AVOIMET TYÖPAIKATASIAKASPALVELU

Toimistossamme puhelin pirisee tasaiseen tahtiin ja sähköposteja satelee.


Etsimme sanavalmista ja oma-aloitteista asiakaspalvelijaa hoitamaan verkkokauppamme monipuolista puhelin- ja sähköpostiasiakaspalvelua. Puheluita tulee ympäri maailmaa ja sähköpostejakin satelee vähän kaikkialta. Nyt on mahdollisuus päästä vastailemaan asiakkaiden mitä mielenkiintoisimpiin kysymyksiin ja samaan aikaan oppia uutta koko ajan muuttuvasta ja laajasta tuotevalikoimastamme.

Toivomme hakijalta hyvää paineensietokykyä, rempseää asennetta ja halua työskennellä asiakaspalvelutehtävissä.

Työkielemme ovat suomi ja englanti, joten odotamme hakijalta erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Muu kielitaito ehdottomasti plussaa.

Arvostamme aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta. Lisäarvoa tuo edustamiemme lajien harrastustausta.

Tekniset tiedot:

• Palkkaus: PAM TES
• Työ alkaa mahdollisimman pian
• Vakituinen työsuhde

• Työpaikka sijaitsee toimipisteessämme Helsingin Konalassa

Lähetäthän työhakemuksesi sekä CV:n viimeistään 30.9.2020 osoitteeseen tyohakemukset@varuste.net otsikolla Asiakaspalvelu.
Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

***

Yleistä meistä

Myymälä

Toimimme n. 2000 m2 tiloissa Helsingin Konalassa. Haemme joukkoomme edustamiemme lajien erikoisosaajia sekä hyviä tyyppejä, jotka ovat kiinnostuneet kyseisistä lajeista. Meillä voi työskennellä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti, mutta minimivaatimus on yleensä n. 20 tunnin viikkopanos, jolloin henkilöt pysyvät kärryillä, mitä jatkuvasti kehittyvässä yhtiössämme tapahtuu. Myymälämme on auki arkisin 9-20, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 11-18. Myymälähenkilöstön hyviä ominaisuuksia ovat iloluontoisuus, asiakaspalvelualttius, lajiosaaminen ja täsmällisyys.

Varasto

Varasto toimii yhtiömme sydämenä. Kaikki sisääntuleva tavara pumpataan sisään varaston oven kautta ja verkkokaupasta ulosmenevä tavara lähtee samasta ovesta. Varastossa päätoimia on tavaran vastaanotto ja tuotteiden keräys. Työajat ovat kokolailla joustavat, mutta suurin osa varastohenkilökunnastamme tekee töitä virka-aikojen puitteissa. Varastotyöntekijöiltä edellytetään ongelmanratkaisukykyä, tarkkuutta ja kykyä systemaattisen työntekoon.

Toimisto

Toimistotyöt ovat yhtiössämme erittäin monipuolisia. Perustyönä on asiakaspalvelu puhelimessa, sähköpostilla ja sosiaalisessa mediassa. Sen lisäksi toimisto vastaa yhtiön taloushallinnon tukitoimista, verkkokaupan sisällöntuotosta, toimittajakontaktoinnista ja markkinoinnista. Toimiston työajat myötäilevät asiakaspalvelumme aukioloaikoja, jotka ovat tällä hetkellä arkisin klo 9-18. Toimistotyöntekijöiltä edellytämme hyvää kirjallista ja suullista ulosantia, palveluasennetta ja täsmällisyyttä.

Koodaus

Meillä on myös kiva ja rento 6 hlö koodariporukka, johon haetaan uutta työkaveria. Väsäillään Shuriken -verkkokauppa- ja toiminnanohjaussysteemiä, jota käyttelee varusteen lisäksi n. 30 muutakin firmaa. Työaika on kokopäiväinen, mutta myös lyhennetty tai aluksi osa-aikainen on ok. Ollaan Varusteen tiloissa ja toimitaan tytäryhtiön Creaction Finland Oy:n palkkalistoilla. Lue lisää


Muuta

Noudatamme palkkauksessa PAM:n työehtosopimusta. Olemme poikkeuksellisen joustava työnantaja ja meidän TOP-prioriteettina on työntekijöiden viihtyvyys. Työntekijäetuina meillä on mm. tuotteidemme tukkuhinnoitellut hankinnat, liikuntasetelit, hierojapalvelu, henkilökuntakäyttöön tarkoitetut harrastevälineet kuten SUPit, teltat ja kajakit.

Mikäli työpaikka mielenkiintoisessa, hauskassa ja nopeasti kehittyvässä yhtiössä kiinnostaa, laita ihmeessä hakemusta tulemaan. Olemme yhteydessä, kun seuraava resurssitarve iskee. Työhakemukset voi lähettää osoitteeseen:

tyohakemukset@varuste.net.

Kerro hakemuksessasi millaiset työtehtävät sinua erityisesti kiinnostaisivat ja minkä lajin/lajien erityisasiantuntijuutta sinulta löytyy. Hakemukseen kannattaa liittää:

  • Vapaamuotoinen hakemus
  • CV