Nyt nappaa: kalakamaa kalavalehintaan


Uutiskirjeet by Varuste.net / Toimisto-Jorma, 22.09.2022
Kireitä siimoja

Syksy, ja nimenomaan tämä ajankohta on yksi vuosittainen kalaihmisten ja -henkilöiden kohokohta.
Moni teistä on varmaankin tutustunut meidän kalastusosastoon ja sitä myöten tietää, että se on aikalailla laaja ja vaikuttava.

Ollaan täällä ihan onnena kalapäissämme vesien viilentymisestä. Täten päätimme kunnioittaa tätä kalastuksen riemuaikaa asettamalla mahtavan määrän heittokalastusvarusteita anteliaaseen tarjoushintaan koko tämän- ja ensi viikon loppuun saakka (vkot 38-39).
Tarjoukset ovat siis voimassa sunnuntain 2.10.2022 päätyyn saakka.


Koko kalastuksen tuotevalikoiman näet tästä:
> KALASTUS 

VAVAT
Vapojen tuoteryhmä sisältää laajan valikoiman keppejä, käsittäen nyt tärkeimpinä heittovavat, perhovavat, jigivavat, onkivavat, uisteluvavat ja pilkkivavat. Sitten tietysti on kaikenlaisia tarkempia alatuoteryhmiä noista, sekä tuotepaketteja. Kalastuksen syksyn erikoistarjous koskee kuitenkin erityisesti heittovapavalikoimaamme.SIIMAT
Oli kalastuslajisi mikä hyvänsä, niin eiköhän tuosta meidän valikoimasta siihen siima löydetä. Tarjouksessa erityisesti nyt tämän ja ensi viikon (2.10.2022 päätyyn saakka) on kuitusiimat ja monifiilisiimat. Mainituissa siimakategorioissa nähdään jopa -15% alennuksia useissa tuotteissa.

Tämä on todella hyödyllinen tuotos, kannattaa tutustua:
Katso tästä kalastusasiantuntijoidemme laatima napakka ja kompakti SIIMAN VALINTAOPASViehättävät vieheet
Lusikat, vaaput, shadit, jigit, lipat, heittoperhot, perhot, jerkit, pilkit, lajitelmat, wobblerit, litkat ja mitkä kaikki. Yllä luetellut löytyvät omista tuoteryhmistään alla olevan linkin takaa jopa -20% tarjoushintaan. Osa enempi, osa vähempi:Eli. Tervetuloa kovasti tänne meille Konalaan käymään ja valkkaamaan syksyn ottipelit kuntoon. Jos ette esim. maantieteellisistä syistä pääse tulemaan, niin nauttikaahan jouhevista verkko-ostosmahdollisuuksistamme.

HUOM VIELÄ. Älä unohda näitä:

KAIKKI AJANKOHTAISET TARJOUSKAMPANJAMME >

Katso kaikki valikoimamme tarjoustuotteet >

Kaikki poistohintaiset tuotteemme >

Myymälä on avoinna arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 11-18 ja sunnuntaisin klo 12-18. Mukavaa syysviikonloppua ja nautitaan viilenevistä vesistä!

Ystävällisin terveisin,
Varuste.net

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Kuoren alle piiloon sateelta

KuoriasioitaEtenevä syksy tuo perinteisesti tullessaan sadetta ja viileneviä ilmoja. Kokemuksesta veikkaamme, että näin käy tänäkin vuonna. Eräs alituisesti mieltä askarruttava asia on pukeutuminen, ja puettavien asioiden paksuus ja määrä. Hyvin mietitty ulkoiluvaatekaappi on ai...