Syysretkelle tarjoushinnoin


Uutiskirjeet by Varuste.net / Toimisto-Jorma, 8.9.2023

Syksyn huumaa

Alkusyksyn lämpö höllii, mutta kyllä tässä alkaa olla jo pirtsakampiakin tuulahduksia. Raikas ilma liikuttaa joutuisammin, eikä tule touhutessa niin hirvittävä hiki. Oli metsäreissu sitten tunnin, vuorokauden tai viikon mittainen, niin retken sujuvuutta ja miellyttävää kokemusta ryydittää asianmukaiset retkeilyvarusteet.

> Jos haluat katsoa osviittaa tarpeellisiin vermeisiin ja kamojen valintaperusteisiin, niin Varuste.netin laatimasta retkeilijän esimerkkivarustelistasta löydät paljon tietoa ja inspiraatiota. Klikkaa listaan tästä.


Syksy ja syyskuu tarjoilee kunniakseen valikoituja tuotteita -10% alennuksin. Tässä uutiskirjeessä esitetyt hinnat ovat näillä puhein voimassa 13.9.2023 klo 08:30 saakka.
Ja tuttuun tyyliin: sama hinta netissä ja myymälässä.


Tästä syksyn tunnelmiin: mm. suositut Fjellun Vardag -anorakit monissa väreissään syystarjouksessa:

Kampanjahinta 170,10 € (-10%)


Kampanjahinta 170,10 € (-10%)Paljon erilaisia retkeily- ja vaellusjalkineita n. -10% alennuksessa - osassa kengissä prosentteja saattaa olla huomattavasti enemmänkin.


Kampanjahinta 181,01 € Kampanjahinta 181,01 € 

Parhaat reput ja rinkat suosituimmilta tuotemerkeiltä: Löytyy monipuolisesti erikokoista, -väristä ja -mallista kantolaitetta mm. Ospreyltä, Fjällräveniltä, Deuterilta jne jne.

Kampanjahinta 143,91 € (-10%)Kampanjahinta 143,91 € (-10%)Jos mittavasta makuupussivalikoimastamme pitää nostaa esille yksi pussi, niin se olisi ehdottomasti monikäyttöinen RABin Ascent 700. Mikäli talviretkeily on mielessä, niin tämän pussin käyttölämpötilaa saa venytettyä käyttämällä kunnollista sisälakanaa tai sitten on suosiolla siirryttävä ihanan muhkeaan ja lämpöiseen RAB Ascent 900 -pussiin.


Kampanjahinta alkaen 287,10 € (-10%)Jetboilin litran kokoinen Flash 2.0 on todellinen yleistyökalu ja nopea kuin mikä. Tällä ei kauaa nokka tuhise sillä välin kuin vettä odotellaan kiehuvaksi.
Erityiskiitos myös taloudelliselle kaasunkulutukselle.Kampanjahinta 116,91 € (-10%)

Hyvillä kamoilla on hyvä retkeillä. Kaikista parasta on, että niitä voi nyt shoppailla aika hyvin syysalennuksin.

Tervetuloa käymään kaupalla:
Malminkartanontie 1, 00390 Helsinki (Konala)
Olemme avoinna arkisin 10-20, lauantaisin 10-18, ja sunnuntaisin 12-18.

Puhelin- ja sähköpostiasiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-17 numerossa 09 454 0707, meilitse tavoittaa: info@varuste.net.

Upeita retkielämyksiä tälle kaudelle toivottaa
Varuste.netin asiakaspalvelu


[uutiskirje_poistu]

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Jahtihommia ja muita metsäaiheita

Jos eräilyn sijaan juoksu on sinun juttu, niin ensi viikon kirjeessä fiilistellään lisää lauantain 30.9.2023 Salomon x Varuste.net -syksyn parasta juoksupäivää. (Merkkaa kalenteriin!)  Lue tapahtumasta lisää TÄÄLTÄ. Se on se aika vuodesta Kausi käy ...

Kiipeilyviikon loppuhuipennus

Varsinaiset apinanpäivät Syksy tuo edetessään enenevissä määrin epämääräistä säätä jolloin märät kivet ja kalliot tuppaa ajamaan kiipeilymielisiä apinamiehiä, -naisia ja -henkilöitä sisäkiipeilyhalleihin nauttimaan stabiileista ilmasto-olosuhteista. Sisäkiipeilyha...

Poistomyyntihommia syksyn kunniaksi

Kausi vaihtuu Hyvää alkavaa syyskuuta kaikille. Syyskuu meinaa meidän maailmassa pimeneviä ja viileneviä ulkoilukelejä, erinomaista aikaa sienien sun muiden marjojen kanssa metsässä ja kauden vaihtoa myymälässä. Nyt on asetettu aika roimalla kädellä ...