Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Juoksukengät‪» Maastojuoksukengät‪» Miesten‪» VJ XTRM (Miesten lesti)‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Roope H. 25.2.2022
Yleisarvosana
Laadukas kenkä, joka sopii täydellisesti kapeampaan jalkaan.
Toni T. 20.12.2021
Yleisarvosana
Ei vielä suurta kokemusta. Pakkaskelillä ekalla lenkillä tuntui että pohja on liian kova. Mutta voipi olla että tätä kenkää ei ole suunniteltu ihan pakkaskeleille ja uutuuttaan varmaan vielä vähän kankea jalkine.
Janne N. 3.10.2021
Yleisarvosana
Jarkko T. 25.7.2021
Yleisarvosana
Aki H. 11.5.2021
Yleisarvosana
Hyvä pito eri pinnoilla. Aluksi lesti tuntui hieman kapealta, mutta parin lenkin jälkeen kenkä tuli hyväksi. Sarvan xero tuli hommattua talvella. Siksi hommasin nämä ja oli hyvä valinta.
Luca L. 25.1.2021
Yleisarvosana
Olen käyttänyt VJ-kenkiä 2 vuotta. Kaikkien aikojen paras pito. Markkinoiden kevyimmät kengät. Erittäin lyhyet toimitusajat.
Peter S. 15.1.2021
Yleisarvosana
Mirco P. 23.12.2020
Yleisarvosana
Super !! Upea kevyt vakaa kenkä megapidikkeellä!
Daniele C. 23.10.2020
Yleisarvosana
Toimitus ajoissa ja annetulla tavalla. Upea tuote. Jo testattu, kaikkien aikojen paras kenkä OCR: lle
Martin J. 2.6.2020
Yleisarvosana
Yksi parhaista polkupyöräkengistä, joka soveltuu nyt kiviseen, tekniseen maastoon polkuilla metsässä tai vuoristossa etäisyyksien välillä. Hyvä istuvuus nilkan ympärillä ja tarpeeksi tilaa varvaslaatikossa. Fitlock-nauhoitus toimii hyvin. Kengät ovat jatkuvasti valmistettu kestävistä, kestävistä ja luotettavista materiaaleista, kuten kevlar / polyesterisekoitus yläosassa, kivilevy välipohjassa ja butyylikumi ulkopohjassa. Todella hyvä pito kuivilla ja märillä pinnoilla. Ainoa mitä kaipaan, on se, että kenkä olisi hieman pehmustettu, jotta sitä voidaan käyttää todella pitkillä matkoilla. Hyvä työ VJ!
Markus R. 15.5.2020
Yleisarvosana
Oskari U. 14.5.2020
Yleisarvosana
Vakuuttavat kengät - kaikki mainostetut ominaisuudet näistä kyllä löytyy. Aluksi uudenkarhean kengän varvastila tuntui jopa ahtaalta, mistä ehdinkin olla harmeissani, mutta käytön myötä kenkä on muovautunut erittäin mukavaksi - myös varvastilan osalta. Aiemmin ostamieni VJ Sarva Xero 5 -nastareiden perusteella valittu koko osoittautui oikeaksi. Juoksutuntuma on hyvä, terävät kivet ei tunnu läpi, mutta kenkä tuntuu mieluisan minimalistiselta ilman ylimääräisiä tyynyjä. Pito on raju, vaikka pohja tuntuukin selvästi kovenevan lämpötilan kylmetessä. Kiitettävän pidon kääntöpuolena pohjamateriaali on varsin pehmeää, ja tasaisen tappavalla asfalttitaipaleella nappulat saa syötyä yllättävänkin nopeasti (polulla ei tästä tarvi murehtia). Sisäänajon myötä muotoon mukautuneenakin kenkä tuntuu nimensä mukaiselta, ja näkyy kestävän runtua kolhuista suivaantumatta. Suurin yksittäinen negatiivinen piirre on mielestäni hälytysajoneuvomainen väritys. Kun näistä aika jättää, voin kuvitella empimättä tilaavani uudet. Ellei sitten ole ehtinyt tulla markkinoille XTRM 2 -mallia maastokelpoisemmalla värimaailmalla, ja kenties muutaman millin yläosastaan leveämmällä välipohjalla. Suosittelen.
Keijo L. 20.4.2020
Yleisarvosana
Tasaa maaston terävät piikit pois. Ahtaampi kuin Irock2. Ihan ei ole vielä vauhtiin päästy. Vaelluksia silmälläpitäen mutta myös polkujuoksuun haettu. Maxx isompana oli parempi itselle.
Toni K. 14.4.2020
Yleisarvosana
Istuu hyvin jalkaan, sopivasti vaimennettu myös pidemmälle matkalle maastossa. Pito todella hyvä, liimaantuu pitkoksilla ja kallioilla pintaan eikä tarvitse pelätä liukastumista.
Anonyymi 24.3.2020
Yleisarvosana
Erinomainen tuntuma ja vakaa askellus maastossa. Kevyet. Hyvä pito, paitsi kylmällä kelillä märillä kovilla pinnoilla pito ohenee selvästi. Materiaalit kestävät erittäin hyvin, monin verroin pidempään kuin vaikka Salomon Speedcrosseissa, joita minulla on kahdet. Näissä VJ:ssä kankaat kestävät moitteettomasti niin kauan kuin pohjan kuvio. Kun ensimmäinen VJ XTRM-parini alkoi kulua pohjan osalta melko sileäksi, ostin toiset samanlaiset. En edes harkinnut muita malleja tai merkkejä. Nyt juoksen vielä vanhoja aivan loppuun, samalla kun uudet on sisäänajossa rinnalla. Nauhoituksen alapää hankasi molemmissa pareissa uutena vähän aikaa vasemman jalan isovarpaan nivelen päältä, mutta se loppuu pienellä sisäänajolla, kun kenkä ja vaahtomuovinen välipohja saavat vähän käyttöä (käytin aluksi teippiä, ja sisäänajossa lyhyemmät lenkit). Kenkien varvastila muuttuu käytön myötä vähän tilavammaksi. Pohjan RockPlate-toimii hienosti. Pohja voi olla melko ohut ja tunnokas, mutta silti terävämmätkään kivet eivät ole painaneet pahasti läpi, kuten joillakin kengillä on käynyt. Lisäksi RockPlatea ei käytännössä huomaa juostessa mitenkään, siis negatiivisessa mielessä. Pohjallisen kiertymistä paikaltaan märän kengän ja sukan kanssa ei ole juurikaan ilmennyt (Salomoneissa kiertyy enemmän).
Mikael d. 25.1.2020
Yleisarvosana
Fantastisen hyvä pito - ylivoimaisesti. Hieman kapea lukea, osta puoli kokoa suurempi kuin normaalisti
Petri R. 5.10.2019
Yleisarvosana
Mika P. 31.12.2018
Yleisarvosana
Hyvä tuntuma pintaan kosteilla poluilla ja juurakoilla. Kevyet jalassa, hyvät juosta myös hiekkatiellä ja asfaltillakin lyhyitä matkoja. Hieman kovaa materiaalia, alussa saattaa tulla helposti hiertymiä. Pakkasilla pohjat kovettuu ja kenkä muuttuu yllättävän liukkaaksi.
Nimimerkki ToniT 11.8.2019
Todella hyvin toimiva rock-plate, suojaa mutta silti pohja rullaa hyvin. Pito on erinomainen märillä kallioilla. Suosittelen, mutta kannattaa sovittaa kärki hieman kapeahko, otin yhden koon normaalia isommat se oli silti hyvä; swimrun kisassa pysyi loistavasti jalassa koska nauhoitus ja rakenne suunnistuskenkämainen. Tarkoitus käyttää pidemmillä matkoilla swimrunissa ja polkujuoksussa.