisto vastaa yhtiön taloushallinnon tukitoimista, verkkokaupan sisällöntuotosta, toimittajakontaktoinnista ja markkinoinnista. Toimiston työajat myötäilevät asiakaspalvelumme aukioloaikoja, jotka ovat tällä hetkellä arkisin klo 9-18. Toimistotyöntekijöiltä edellytämme hyvää kirjallista ja suullista ulosantia, palveluasennetta ja täsmällisyyttä.

Koodaus
Meillä on myös kiva ja rento 6 hlö koodariporukka, johon haetaan uutta työkaveria. Väsäillään Shuriken -verkkokauppa- ja toiminnanohjaussysteemiä, jota käyttelee varusteen lisäksi n. 30 muutakin firmaa. Työaika on kokopäiväinen, mutta myös lyhennetty tai aluksi osa-aikainen on ok. Ollaan Varusteen tiloissa ja toimitaan tytäryhtiön Creaction Finland Oy:n palkkalistoilla. Lue lisää
Muuta
Noudatamme palkkauksessa PAM:n työehtosopimusta. Olemme poikkeuksellisen joustava työnantaja ja meidän TOP-prioriteettina on työntekijöiden viihtyvyys. Työntekijäetuina meillä on mm. tuotteidemme tukkuhinnoitellut hankinnat, liikuntasetelit, hierojapalvelu, henkilökuntakäyttöön tarkoitetut harrastevälineet kuten SUPit, teltat ja kajakit.

Mikäli työpaikka mielenkiintoisessa, hauskassa ja nopeasti kehittyvässä yhtiössä kiinnostaa, laita ihmeessä hakemusta tulemaan. Olemme yhteydessä, kun seuraava resurssitarve iskee. Työhakemukset voi lähettää osoitteeseen:

tyohakemukset@varuste.net


Kerro hakemuksessasi millaiset työtehtävät sinua erityisesti kiinnostaisivat ja minkä lajin/lajien erityisasiantuntijuutta sinulta löytyy. Hakemukseen kannattaa liittää:

• Vapaamuotoinen hakemus
• CV