Lajit‪» Pyöräily‪» Pyöräilykypärät‪» Oakley DRT5‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Jaana M. vahvistettu ostaja, 2.10.2023
Yleisarvosana
hyvä
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.6.2019
Yleisarvosana

Jussi L. vahvistettu ostaja, 28.10.2022
Yleisarvosana
Ennenkaikkea tyylikäs, aika näyttää hoitaako tehtävänsä pannuttaessa.
Fergus S. vahvistettu ostaja, 2.11.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Upea kypärä turvallisella mutta mukavalla istuvuudella. Silikoninauha otsalla on täydellinen estämään hiki valumasta silmiin.
Mari A. vahvistettu ostaja, 7.8.2021
Yleisarvosana
Hyvin istuva ja tuulettava kypärä. Tuuletusaukkoja on itselleni riittävästi. Silikoninen hikinauha pitää hien pois silmiltä paremmin kuin normaali pehmustettu hikinauha, joka imee hien mutta pitkillä matkoilla kostuu liikaa, jolloin hikki alkaa valua läpi. Silikoninen nauha tulisi olla jokaisessa kypärässä vaihtoehtona. Lasit istuvat kypärän kanssa hyvin, eivät paina mistään. Oakleyn omat lasit varmasti vielä paremmin, kuin muiden valmistajien lasit. Plussaa lasipidikkeistä, jonne lasit voi siirtää silmiltä pois. Ainoa miinus BOA-kiristysnauhasta, joka kyllä kiristää hyvin, mutta painaa korvien kohdalla. Edes paksut hiukset eivät auta, vaan BOA-nauha kaipaa kyllä pehmusteen/vast. jotta kypärä olisi todella mukava päässä. Paljas naru painaa ihoon sen verran paljon, että pidemmällä matkalla kypärä alkaa tuntua epämukavalta nauhojen kohdalta. Ei vaatisi paljoa tuotesuunnittelua, että tämän epäkohdan saisi korjattua.
Saku H. vahvistettu ostaja, 9.6.2020
Yleisarvosana
Kai R. vahvistettu ostaja, 15.8.2019
Yleisarvosana
Hyvä pitää päässä, hiki ei valu silmille ja kaiken lisäksi tyylikäs :) Ainoa miinus korkeahko hinta.