Lajit‪» Pyöräily‪» Pyöräilykypärät‪» Oakley DRT5‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Fergus S. 2.11.2021
Yleisarvosana
Upea kypärä turvallisella mutta mukavalla istuvuudella. Silikoninauha otsalla on täydellinen estämään hiki valumasta silmiin.
Mari A. 7.8.2021
Yleisarvosana
Hyvin istuva ja tuulettava kypärä. Tuuletusaukkoja on itselleni riittävästi. Silikoninen hikinauha pitää hien pois silmiltä paremmin kuin normaali pehmustettu hikinauha, joka imee hien mutta pitkillä matkoilla kostuu liikaa, jolloin hikki alkaa valua läpi. Silikoninen nauha tulisi olla jokaisessa kypärässä vaihtoehtona. Lasit istuvat kypärän kanssa hyvin, eivät paina mistään. Oakleyn omat lasit varmasti vielä paremmin, kuin muiden valmistajien lasit. Plussaa lasipidikkeistä, jonne lasit voi siirtää silmiltä pois. Ainoa miinus BOA-kiristysnauhasta, joka kyllä kiristää hyvin, mutta painaa korvien kohdalla. Edes paksut hiukset eivät auta, vaan BOA-nauha kaipaa kyllä pehmusteen/vast. jotta kypärä olisi todella mukava päässä. Paljas naru painaa ihoon sen verran paljon, että pidemmällä matkalla kypärä alkaa tuntua epämukavalta nauhojen kohdalta. Ei vaatisi paljoa tuotesuunnittelua, että tämän epäkohdan saisi korjattua.
Saku H. 9.6.2020
Yleisarvosana
Kai R. 15.8.2019
Yleisarvosana
Hyvä pitää päässä, hiki ei valu silmille ja kaiken lisäksi tyylikäs :) Ainoa miinus korkeahko hinta.
Anonyymi 14.6.2019
Yleisarvosana