Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Juoksukengät‪» Maastojuoksukengät‪» Naisten‪» VJ XTRM (Naisten lesti)‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 15.8.2021
Yleisarvosana
Vastaa kokoaan. Hyvä istuvuus, loistava pito.
Marja V. 9.6.2020
Yleisarvosana
Huippu polkujuoksutossu. Suosikkini. Hankin uudet samanlaiset täksi kaudeksikin. Pito kaikenlaisissa maastoissa erittäin hyvä: toimivat hienosti myös talvikeleillä maastossa.
Anonyymi 5.5.2020
Yleisarvosana
Minulla on hiukan eri mittaiset jalat; pituus vasen 228,9mm ja oikea 229 mm ja leveys vasen 98,7mm, oikea 99,1 mm eli tarkka koko on 36, lesti normaali. Tilasin ensin muistaakseni 37,5. Näin jo ennen jalkaan laittoa, että ompa kapeat. Vasemmassa jalassani on mortonin neurooma vaiva, joten päkiään sattui peijakkaasti, kun jalka oli liian piukassa kengässä. Lähetin kengät takaisin ja ripeästi lähetettiin uudet kokoa 38. Vieläkin kenkä tuntuu melko kapealta, mutta kipua ei onneksi ole. Nämä kengät ovat aivan loistavat maastojuoksukengät, ihan parhaat. Edelliset oli La Sportiva, nekin oli loistavat, mutta viileällä ilmalla varpaat paleli ja ne kastu hetkessä. Nämä VJXTRM maastojuoksukengät ei heti kostu. Viime viikonloppuna juoksin suolla, kenkä meni uppeluksiin ja kastui sukkaa myöten, silti jalkoja ei palellut, edes sen jälkeen, kun pyöräilin 40 minuuttia märissä kengissä kotiin. Suosittelen!!!!
Pia N. 19.12.2019
Yleisarvosana
Kenkä tuntuu hyvältä, suojaa jalkojasi, antaa sinulle hyvän pidon. Kengät ovat kooltaan totta. Olen todella tyytyväinen tähän kenkään.
Eeva L. 3.7.2019
Yleisarvosana
Hyvä pito kalliolla ja liukkaalla. Omaan jalkaan juuri sopiva.
Sari S. 24.10.2018
Yleisarvosana
Ketterä kenkä tekniseen maastoon. Pito erinomainen vaikka liukkaat pitkospuut on liukkaat näilläkin. Varpaille hyvin tilaa, napakasti istuva kantapää. Ilo juosta pitkiäkin lenkkejä.