Lajit‪» Vaellus‪» Rinkat, reput, kassit‪» Reput‪» Laskettelureput‪» Lumivyöryreput‪» Jetforce‪»

Black Diamond Jetforce Pro 35L

Black Diamond Jetforce Pro 35L

Black Diamond Jetforce Pro 35L

Black Friday -hinta
Captcha$ + toimituskulut
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 949.23 $


Määrä
kpl


Väri
Black Diamond Jetforce Pro 35L Black
Black
Black Diamond Jetforce Pro 35L Red
Red


Koko
S/M
M/L
Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti myymälässä Myymälä (Helsinki): Suksiosasto, Varasto


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Innovatiivisen Jetforce-teknologian viimeisin kehitysaskel. Lumivyöryreppu lisää turvallisuuttasi vaeltaessasi erämaassa ja lumivyöryalttiilla alueella.

Black Diamondin JetForce Pro lumivyöryreppu on kevyt, pieni ja siinä on bluetooth-valmius. Vallankumouksellinen JetForce-teknologia on uudelleen ladattava ja matkustusystävällinen. Modernin repun voi laukaista useasti ja automaattisen tyhjennyksen ansiosta voit luoda ilmataskun. Repussa on myös automatisoitu diagnostiikka ja laitteisto on entistä pienempi sekä asettuu ergonomisemmin reppuun. Bluetoothin avulla repun päivittäminen on helppoa puhelimella, PIEPS aplikaatiolla. Voit myös personalisoida repun asetuksia.

Repussa on omat paikat lumiturvallisuusvarusteille, hyvin tilaa vaihtovaatteille ja eväille sekä vedelle. Reppuun on saatavilla lisäosia, mikäli 35 litraa ei riitä varustuksellesi ja näin reppu on monipuolisempi.

Jäähakuille on omat paikkansa ja suksille on hyvät kiinnikkeet, jotka voi jemmata kun niitä ei tarvita. Airbag toimii myös suksien ollessa kiinni repussa. Laukaisukahvassa on valo, joka ilmaisee repun tilan. Laukaisimen voi asentaa oikeaan tai vasempaan olkahihnaan ja sen korkeus on säädettävissä itselle sopivaksi. Lantiovyössä on uudistettu jalkahihna, joka on sisäänvedetävä ja kiinnittyy näppärällä kiinnikkeellä lantiohihnaan.
  • Uudistettu JetForce-teknologia on pienempi, kevyempi ja paremmin sijoiteltu
  • JetForce-teknologia on sisäänrakennettu; ladattava, matkustusystävällinen ja erittäin kestävä
  • Bluetooth mahdollistaa helpot päivitykset ja yhdistämisen puhelimeen
  • Paikat lumiturvallisuusvälineille ja jäähakuille
  • Piilotettavat suksien kantohihnat ja airbag toimii myös suksien ollessa kiinnitettyinä
  • Kypärän kiinnitys, lantiovyössä tasku ja repun sisällä pikkutasku
  • Uudistettu käytännöllinen jalkahihna
Tilavuus:
[S/M] 35 L
[M/L] 35 L

Paino:
[S/M] 2.96 kg
[M/L] 3.06 kg

Materiaalit:
Dynex (210d + PE 200d)

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 500 x 300 x 200 mm.


Sukupuoli
Miehet, Naiset


Paino
3 kg


Tilavuus
35 Litraa


Kommentit
Anonyymi 4.2.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Upea tuote. Tullilla kesti kauan päästä Yhdysvaltain puolelle FedEx-ongelmien takia, mutta tuotteeseen ei liittynyt ongelmia. Toivon voivani käyttää sitä pitkään!
Jeremy D. 8.1.2021
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Tämä laukku on markkinoiden paras. Jos harkitset tätä laukkua, olet todennäköisesti jo tutkinut ominaisuuksia ... Mutta mielestäni tämä laukku on uskomattoman hyvin tehty ja sen arvoinen. Kevyempi kuin olisin odottanut ja sopii erittäin mukavasti. Olen 5'8 "ja pieni koko on ehdottomasti minulle sopiva koko. Yksi asia on huomata, että 10 litran pussi on yksinkertaisesti liian pieni tuomaan tarvitsemasi mukanasi (vesi, ensiapu, ylimääräinen kerros / suosittelen 25 litran kokoa pienimpänä ja 35 litraa ei ole liian iso ja sopii kaikkeen mitä ikinä tarvitset päiväretkelle.
Dominick W. 11.11.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Ei ole vielä ollut mahdollisuutta käyttää, mutta rakastat pakkauksen kokoonpanoa ja mahdollisuutta vaihtaa eri tehostepakkauskokoihin.
Sakari K. 28.1.2020
Yleisarvosana
Huomattavasti kehittynyt reppu edellisestä mallista ja lentokenttien turvatarkastuksissa ei mitään ongelmia kun kaasupatruunaa ei ole. Ensin pidin ongelmana sitä, että suksia ei saa reppuun kiinni jos kypärä on kiinnitetty reppuun, mutta myöhemmin huomasin päätytaskun yläpuolella olevat lenkit, joten olisipa sittenkin saanut. Oma moka siis. Ylivoimaisesti mukavin laskureppu selässä ja kamaa mahtuu aivan huolella sisään. Vyölenkkejä olisin kaivannut edellisestä mallista niin esim. juomapullon voisi laittaa roikkumaan siitä, nyt täytyy ottaa reppu selästä jokaista juomataukoa varten. Samoin vyötasku oli isompi edellisessä mallissa, kaverilla mahtui paljon enemmän M&M:sejä taskuun :( Koko S/M menee täydellisesti 173 cm lyhyelle mieslaskijalle.
Константин К. 5.2.2022
Yleisarvosana (hylännyt Joona S.)
Näytä alkuperäinen
Erinomainen reppu, erittäin mukava, ei ongelmia lentokentällä, neuvon kaikkia ja hyvä hinta Varuste.net:ltä
Lisää kommentti


Katso myösBlogi

Vapaalaskijan muistilista

Takamaastossa ja hoidettujen rinteiden ulkopuolella harrastaminen on yhä suositumpaa. Oli harrasteena moottorikelkkailu, vaeltaminen, vapaalasku tai lumikenkäily, on ymmärrettävä olosuhteet ja hankittava riittävää tietoutta ja taitoa toimia myös erikois- ja hätätilanteissa. ...