PADI Dry Suit Diver - kuivapukusukeltaja

PADI Dry Suit Diver - kuivapukusukeltaja
PADI Dry Suit Diver - kuivapukusukeltaja
Hinta
Captcha
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.

Määrä
kpl

Muu ominaisuus
Sovitaan kurssillesi aloitusaika - aloitamme uudet kurssit viikottain!
Teoriailta perjantaina 5.5.2017 klo 17. Meriturva Special Edition! Täynnä!
Theory on Thursday 15.6. Two places left! Course in English.
Teoria keskiviikkona 5.7.2017 klo 17.

Etunimi

Sukunimi

Puhelinnumero

Sähköposti

Varusteet kurssin ajaksi?Saatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus

Erikoiskurssi perehdyttää kuivapuvulla sukeltamiseen.

 

Suomen vedet ovat aivan ainutlaatuiset - täällä monesta harhakäsityksistä huolimatta on ihan järjettömän paljon nähtävää: Itämeremme ainutlaatuiset puuhylyt, kirkkaita lähdepohjaisia järviä, jännittäviä ja jopa värikkäitäkin meren eliöitä ja järven asukkaita.

 

Toki - suurin osa vuodesta vetemme ovat tropiikkia viileämmät, se nyt on selvää, kun täällä Pohjolassa asutaan. Kuten monessa muussakin lajissa, kunnolliset, ympäristöön sopivat varusteet tekevät harrastamisesta nautinnollista, mukavaa ja ennen kaikkea turvallista - sama pätee toki myös sukelluksessakin.

 

Märkäpuvun ja kuivapuvun erot ovat yksinkertaisuudessaan siinä, että kuivapuku pitää sinut ja alla olevat vaatteesi (kerrasto, alushaalari tmv) kuivana, ja sukelluksen jälkeen pääset makkaranpaistoon ja kaakaon nauttimiseen kuivin nahoin, toisin kuin märkäpuvussa konsanaan. Tässä piilee ratkaiseva ero lämpömukavuudessa varsinkin toiselle sukellukselle lähdettäessä: kuiva, lämmin aluspukeutuminen ei ole päästänyt sinua jäähtymään yhtä lailla, kuin se, että olisit päässyt tekemisiin viileän veden ja -ilman kanssa.

 

Kuivapuvulla sukeltaminen ei ole vaikeaa. Todellakaan. Se on vain hieman erilaista kuin märkkäri, jos siihen on tottunut. Kurssilla harjoittelemme kuivapuvun käyttöä, tutustumme venttiileitten toimintaan ja opimme hallitsemaan puvun sisällä olevaa kaasua. Harjoittelemme myös kuivapukuun liittyviä mahdollisia ongelmatilanteita ja niiden välitöntä ratkaisua.

 

Osallistumisvaatimukset:

- Vähintään sukelluksen peruskurssi käytynä (PADI Open Water / OWD jr tai vastaava)

- Vähintään 10 -vuoden ikä

- Omat sukelluksen perusvälineet; maski,snorkkeli, avokantaräpylät, sekä hanskat.

Muut varusteet vuokrattavissa kurssin sukelluksille.

Huomioithan että kurssin allasharjoituksille, sekä avovesisukelluksille tulee oppilaiden noutaa itse
tarpeelliset vuokravarusteet, ja palauttaa sukellusten jälkeen Sukelluskoulu Aallolle.

 

Kurssiin sisältyy:

• Oppimateriaali itseopiskeluun ja teoriaopetuksen tueksi

• Teoriailta, jossa tutustumme erilaisiin kuivapukumalleihin ja -materiaaleihin, ja tutkimme kuivapuvun rakennetta ja perehdymme perushuoltoon

• Allastreeni -ilta, jossa laitamme teorian käytäntöön, treenaamme pukukaasun hallintaa, puvun venttiileiden toimintaa, mahdollisten ongelmatilanteiden ratkaisua ja keskitymme erityisesti nosteenhallinnan harjoituksiin.

• Kaksi avovesisukellusta, jossa syvennämme altaalla opittua ja otetaan kuivapuku sukeltamalla haltuun.

• Kaikille kurssin hyväksytysti suorittaneille PADI Dry Suit Diver -luokitus kortteineen. Lataa tästä terveysselvityslomake sukelluksia varten, jos et ole aikaisemmin meille tällaista jättänyt. (PDF)

 

Kuivapukusukeltaminen avaa uuden maailman ja paljon uusia mahdollisuuksia maailmanluokan sukelluskohteissa: Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Islannissa... Jopa Punainen Meri talvisaikaan alkaa houkutella pukemaan ylle kuivarin mieluummin kuin märkkärin. Sukeltaminen voi olla aikas upeaa, vaikka ei kokonaan kastuisikaan!

 Master Scuba Diver -luokitus on korkein harrastajasukeltajan 'ei-ammattimainen' luokitus. Kun olet suorittanut Rescue Diver -kurssisi lisäksi 5 erikoiskurssia ja sinulla on vähintään 50 logattua sukellusta, olet oikeutettu hakemaan Mater Scuba Diver -luokitusta. Tämä kuivapuku -erikoiskurssi vie sinut yhden askeleen lähemmäksi kohti tätä halutuinta luokitusta! Kysy lisää kouluttajaltasi.


Kommentit


Mielipiteet
1 0

Tuotemerkki

Katso myösTuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Seacsub Gloves Stretch 500
Hinta Captcha
Heti saatavilla
Mares Flexa Fit 6.5mm
Hinta Captcha
Heti saatavilla