VivoBarefoot


VIVOBAREFOOT PALJASJALKAKENGÄT JA AJATUS NIIDEN TAKANA

Mieti hetki elämää jalkojesi näkökulmasta. Ne kiertävät maailmaa ympäri erilaisissa maastoissa ja olosuhteissa kuten kivikoissa, metsissä, aavikolla, rannoilla ja kaupunkien kaduilla.

Sinun jalkasi ovat sellaisenaan luonnon mestariteos, jotka on suunniteltu juoksemaan, kävelemään, hyppimään ja tanssimaan. Ihmisen jalkaterässä on yli 200 000 hermopäätettä, jotta voisit tuntea maaperän ja sen muutokset tarkasti. Valitettavasti useat modernit kengät vieraannuttavat meitä luonnollisesta tunteesta ja liikkeestä.

Vivobarefootin paljasjalkakenkien tarkoitus on pitää huoli siitä, että jalkasi toimivat niille niille tarkoitetulla tavalla. Kengissä on ohut pohja, jotta saisit maksimaalisen sensorisen palautteen liikkeestä ja maaperästä. Kengät ovat myös muotoiltu jalkaterän omaa mallia kunnioittaen, jotta askelesi on vakaa ja tasapainoinen. Vivoissa ei ole myöskään korkoa, jotta jalkateräsi ja lantiosi kulma olisi mahdollisimman luonnollinen.

KENELLE BAREFOOT- KENGÄT ON TARKOITETTU?

Vivobarefoot kengät ovat suunniteltu kaikille ihmisille, jotka uskovat luonnolliseen liikkeeseen kaikissa elämän osa-alueissa. Olemme vakuuttuneita, että kaikkien ihmisten tulisi ainakin osittain käyttää paljasjalkakenkiä oman hyvinvointinsa ja terveytensä takia. Tämän takia eri mallisia Vivoja on kaikkiin elämän eri tilanteisiin aina kaupungista metsään iästä riippumatta.

Sitoudumme palvelemaan ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla. Vivobarefootin tehtävä on yhdistää muinaiset perinteet, tiede ja teknologia tavalla, jonka lopputuloksena on moderniin elämään soveltuvat kengät. Kunnioitamme ihmiskehon omaa työskentelyä minimoimalla kengän roolin.

EETTISYYS

Vivobarefoot kannustaa ihmisiä tekemään valintoja kestävän kehityksen ja eettisyyden puolesta. Useat kengät ovat vegaanisia ja niihin on käytetty kierrätysmateriaaleja kuten muovipulloja. Vivon tavoitteena on käyttää vuoteen 2020 mennessä 90% tuotteistaan ekologisesti kestävän kehityksen materiaaleja.

Vivobarefoot on myös mukana Soul of Africa -hyväntekeväisyysjärjestön toiminnassa. Ababa -kenkämallisto valmistetaan käsin Etiopiassa ja sen tuottoa käytetään yhteisön koulutukseen ja hyvinvointiin. Soul of Africa on mahdollistanut jo lähes 18,000 lapsen opiskelun ja moni aikuinen on saanut reilun ja vakituisen työpaikan.

www.vivobarefoot.com/eu

Tuotemerkin kaikki tuotteet

-16%
VivoBarefoot Primus Knit Mens
VivoBarefoot Primus Knit Mens
Captcha$
Poistossa alk. 121.00 $
(3)
Heti varastossa