Polar Vantage V‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Igor K. vahvistettu ostaja, 16.9.2020
Yleisarvosana
Wilfred V. vahvistettu ostaja, 26.8.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Polar Advantage V on monipuolinen urheilukello, jolla on monia erinomaisia ominaisuuksia. Kaikkien tunteminen vie jonkin aikaa, mutta tietoja tallentava ja analysoiva sovellus on helppokäyttöinen. Kellon eri tilastotiedot on helppo tarkastella kuntoilun aikana. Satelliittiyhteys on nopea; akun käyttöikä on pitkä. Vaikka tämä kello on melko suuri, se on mukava pienellä ranteella.
Mikhail Z. vahvistettu ostaja, 20.8.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Tilauksen lähettämisestä on kulunut 2 viikkoa, raitaa ei päivitetä, tuotetta ei ole: (mitä on arvioitava?!
Harri V. vahvistettu ostaja, 19.8.2020
Yleisarvosana
Miia H. vahvistettu ostaja, 1.8.2020
Yleisarvosana
Kello on toiminut erinomaisesti. Kaikkia ominaisuuksia ei vielä ole ehtinyt käyttää mutta paljon kyllä. Erinomainen akku.
Sergei S. vahvistettu ostaja, 20.6.2020
Yleisarvosana
Zoe C. vahvistettu ostaja, 26.5.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Upea katsella! Anna minulle paljon tietoja kaikesta harjoittelustani ja unistani. En ole vieläkään selvittänyt kaikkea kellosta. Minulla oli kysymys merenkulusta ja Joonas pystyi palaamaan luokseni päivän sisällä!
Rod W. vahvistettu ostaja, 6.3.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Polar Vantage V GPS ilmoittaa etäisyyden päivittäin 11 - 20 mailin vaelluksilla / kävelyillä 1-2 mailia vähemmän kuin Samsung S8 GPS. Se voi olla tarkempi tai paljon epätarkempi, mikä on pettymys. Raporttien käyttö harjoittelun jälkeen on epätasaista - joskus toimii heti ja toisinaan ei. Itse raportit ovat erinomaisia. Ostin Polar Vantage V: n arvioimaan paroksismaalisen eteisvärinän (PAF), joka diagnosoitiin joulukuussa 75-vuotiaana tehdyn ylikoulutuksen takia - vasemman eteisen lievästi laajentunut oire "urheilullinen sydän". Olisi hyödyllistä, jos Polar Vantage V voisi näyttää, milloin PAF tapahtuu, ts. Useita sähköisiä signaaleja, jotka ohittavat sinusolmun aiheuttaen kaoottisia, epäsäännöllisiä sydämen lyöntejä, ja kun sinus palaa tasaisilla, säännöllisillä lyönneillä. Yleensä tämän voidaan olettaa, kun BPM nousee yli 70 BPM levossa ja yli 120 BPM "harjoittelun" aikana, joten laite on minulle erittäin hyödyllinen. Lopuksi Drew'n puhelintekninen tuki Polarin toimistossa New Yorkissa oli erittäin hyödyllinen, kun sain minut "nopeuttamaan" laitetta. Jatka samaan malliin. Sauva
Дмитрий К. vahvistettu ostaja, 6.3.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Miellyttävä katsella sekä visuaalisesti että tuntuvasti. Kello on edelleen "sopeutumassa" minuun, testit suoritettiin ja useita harjoituksia tehtiin, harjoittelutilassa työskentelystä ei ole erityisiä valituksia (uima-allas tulisi testata vielä paremmin). Mutta puhelimesta tulevat ilmoitukset tunteeni mukaan viivästyvät "kerran kerrallaan", mutta minulle tämä ei ole kriittistä, sammutin ne kokonaan. Myöskään puhelimen herätyskelloa ei välitetä kellolle, vain tavallinen herätyskello toimii kellolla. PolarFlow-palvelu on hyvä!) Kiitos myymälälle nopeasta työstä ja tilauksen lähettämisestä.