Artikkelit

Täällä ei ole mitään nähtävää.

Monesti kuulee sanottavan, ettei täällä Härmässä tarvitse sukeltamassa käydä koska on kylmää, pimeää, eikä mitään nähtävää. Olen ottanut tehtäväkseni koettaa esitellä kotimeremme ihmeellisyyksiä epäilijöille. Tule meidän matkaan ja koe mielenkiintoinen ja ainutlaatuinen Itämeri!

Sukellusreissaamista lähimerille

Sukellusreissu ulkomailla tuo mieleen useimmiten turkoosit vedet, koralliriutat ja palmupuut. Kannattaa kuitenkin suunnata myös ympärysmaihin; saatat huomata että ei tarvitsekaan lähteä merta edemmäs sukeltamaan, vaan läheltäkin löytyy mielenkiintoista koettavaa.

Wroom-Wroom

Meillä on täällä oma pieni mopokerho, ja me ajellaan ympäriinsä lähinnä huvikseen mustat huput päässä. Kerholla on käytössä omat liivitkin, ne on wingejä, ja niissä lukee yleensä Halcyon.

Haluaisitko sukelluskouluttajaksi?

Paras duuni ikinä: Sukelluskoulu Aalto (tämä meitin sukelluskoulu) on PADIn 5-Star IDC (Instructor Development Center) -keskus, joka meinaa sitä, että meidän kautta voit periaatteessa osallistua sukelluskokeilusta alkaen päättäen polkusi sukelluskouluttajaksi saakka. Eihän se n...

Kausi alkaa, ollaanko valmiita?

Kivaa duunii, kovaa duunii. Hangon sukelluskausi pyörähtää käyntiin kelien mukaan aina siinä Vapun jälkeisestä viikosta aina kesäkuun alkuun. Tänä vuonna on sen verran kirpeät vedet, että saas nähdä, mennee toukokuun puolen väliiin jälkeen helposti. Yhtä kaikki, ennen kuin suke...
Sivu 1 2 3 4 5