Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Paljasjalkakengät‪» Vaelluskengät‪»

VivoBarefoot Tracker Firm Ground Men's, Brown, EUR 43

Brown

VivoBarefoot Tracker Firm Ground Men's
VivoBarefoot Tracker Firm Ground Men's
VivoBarefoot Tracker Firm Ground Men's
VivoBarefoot Tracker Firm Ground Men's
VivoBarefoot Tracker Firm Ground Men's
VivoBarefoot Tracker Firm Ground Men's
VivoBarefoot Tracker Firm Ground Men's

Hinta


Määrä
pari


Väri
VivoBarefoot Tracker Firm Ground Men's Black
Black
VivoBarefoot Tracker Firm Ground Men's Brown
Brown


Koko
EUR 41
EUR 42
EUR 43
EUR 44
EUR 45
EUR 46
EUR 47


Väri: Brown
Koko: EUR 43
Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 paria
Netistä toimitettavissa heti0 paria


Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Uudistunut Vivobarefoot Tracker on valmistettu korkealaatuisesta nahkasta. Kulutusta loistavasti kestävä uudistunut firm ground- pohja on tehty kokonaan kierrätetyistä materiaaleista. Kenkä on suunniteltu kestämään erämaa olosuhteita ympärivuotisessa käytössä. Kestävä ja varma sijoitus jokaiseen vuodenaikaan, monipuoliseen käyttöön.


Patentoitu pistosuojattu pohja antaa turvaa maastossa liikkuessa esimerkiksi teräviltä kiviltä.
Mukana tuleva talvipohjallinen eristää maasta nousevan kylmyyden todella tehokkaasti, kun valitset talvikäyttöön yhden koon normaalia isomman tarkenet näillä paljasjalkakengillä kovissakin pakkasissa.
  • 3 mm paksu irroitettava pohjallinen.
  • Kengässä ei ole ns. kantakorotusta joten jalkasi pääsevät toimimaan luonnollisesti tässä kengässä.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 120 x 220 x 320 mm.

Lestin leveys
Kapeampi


Sukupuoli
Miehet


Paino
1 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)


Kommentit
Janne A. 3.8.2020
Yleisarvosana
Muuten hyvä, mutta kesto ei vakuuta: jo muutaman vuoden jälkeen pohja halkeilee ja irtoilee. Samoin jotkin nauhalenkit ovat niin teräväreunaisia että repivät nauhat rikki.
hei...@...om 24.3.2020
Yleisarvosana
Parhaat kengät, mitä minulla on ollut. Äärettömän mukavat jalassa, jalat tuntuvat ”vapailta”. Vedenpitävyys ihan ok, kun käsittelee nahan säännöllisesti. Ei kuitenkaan mikään 100% vedenpitävä.. Käyttötesti nyt menossa, joka päivä vajaa tunti metsässä tarvottu puolen vuoden ajan ja vielä hyvässä kunnossa. Pohjan liimaus alkaa rakoilla kärjestä, mutta liimalla saa korjattua. Erinomainen yleisjalkine niin kaupungille, poluille kuin ihan metsäänkin.
Marko K. 25.1.2020
Yleisarvosana
Heti pakkauksesta mukavimmat kengät jotka olen jalkoihini laittanut, käytön myötä kokemus pysynyt samana. Otin koon jota käytän normaalistikin, väliin sopii keskipaksu vaellussukka juuri sopivasti. Mikäli tarkoitus käyttää paksua sukkaa alusukkineen suosittelen ottamaan kokoa suurempana. Näkisin käyttöä olevan ympärivuotisesti ehkä poislukien paukkupakkaset ja kesän helteisimmät päivät. Laatuvaikutelma erittäin positiivinen, mikäli kestävät käytössä asiallisen ajan tulen varmasti hankkimaan samanlaiset.
Taija M. 6.8.2019
Yleisarvosana
Hyvät kengät. Pitävät vettä hyvin.
veli-pekka k. 16.7.2019
Yleisarvosana
Leveät, kevyet ja kestävät.
Susan H. 6.8.2018
Yleisarvosana
Pehmeät, miellyttävät kengät. Nahka laadukkaan tuntuista.
Riku U. 14.3.2018
Yleisarvosana
Muutaman viikon käytön jälkeen, pidän edelleen kovasti. Alaselkäkivut vähenevät ylipäätään korottamattomien kenkien käytöstä ja nämä toimivat erinomaisesti eräkenkinä. Olen myös pari lyhyttä juoksulenkkiä tehnyt näillä talvella, pito hyvä. Päälle laitoin vahakerroksen vielä, eli kosteita kelejä odotellessa!
ilk...@...om 2.3.2018
Yleisarvosana
Yksinkertaisuudessaan talvi- ja eräkäyttöön soveltuvista paljasjalkakengistä parhaat. Vertailukohta löytyy Feelmaxin Kuuva -sarjan saappaista ja nämä pesevät niitä 5-0. Pohja on hiukan paksumpi mutta nämä suojaavat jalkaa selkeästi paremmin kylmältä ja kolhuilta. Kengän rakenne on myös selkeästi vahvempi, jopa niinkin että varren saa tukemaan nilkkaa pohjan pysyessä edelleen Vivon kengille tyypillisesti notkeana. Talvikäytössä ei ole jalat palelleet. Talvikäytössä sukkien valinta on epäilemättä tärkeä tekijä näissä kengissä. Kenkä on jalkapöydän päältä aavistuksen matala, mutta pienellä sisäänajolla siitä tuntui selviävän. Toivon että näitä kenkiä on saatavilla elämäni loppuun asti. <3
Ville S. 10.12.2017
Yleisarvosana
Käyttänyt vielä aika vähän aikaa, vasta pari kuukautta. Mutta on mukavat, suht kevyet ja joustava pohja, vaikuttavat kestäviltä ja laadukkailta. Melko lämpimät ja pitävät kohtalaisen hyvin kosteuden ulkopuolella.
Lisää kommentti


Blogi

Sopivan paljasjalkakengän valinta

Hyvän kengän tunnistaa siitä, että se tuntuu heti hyvältä jalassa. Se ei vaadi totuttelua tai sisäänajoa. Kengän tulisi pysyä jalassa kantapään ja jalkapöydän kohdalta ja varpaiden tulisi olla täysin vapaana. Kantapää voi hieman liikkua kengässä, mutta ei saa hölskyä - koska täl...


Ohjeita paljasjalkakenkien käyttöön

Paljasjalkakengät ovat jalkineet, jotka sallivat alaraajan toimia luonnollisella tavalla. Kengissä on jalkaterän muotoinen, kärjestään leveä lesti joka sallii varpaiden levittyä. Pohja on täysin tasainen (ns. "zero drop"), eikä kengissä ei ole tukia eikä iskunvaimennusominaisuuks...