Polar Vantage V

Polar Vantage V

Polar Vantage V

Hinta
384.20 + toimituskulut
Sis. alv 24 %
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
kpl


Väri
Polar Vantage V Orange
Orange
Polar Vantage V White
White


Koko
M / LValitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Arviolta 14 - 30 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Polar Vantaget ovat päivittyneet uusilla ominaisuuksilla!

Polar Vantage M ja Vantage V -mittareille on julkaistu ohjelmistopäivitys, joka tuo mukanaan uusia ominaisuuksia. Päivityksen myötä Polar Vantage -sarjan kellot seuraavat entistä monipuolisemmin esimerkiksi unta ja palautumista. Uudet ominaisuudet saa käyttöönsä päivittämällä Vantagen Polar Flow’ssa joko puhelimella tai tietokoneella. Uusien ominaisuuksien lisäksi päivitys sisältää parannuksia jo olemassa oleviin toiminnallisuuksiin.

Uudet ominaisuudet
 • Sleep Plus Stages™: antaa entistä monipuolisempaa tietoa unen laadusta mittaamalla esimerkiksi, unen kestoa, vaiheita (syvä, kevyt, REM), syklejä ja keskeytyksiä.
 • Nightly Recharge™: mittaa automaattisesti yön aikana kuinka hyvin keho palautuu edellisen päivän haasteista.
 • Serene™ -hengitysharjoitus: Ohjattu hengitysharjoitus, joka auttaa rauhoittamaan kehon ja mielen.
 • Galileo/QZSS sateliittijärjestelmien tuki, joka parantaa GPS:n tarkkuutta ja toimivuutta tietyillä alueilla
 • Polar Kuntotesti: testaa käyttäjän kuntotason helposti vain viidessä minuutissa ja antaa arvion maksimihapenottokyvystä (VO2max). Voidaan tehdä joko sykevyön kanssa tai ilman.
 • Zone Lock: Mahdollistaa syke- ja vauhtialueiden lukitsemisen treenin aikana. Laite ilmoittaa värisemällä, mikäli lukitulta alueelta poistutaan.
 • Kierrostiedot: esimerkiksi kierroksen aika-, matka- ja keskivauhtitiedot Vantage-kellon harjoituskansiossa.
 • Manuaalinen juoksusensorin kalibrointi
 • Jatkuva näytön taustavalo: Käyttäjä voi halutessaan asettaa näytön taustavalon olemaan jatkuvasti päällä harjoituksen ajan.
 • Aktiivisuusmuistutus: laite ilmoittaa, kun käyttäjä on ollut paikallaan 55 minuuttia ja muistuttaa lähtemään jaloittelemaan.

HUIPPULUOKAN GPS-MULTISPORT-URHEILUKELLO MONILAJI- JA TRIATHLON-TREENAUKSEEN


Harjoittele älykkäämmin ja löydä sisäinen voittajasi käyttämällä huippuluokan multisport-urheilukelloa. Polar Vantage V on suunniteltu ammattiurheilijoille – ja kaikille, jotka treenaavat kuin ammattilaiset. Jos etsit uusinta teknologiaa hyödyntävää, vedenpitävää harjoittelukumppania triathlon- tai maratontreeneihin, Polar Vantage V on täydellinen valinta.

Polarin huokeampaan Vantage M -malliin verrattuna Vantage V:stä löytyy lisäksi seuraavat ominaisuudet:
 • Parempi akunkesto 40h (Vantage M akunkesto 30h)
 • Värillinen kostetusnäyttö
 • Äänimerkit
 • Recovery Pro (vaatii H10-sykevyön, joka ei tule paketissa. Löytyy suoraan tuotteesta Polar Vantage V + H10-sykesensori)
 • Reitin tuonti (Saatavana myöhemmin laiteohjelmistopäivityksessä)
 • Strava Live Segments (Saatavana myöhemmin laiteohjelmistopäivityksessä)
 • Ortostaattinen testi (vaatii H10-sykevyön, joka ei tule paketissa. Löytyy suoraan tuotteesta Polar Vantage V + H10-sykesensori)
 • Reittiopastus (Saatavana myöhemmin laiteohjelmistopäivityksessä)
 • R-R-tallennustesti (Saatavana myöhemmin laiteohjelmistopäivityksessä)
 • Barometer
KESKEISIMMÄT OMINAISUUDET
 • Polar Precision Prime: Saat tarkan rannesykelukeman haastavimmissakin olosuhteissa.
 • Recovery Pro: Näe, miten kehosi on palautunut, ja saa palautumiseen liittyvää palautetta.
 • Lajiprofiilit: Polar Vantage M tukee yli 130:tä urheilulajia. Lisää suosikkilajisi Polar Vantage M:ään Polar Flow -sovelluksessa.
 • Training Load Pro: Muunna harjoittelun tuottama rasitus dataksi ja näe, miten treeni rasittaa kehoasi.
 • Uintitiedot: Seuraa etenemistäsi altaassa. Polar Vantage V havaitsee sykkeen, uintityylin, uintimatkan, vauhdin, vedot ja lepoajat automaattisesti. Järjestelmä pystyy seuraamaan etäisyyttä ja vetoja myös avovesiuinnissa.
 • Running Power: Saa kattava kuva juoksuharjoituksen intensiteetistä.

UUSINTA URHEILUTEKNOLOGIAA
Uusinta teknologiaa hyödyntävä Polar Vantage V antaa sinulle kaiken sen harjoitusdatan, jotka tarvitset voidaksesi maksimoida suorituksesi.

RANNESYKKEENMITTAUKSEN UUSI SUKUPOLVI
Uusi Polar Precision Prime™ -yhdistelmäanturiteknologia seuraa sykettä tarkasti haastavimmissakin olosuhteissa. Polar Vantage V käyttää sykkeenmittauksessa uuden sukupolven Polar Precision Prime -yhdistelmäanturiteknologiaa. Tämä optisen sykkeenmittauksen ja ihokosketusmittauksen yhdistävä innovaatio varmistaa mittauksen luotettavuuden sulkemalla sykesignaalia häiritsevät liikkeet mittauksen ulkopuolelle.

Näin urheilukello pystyy mittaamaan sykkeen tarkasti haastavimmissakin treeneissä ja olosuhteissa.

SEURAA JUOKSUTEHOASI
Polar Vantage V mittaa juoksutehon suoraan ranteesta – ylimääräisiä juoksusensoreita ei tarvita. Juoksuteho täydentää sykkeenmittausta ja auttaa seuraamaan myös juoksun ulkoista kuormitusta. Teho reagoi intensiteetin muutoksiin nopeammin kuin syke, joten juoksuteho on hyvä mittari intervalliharjoituksissa ja ylämäkijuoksussa. Voit käyttää sitä myös tasaisen kuormitustason ylläpitämiseen esimerkiksi juoksukilpailussa.

Polarin omalla algoritmilla tehtävä laskenta perustuu GPS-lukemiin ja ilmanpainemittarin antamiin tietoihin. Polar Vantage V laskee juoksutehon avulla lihaskuormituksen eli kuormituksen, joka kohdistuu niveliin sekä tuki- ja liikuntaelimistöön kunkin harjoituskerran aikana.

OPTIMOI HARJOITTELUSI
Jos haluat harjoitella ammattilaisen tavoin, sinun täytyy myös palautua ammattilaisen tavoin. Polar Vantage V:n ainutlaatuinen kuormituksen ja palautumisen seurantaratkaisu auttaa löytämään oikean tasapainon harjoittelun ja levon välillä sekä välttymään vammoilta.

NÄE HARJOITUKSEN VAIKUTUKSET
Uusi Training Load Pro™ antaa kattavan kuvan siitä, miten treenit rasittavat kehoasi eri tavoin.

ESTÄ LIIKAHARJOITTELU JA VAMMAT
Näe, onko kehosi valmis treeniin, ja saa palautumiseen liittyvää palautetta Recovery Pro™:n avulla.

ENEMMÄN KUIN PELKKÄ URHEILUKELLO
Kun treenaat Polar Vantage V:n kanssa, saat käyttöösi koko monipuolisen Polar-ekosysteemin. Polar Flow -sovelluksessa kaikki treenitietosi ovat kätevästi käytettävissäsi yhdessä paikassa.

Voit myös synkronoida treenitietosi automaattisesti muihin palveluihin, kuten Stravaan tai TrainingPeaksiin.

HUIPPUTASON TREENIALUSTA
Kattavien harjoittelun suunnittelu- ja analysointityökalujen, automaattisen harjoittelupäiväkirjan, etenemisraporttien ja monien muiden ominaisuuksien avulla Polar Flow auttaa sinua saavuttamaan kaikki harjoittelutavoitteesi.

TIETOJA MYÖS VALMENTAJALLESI
Jaa kaikki treenidatasi valmentajasi kanssa, saa palautetta heti ja suunnittele kautesi yhdessä valmentajan kanssa maksuttoman Polar Flow for Coach -palvelun avulla.

Aktiivisuusmittari
Kyllä


Askelmittari
Kyllä


GPS-paikannus
Kyllä


Soveltuvuus
Hiihto, juoksu, kuntoilu, laskettelu, melontalajit, pyöräily, Seikkailu, triathlon, uinti


Sykkeenmittaustapa
Ranteesta mittaus, Sykevyö (ei mukana)


Paino
0,316 kg(Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)


Takuu
24 kk


Kommentit
Hannele K. vahvistettu ostaja, 13.9.2020
Mainio tuote, yllätyksellisiäbominaisuuksia, suosittelen. Hannele
Wilfred V. vahvistettu ostaja, 26.8.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Polar Advantage V on monipuolinen urheilukello, jolla on monia erinomaisia ominaisuuksia. Kaikkien tunteminen vie jonkin aikaa, mutta tietoja tallentava ja analysoiva sovellus on helppokäyttöinen. Kellon eri tilastotiedot on helppo tarkastella kuntoilun aikana. Satelliittiyhteys on nopea; akun käyttöikä on pitkä. Vaikka tämä kello on melko suuri, se on mukava pienellä ranteella.
Mikhail Z. vahvistettu ostaja, 20.8.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Tilauksen lähettämisestä on kulunut 2 viikkoa, raitaa ei päivitetä, tuotetta ei ole: (mitä on arvioitava?!
Miia H. vahvistettu ostaja, 1.8.2020
Yleisarvosana
Kello on toiminut erinomaisesti. Kaikkia ominaisuuksia ei vielä ole ehtinyt käyttää mutta paljon kyllä. Erinomainen akku.
Александр Р. vahvistettu ostaja, 1.8.2020
Näytä alkuperäinen
Hei. Jaoin mielelläni vaikutelmani tuotteesta, mutta en ole vielä pitänyt sitä. Seurantanumero osoittaa, että kello on edelleen Suomessa
Zoe C. vahvistettu ostaja, 26.5.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Upea katsella! Anna minulle paljon tietoja kaikesta harjoittelustani ja unistani. En ole vieläkään selvittänyt kaikkea kellosta. Minulla oli kysymys merenkulusta ja Joonas pystyi palaamaan luokseni päivän sisällä!
Rod W. vahvistettu ostaja, 6.3.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Polar Vantage V GPS ilmoittaa etäisyyden päivittäin 11 - 20 mailin vaelluksilla / kävelyillä 1-2 mailia vähemmän kuin Samsung S8 GPS. Se voi olla tarkempi tai paljon epätarkempi, mikä on pettymys. Raporttien käyttö harjoittelun jälkeen on epätasaista - joskus toimii heti ja toisinaan ei. Itse raportit ovat erinomaisia. Ostin Polar Vantage V: n arvioimaan paroksismaalisen eteisvärinän (PAF), joka diagnosoitiin joulukuussa 75-vuotiaana tehdyn ylikoulutuksen takia - vasemman eteisen lievästi laajentunut oire "urheilullinen sydän". Olisi hyödyllistä, jos Polar Vantage V voisi näyttää, milloin PAF tapahtuu, ts. Useita sähköisiä signaaleja, jotka ohittavat sinusolmun aiheuttaen kaoottisia, epäsäännöllisiä sydämen lyöntejä, ja kun sinus palaa tasaisilla, säännöllisillä lyönneillä. Yleensä tämän voidaan olettaa, kun BPM nousee yli 70 BPM levossa ja yli 120 BPM "harjoittelun" aikana, joten laite on minulle erittäin hyödyllinen. Lopuksi Drew'n puhelintekninen tuki Polarin toimistossa New Yorkissa oli erittäin hyödyllinen, kun sain minut "nopeuttamaan" laitetta. Jatka samaan malliin. Sauva
Дмитрий К. vahvistettu ostaja, 6.3.2020
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Miellyttävä katsella sekä visuaalisesti että tuntuvasti. Kello on edelleen "sopeutumassa" minuun, testit suoritettiin ja useita harjoituksia tehtiin, harjoittelutilassa työskentelystä ei ole erityisiä valituksia (uima-allas tulisi testata vielä paremmin). Mutta puhelimesta tulevat ilmoitukset tunteeni mukaan viivästyvät "kerran kerrallaan", mutta minulle tämä ei ole kriittistä, sammutin ne kokonaan. Myöskään puhelimen herätyskelloa ei välitetä kellolle, vain tavallinen herätyskello toimii kellolla. PolarFlow-palvelu on hyvä!) Kiitos myymälälle nopeasta työstä ja tilauksen lähettämisestä.
Lisää kommentti

Tuotemerkki