Lajit» Ulkoilu» Kengät» Juoksukengät» Maastojuoksukengät» Naisten» VJ XTRM (Naisten lesti)»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Marja V. kirjoitti 9.6.2020:
Yleisarvosana
Huippu polkujuoksutossu. Suosikkini. Hankin uudet samanlaiset täksi kaudeksikin. Pito kaikenlaisissa maastoissa erittäin hyvä: toimivat hienosti myös talvikeleillä maastossa.
Anonyymi kirjoitti 5.5.2020:
Yleisarvosana
Minulla on hiukan eri mittaiset jalat; pituus vasen 228,9mm ja oikea 229 mm ja leveys vasen 98,7mm, oikea 99,1 mm eli tarkka koko on 36, lesti normaali. Tilasin ensin muistaakseni 37,5. Näin jo ennen jalkaan laittoa, että ompa kapeat. Vasemmassa jalassani on mortonin neurooma vaiva, joten päkiään sattui peijakkaasti, kun jalka oli liian piukassa kengässä. Lähetin kengät takaisin ja ripeästi lähetettiin uudet kokoa 38. Vieläkin kenkä tuntuu melko kapealta, mutta kipua ei onneksi ole. Nämä kengät ovat aivan loistavat maastojuoksukengät, ihan parhaat. Edelliset oli La Sportiva, nekin oli loistavat, mutta viileällä ilmalla varpaat paleli ja ne kastu hetkessä. Nämä VJXTRM maastojuoksukengät ei heti kostu. Viime viikonloppuna juoksin suolla, kenkä meni uppeluksiin ja kastui sukkaa myöten, silti jalkoja ei palellut, edes sen jälkeen, kun pyöräilin 40 minuuttia märissä kengissä kotiin. Suosittelen!!!!
Pia N. kirjoitti 19.12.2019:
Yleisarvosana
The shoe feels great, protects your feet, gives you great traction. The shoes is true to size. I am really happy with this shoe.
Eeva L. kirjoitti 3.7.2019:
Yleisarvosana
Hyvä pito kalliolla ja liukkaalla. Omaan jalkaan juuri sopiva.
Sari S. kirjoitti 24.10.2018:
Yleisarvosana
Ketterä kenkä tekniseen maastoon. Pito erinomainen vaikka liukkaat pitkospuut on liukkaat näilläkin. Varpaille hyvin tilaa, napakasti istuva kantapää. Ilo juosta pitkiäkin lenkkejä.