AVOIMET TYÖPAIKAT

Visualisti myymäläämme Helsingin Konalaan


Onko sinulla silmää yksityiskohdille ja esillepanoihin? Asuuko sisälläsi pienen pieni sisustaja ja visualisti, joka kulkee ympäriinsä pää täynnä mitä villeimpiäkin ideoita siitä, miten asiat saisi hienosti esille? Sykkiikö sydämesi, kun näet mallinuken, jolle pitäisi visioida näyttävä vaatetus? Jos jokin edellä mainituista kolahti, niin laitahan meille hakemusta tulemaan. 

Etsimme visualistia hoitamaan myymälämme visuaalista ilmettä ja esillepanoja.


Visualistina tärkein työtehtäväsi on huolehtia myymälän siisteydestä, selkeydestä sekä tuotteiden houkuttelevasta esillepanosta yhdessä visuaalisesta myynnistä vastaavan tiiminvetäjämme kanssa. Sinun tulee ymmärtää, miten asiakas käyttäytyy ja tekee ostopäätöksiä. Edellä mainittujen tehtävien lisäksi työsi on varmistaa, että valmiiksi suunnitellut kampanjat näkyvät myymälän asiakkaille. Työhösi kuuluu luonnollisesti myös asiakaspalvelu ja myyntityö myymälässämme. 


Lyhyesti Varuste.netistä

Varuste.net on suomalainen ulkoiluharrastusvälineitä myyvä yritys, joka toimii verkossa ja jolla on myymälä Helsingin Konalassa. Yrityksen tarina alkoi vuonna 2004, kun viisi ulkoilulajeja harrastavaa ystävystä perusti ensin pienen erikoisurheiluvälineitä myyvän verkkokaupan ja pian sen jälkeen myymälän. Varuste.netin myymälä ja tuotevalikoima on laaja sisältäen tuotteita mm. sukellukseen ja vesiurheiluun, kiipeilyyn, kalastukseen, metsästykseen, retkeilyyn, hiihtoon ja pyöräilyyn. Yrityksen erikoisuuksiin kuuluu verkkokaupan erittäin laaja tuotevalikoima (jopa n. 50 000 nimikettä). Tuotevalikoimaan valitaan ainoastaan korkealaatuisia ja hyvämaineisia tuotteita. Homma on yli viidentoista vuoden aikana kasvanut ja tänä päivänä palveluksessamme työskentelee yli sata lajeistamme innostunutta tekijää. Kaikki toiminta tapahtuu saman katon alla; Konalasta käsin pyöritetään myymälää, verkkokauppaa, varastoa ja mitä kaikkea keskisuuren puljun parissa säätämiseen nyt liittyykään. Yrityksen eri osastot kasvavat sen verran hurjaa tahtia, että tarvitsemme jatkuvasti lisää käsipareja myymälän, varaston ja toimiston eri työtehtäviin. 


Odotamme hakijalta

Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta esillepanojen toteuttamisesta, asiakaspalvelusta ja myymälätyöstentelystä. Alan koulutus katsotaan eduksi tehtävään valittaessa.

Sinulla tulisi olla hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, koska tulet työskentelmään tiiviisti päävisualistin ja osastovastaavien kanssa. Toivomme, että sinulta löytyy sisäinen polte varmistaa, että tuotteet ovat myymälässä juuri siellä, missä niiden pitääkin olla, ja vain mielikuvitus rajana, kun tilanpuute iskee. Odotamme hakijalta hyvää paineensietokykyä vilskeen keskellä, oma-aloitteisuutta, kekseliäisyyttä ja itsenäistä otetta työskentelyyn. Haluamme, että tartut rohkeasti hommaan kuin hommaan ja toimit tehokkaasti kiireen ja jatkuvasti muuttuvan työympäristön keskellä. 


Työ tapahtuu myymälässämme pääsääntöisesti myymälän aukioloaikojen puitteissa. Tarjoamme kokoaikaista ja vakituista työpaikkaa. Lähetäthän työhakemuksesi sekä CV:n viimeistään 08.08.2021 mennessä osoitteeseen tyohakemukset@varuste.net otsikolla Visualisti.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

***

Jalkineosaston myyjä myymäläämme Helsingin KonalaanEtsimme nyt vahvistusta kasvavalle jalkineosastollemme ja haussa on nyt jalkineosaston myyjä myymäläämme Helsingin Konalaan. 

Jalkiosaston myyjän tehtäviin kuuluu huolehtia yhdessä osastovastaavan kanssa jalkineosaston asiakaspalvelusta, siisteydestä ja täydennyksistä. 

Vaikka pääpaino päivissä on jalkineosastolla, niin työ pitää sisällään myös muut myyjän tehtävät, ja luonnollisesti asiakkaiden palvelu ja hyvän asiakaskokemuksen luominen koko myymälässämme on yksi päätehtävistäsi. Toivomme siis, että jalkineosaamisen lisäksi olet intohimoinen asiakaspalvelija, joka haluaa palvella asiakkaita hymyssä suin.

Runsas lajivalikoimamme tekee työstä vaihtelevaa ja uutta opittavaa riittää viikon jokaiselle päivälle. Työ myymälässä on monipuolista, antoisaa ja välillä hieman hektistäkin. Tekemistä siis riittää aamusta iltaan.
 

Lyhyesti Varuste.netistä

Varuste.net on suomalainen ulkoiluharrastusvälineitä myyvä yritys, joka toimii verkossa ja jolla on myymälä Helsingin Konalassa. Yrityksen tarina alkoi vuonna 2004, kun viisi ulkoilulajeja harrastavaa ystävystä perusti ensin pienen erikoisurheiluvälineitä myyvän verkkokaupan ja pian sen jälkeen myymälän. Varuste.netin myymälä ja tuotevalikoima on laaja sisältäen tuotteita mm. sukellukseen ja vesiurheiluun, kiipeilyyn, kalastukseen, metsästykseen, retkeilyyn, hiihtoon ja pyöräilyyn. Yrityksen erikoisuuksiin kuuluu verkkokaupan erittäin laaja tuotevalikoima (jopa n. 50 000 nimikettä). Tuotevalikoimaan valitaan ainoastaan korkealaatuisia ja hyvämaineisia tuotteita. Homma on yli viidentoista vuoden aikana kasvanut ja tänä päivänä palveluksessamme työskentelee lähemmäs sata lajeistamme innostunutta tekijää. Kaikki toiminta tapahtuu saman katon alla; Konalasta käsin pyöritetään myymälää, verkkokauppaa, varastoa ja mitä kaikkea keskisuuren puljun parissa säätämiseen nyt liittyykään. Yrityksen eri osastot kasvavat sen verran hurjaa tahtia, että tarvitsemme jatkuvasti lisää käsipareja myymälän, varaston ja toimiston eri työtehtäviin. 


Odotamme hakijalta

Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja myymälätyöskentelystä. Omaathan hyvät vuorovaikutustaidot ja olet ahkera ja oma-aloitteinen. Toivomme, että sinulta löytyy sisäinen polte varmistaa, että sinun avullasi asiakkaamme löytää itselleen juurikin sen oikean tuotteen. Toivomme hakijalta hyvää paineensietokykyä vilskeen keskellä ja itsenäistä otetta työskentelyyn. Arvostamme muiden edustamiemme lajien harrastustaustaa.

Työ tapahtuu myymälässämme pääsääntöisesti myymälän aukioloaikojen puitteissa. Työ on osa-aikainen 30h / viikko ja vakituinen. Palkkaus: PAM TES C1.

Lähetäthän työhakemuksesi sekä CV:n viimeistään 08.08.2021 osoitteeseen tyohakemukset@varuste.net otsikolla Jalkineosaston myyjä.
Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

***

Sukellusosaston kokoaikainen ja osa-aikainen myyjä myymäläämme Helsingin KonalaanOletko todellinen vesipeto, joka uskaltaa kastaa muutakin kuin vain pikkuvarpaan? Onko snoget, regut, märkkärit, räpsyt, maskit ynnä muut varusteet tuttuja ja testattuja? Oletko käynyt pinnan alla tutustumassa toiseenlaiseen maailmaan? Jos jokin kohta yllä mainituista kolahti, niin nyt meillä olisi paikka juurikin sinulle. 


Etsimme nyt vahvistusta kasvavalle sukellus- ja uintiosastollemme myymäläämme Helsingin Konalaan.
 

Runsas lajivalikoimamme tekee työstä vaihtelevaa ja uutta opittavaa riittää viikon jokaiselle päivälle. Työ myymälässä on monipuolista, antoisaa ja välillä hieman hektistäkin. Tekemistä siis riittää aamusta iltaan.

Vaikka pääpaino päivissä on sukellusosastolla, niin työ pitää sisällään myös muut myyjän tehtävät, ja luonnollisesti asiakkaiden palvelu ja hyvän asiakaskokemuksen luominen koko myymälässämme on yksi päätehtävistäsi. Toivomme siis, että sukellus- ja uintivarusteiden osaamisen lisäksi olet intohimoinen asiakaspalvelija, joka haluaa palvella asiakkaita iloisin mielin. 


Lyhyesti Varuste.netistä

Varuste.net on suomalainen ulkoiluharrastusvälineitä myyvä yritys, joka toimii verkossa ja jolla on myymälä Helsingin Konalassa. Yrityksen tarina alkoi vuonna 2004, kun viisi ulkoilulajeja harrastavaa ystävystä perusti ensin pienen erikoisurheiluvälineitä myyvän verkkokaupan ja pian sen jälkeen myymälän. Varuste.netin myymälä ja tuotevalikoima on laaja sisältäen tuotteita mm. sukellukseen ja vesiurheiluun, kiipeilyyn, kalastukseen, metsästykseen, retkeilyyn, hiihtoon ja pyöräilyyn. Yrityksen erikoisuuksiin kuuluu verkkokaupan erittäin laaja tuotevalikoima (jopa n. 50 000 nimikettä). Tuotevalikoimaan valitaan ainoastaan korkealaatuisia ja hyvämaineisia tuotteita. Homma on yli viidentoista vuoden aikana kasvanut ja tänä päivänä palveluksessamme työskentelee yli sata lajeistamme innostunutta tekijää. Kaikki toiminta tapahtuu saman katon alla; Konalasta käsin pyöritetään myymälää, verkkokauppaa, varastoa ja mitä kaikkea keskisuuren puljun parissa säätämiseen nyt liittyykään. 


Odotamme hakijalta

Odotamme hakijalta osaamista sukellus- ja uintivarusteista sekä harrastustaustaa laitesukelluksen parissa. 

Lajiosaamisen lisäksi sinulla tulisi olla kokemusta asiakaspalvelusta ja myymälätyöskentelystä. Omaathan hyvät vuorovaikutustaidot ja olet ahkera ja oma-aloitteinen. Toivomme, että sinulta löytyy sisäinen polte varmistaa, että asiakkaamme löytää itselleen juurikin sen oikean tuotteen tarkoitukseensa. Toivomme hakijalta hyvää paineensietokykyä vilskeen keskellä ja itsenäistä otetta työskentelyyn. Arvostamme muiden edustamiemme lajien harrastustaustaa.

Työ tapahtuu myymälässämme pääsääntöisesti myymälän aukioloaikojen puitteissa. Avoinna on kokoaikainen sukellusosaston myyjän työtehtävä sekä osa-aikainen sukellusosaston myyjän työtehtävä. Laitathan hakemukseen myös, oletko kiinnostunut kokoaikaisen vai osa-aikaisen myyjän tehtävästä. Palkkaus: PAM TES C1.

Lähetäthän työhakemuksesi sekä CV:n viimeistään 15.08.2021 mennessä osoitteeseen tyohakemukset@varuste.net otsikolla Sukellusosaston myyjä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

***

Osa-aikaisia myyjiä myymäläämme Helsingin KonalaanOletko kiinnostunut työskentelemään monipuolisessa erikoisurheiluvälineliikkeessä, jossa vilskettä ja vipinää riittää? Jos vastasit tähän kyllä, niin laitathan meille hakemusta tulemaan. 


Etsimme osa-aikaisia myyjiä myymäläämme Helsingin Konalaan. Kyseessä on ensisijaisesti ilta- ja viikonloppupainotteinen työ. 


Runsas lajivalikoimamme tekee työstä vaihtelevaa ja uutta opittavaa riittää viikon jokaiselle päivälle. Työ myymälässä on monipuolista, antoisaa ja välillä hieman hektistäkin. Tekemistä siis riittää aamusta iltaan.

Työ pitää sisällään myyjän tehtävät, joihin kuuluvat mm. asiakaspalvelu, kassatyöskentely, myymälän täydentäminen ja yleisilmeestä huolehtiminen. Tärkein tehtävä on luonnollisestikin asiakkaiden palvelu ja hyvän asiakaskokemuksen luominen. Toivomme siis, että olet sisälläsi palaa todellisen asiakaspalvelijan tuli.


Lyhyesti Varuste.netistä

Varuste.net on suomalainen ulkoiluharrastusvälineitä myyvä yritys, joka toimii verkossa ja jolla on myymälä Helsingin Konalassa. Yrityksen tarina alkoi vuonna 2004, kun viisi ulkoilulajeja harrastavaa ystävystä perusti ensin pienen erikoisurheiluvälineitä myyvän verkkokaupan ja pian sen jälkeen myymälän. Varuste.netin myymälä ja tuotevalikoima on laaja sisältäen tuotteita mm. sukellukseen ja vesiurheiluun, kiipeilyyn, kalastukseen, metsästykseen, retkeilyyn, hiihtoon ja pyöräilyyn. Yrityksen erikoisuuksiin kuuluu verkkokaupan erittäin laaja tuotevalikoima (jopa n. 50 000 nimikettä). Tuotevalikoimaan valitaan ainoastaan korkealaatuisia ja hyvämaineisia tuotteita. Homma on yli viidentoista vuoden aikana kasvanut ja tänä päivänä palveluksessamme työskentelee yli sata lajeistamme innostunutta tekijää. Kaikki toiminta tapahtuu saman katon alla; Konalasta käsin pyöritetään myymälää, verkkokauppaa, varastoa ja mitä kaikkea keskisuuren puljun parissa säätämiseen nyt liittyykään. 


Odotamme hakijalta

Odotamme hakijalta kokemusta asiakaspalvelusta ja myymälätyöskentelystä. Omaathan hyvät vuorovaikutustaidot ja olet ahkera ja oma-aloitteinen. Toivomme hakijalta hyvää paineensietokykyä vilskeen keskellä ja itsenäistä otetta työskentelyyn. Arvostamme edustamiemme lajien harrastustaustaa.

Työ tapahtuu myymälässämme pääsääntöisesti myymälän aukioloaikojen puitteissa. Palkkaus: PAM TES C1.

Lähetäthän työhakemuksesi sekä CV:n viimeistään 2.8.2021 mennessä osoitteeseen tyohakemukset@varuste.net otsikolla Osa-aikainen myyjä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

***

Yleistä meistä

Myymälä

Toimimme n. 2000 m2 tiloissa Helsingin Konalassa. Haemme joukkoomme edustamiemme lajien erikoisosaajia sekä hyviä tyyppejä, jotka ovat kiinnostuneet kyseisistä lajeista. Meillä voi työskennellä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti, mutta minimivaatimus on yleensä n. 20 tunnin viikkopanos, jolloin henkilöt pysyvät kärryillä, mitä jatkuvasti kehittyvässä yhtiössämme tapahtuu. Myymälämme on auki arkisin 10-20, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 12-18. Myymälähenkilöstön hyviä ominaisuuksia ovat iloluontoisuus, asiakaspalvelualttius, lajiosaaminen ja täsmällisyys.

Varasto

Varasto toimii yhtiömme sydämenä. Kaikki sisääntuleva tavara pumpataan sisään varaston oven kautta ja verkkokaupasta ulosmenevä tavara lähtee samasta ovesta. Varastossa päätoimia on tavaran vastaanotto ja tuotteiden keräys. Työajat ovat kokolailla joustavat, mutta suurin osa varastohenkilökunnastamme tekee töitä virka-aikojen puitteissa. Varastotyöntekijöiltä edellytetään ongelmanratkaisukykyä, tarkkuutta ja kykyä systemaattisen työntekoon.

Toimisto

Toimistotyöt ovat yhtiössämme erittäin monipuolisia. Perustyönä on asiakaspalvelu puhelimessa, sähköpostilla ja sosiaalisessa mediassa. Sen lisäksi toimisto vastaa yhtiön taloushallinnon tukitoimista, verkkokaupan sisällöntuotosta, toimittajakontaktoinnista ja markkinoinnista. Toimiston työajat myötäilevät asiakaspalvelumme aukioloaikoja, jotka ovat tällä hetkellä arkisin klo 9-18. Toimistotyöntekijöiltä edellytämme hyvää kirjallista ja suullista ulosantia, palveluasennetta ja täsmällisyyttä.

Koodaus

Meillä on myös kiva ja rento 6 hlö koodariporukka, johon haetaan uutta työkaveria. Väsäillään Shuriken -verkkokauppa- ja toiminnanohjaussysteemiä, jota käyttelee varusteen lisäksi n. 30 muutakin firmaa. Työaika on kokopäiväinen, mutta myös lyhennetty tai aluksi osa-aikainen on ok. Ollaan Varusteen tiloissa ja toimitaan tytäryhtiön Creaction Finland Oy:n palkkalistoilla. Lue lisää


Muuta

Noudatamme palkkauksessa PAM:n työehtosopimusta. Olemme poikkeuksellisen joustava työnantaja ja meidän TOP-prioriteettina on työntekijöiden viihtyvyys. Työntekijäetuina meillä on mm, Rukalla mökki, johon henkilökunnalla käyttöoikeus, henkilökunnan ostoetu, liikunta- ja kulttuurisetelit, henkilökuntakäyttöön tarkoitetut harrastevälineet kuten SUPit, teltat ja kajakit.

Mikäli työpaikka mielenkiintoisessa, hauskassa ja nopeasti kehittyvässä yhtiössä kiinnostaa, laita ihmeessä hakemusta tulemaan. Olemme yhteydessä, kun seuraava resurssitarve iskee. Työhakemukset voi lähettää osoitteeseen:

tyohakemukset@varuste.net .

Kerro hakemuksessasi millaiset työtehtävät sinua erityisesti kiinnostaisivat ja minkä lajin/lajien erityisasiantuntijuutta sinulta löytyy. Hakemukseen kannattaa liittää:

  • Vapaamuotoinen hakemus
  • CV