Lajit‪» Pyöräily‪» Pyöräilykypärät‪»

Oakley DRT5

Oakley DRT5

Oakley DRT5
Oakley DRT5
Oakley DRT5

Hinta


Määrä
kpl


Väri
Oakley DRT5 Bayberry
Bayberry
Oakley DRT5 Blackout
Blackout
Oakley DRT5 Dark Brush
Dark Brush
Oakley DRT5 G.Minnaar Gray
G.Minnaar Gray
Oakley DRT5 White
White


Koko
S (52-56 cm)
M (54-58 cm)
L (56-60 cm)
Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Heti. Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossamme olevan tai varastoomme tulossa olevan määrän.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Sijainti myymälässä Myymälä (Helsinki): Pyöräily, Varasto


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

DRT5 on Oakleyn erityisesti maastopyöräilijöille suunnittelema kypärä. Kypärä on suunniteltu läheisessä yhteistyössä kolminkertaisen maailmanmestarin Greg Minnaarin kanssa. Tästä kypärästä saat varmuutta ja vauhtia teknisille laskuille.

Kypärässä on tukeva säädettävä lippa suojana ja hikipanta estää hien valumisen silmiin. Kiristys toimii näppärästi BOA-mekanismilla. Kypärä on toki suunniteltu myös aurinkolasiystävälliseksi. Lasien sangat eivät jää paina kypärän alla ja asit saa kiinnikkeillä kiinni kypärään, kun et halua pitää niitä päässä.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 420 x 250 x 200 mm.

MIPS / SPIN
Kyllä


Soveltuvuus
Maasto


Sukupuoli
Miehet, Naiset, unisex


Paino
1 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)


MIPS

MIPS on lyhenne sanoista ”Multi-directional Impact Protection System”. MIPS on vuosien tutkimustyön tulosta. Aivojen oman suojauksen ja MIPS-suojauksen yhdistelmä voi antaa paremman suoja...


Kommentit
Fergus S. 2.11.2021
Yleisarvosana
Upea kypärä turvallisella mutta mukavalla istuvuudella. Silikoninauha otsalla on täydellinen estämään hiki valumasta silmiin.
Mari A. 7.8.2021
Yleisarvosana
Hyvin istuva ja tuulettava kypärä. Tuuletusaukkoja on itselleni riittävästi. Silikoninen hikinauha pitää hien pois silmiltä paremmin kuin normaali pehmustettu hikinauha, joka imee hien mutta pitkillä matkoilla kostuu liikaa, jolloin hikki alkaa valua läpi. Silikoninen nauha tulisi olla jokaisessa kypärässä vaihtoehtona. Lasit istuvat kypärän kanssa hyvin, eivät paina mistään. Oakleyn omat lasit varmasti vielä paremmin, kuin muiden valmistajien lasit. Plussaa lasipidikkeistä, jonne lasit voi siirtää silmiltä pois. Ainoa miinus BOA-kiristysnauhasta, joka kyllä kiristää hyvin, mutta painaa korvien kohdalla. Edes paksut hiukset eivät auta, vaan BOA-nauha kaipaa kyllä pehmusteen/vast. jotta kypärä olisi todella mukava päässä. Paljas naru painaa ihoon sen verran paljon, että pidemmällä matkalla kypärä alkaa tuntua epämukavalta nauhojen kohdalta. Ei vaatisi paljoa tuotesuunnittelua, että tämän epäkohdan saisi korjattua.
Maarit S. 23.7.2021
Kypärä on ollut nyt 2kk käytössä ja en vaihtais pois. Todella istuva kypärä vaikka oma pääni on 52cm kokoinen. Eli sopii hyvin myös todella pieni päiselle!!
Kai R. 15.8.2019
Yleisarvosana
Hyvä pitää päässä, hiki ei valu silmille ja kaiken lisäksi tyylikäs :) Ainoa miinus korkeahko hinta.
Lisää kommentti

Tuotemerkki