Lajit‪» Vaellus‪» Rinkat, reput, kassit‪» Reput‪» Laskettelureput‪» Lumivyöryreput‪» Jetforce‪» Black Diamond Jetforce Pro 35L‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 14.10.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 4.2.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Upea tuote. Tullilla kesti kauan päästä Yhdysvaltain puolelle FedEx-ongelmien takia, mutta tuotteeseen ei liittynyt ongelmia. Toivon voivani käyttää sitä pitkään!
Jeremy D. 8.1.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Tämä laukku on markkinoiden paras. Jos harkitset tätä laukkua, olet todennäköisesti jo tutkinut ominaisuuksia ... Mutta mielestäni tämä laukku on uskomattoman hyvin tehty ja sen arvoinen. Kevyempi kuin olisin odottanut ja sopii erittäin mukavasti. Olen 5'8 "ja pieni koko on ehdottomasti minulle sopiva koko. Yksi asia on huomata, että 10 litran pussi on yksinkertaisesti liian pieni tuomaan tarvitsemasi mukanasi (vesi, ensiapu, ylimääräinen kerros / suosittelen 25 litran kokoa pienimpänä ja 35 litraa ei ole liian iso ja sopii kaikkeen mitä ikinä tarvitset päiväretkelle.
Dominick W. 11.11.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Ei ole vielä ollut mahdollisuutta käyttää, mutta rakastat pakkauksen kokoonpanoa ja mahdollisuutta vaihtaa eri tehostepakkauskokoihin.
Sakari K. 28.1.2020
Yleisarvosana
Huomattavasti kehittynyt reppu edellisestä mallista ja lentokenttien turvatarkastuksissa ei mitään ongelmia kun kaasupatruunaa ei ole. Ensin pidin ongelmana sitä, että suksia ei saa reppuun kiinni jos kypärä on kiinnitetty reppuun, mutta myöhemmin huomasin päätytaskun yläpuolella olevat lenkit, joten olisipa sittenkin saanut. Oma moka siis. Ylivoimaisesti mukavin laskureppu selässä ja kamaa mahtuu aivan huolella sisään. Vyölenkkejä olisin kaivannut edellisestä mallista niin esim. juomapullon voisi laittaa roikkumaan siitä, nyt täytyy ottaa reppu selästä jokaista juomataukoa varten. Samoin vyötasku oli isompi edellisessä mallissa, kaverilla mahtui paljon enemmän M&M:sejä taskuun :( Koko S/M menee täydellisesti 173 cm lyhyelle mieslaskijalle.
Константин К. 5.2.2022
Yleisarvosana (hylännyt Joona S.)
Näytä alkuperäinen
Erinomainen reppu, erittäin mukava, ei ongelmia lentokentällä, neuvon kaikkia ja hyvä hinta Varuste.net:ltä