Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» 2 hengen teltat‪» MSR Elixir 2 V2‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 21.3.2024
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.3.2024
Yleisarvosana
Paula N. vahvistettu ostaja, 1.12.2023
Yleisarvosana
Taru R. vahvistettu ostaja, 30.10.2023
Yleisarvosana
Benjamin Å. vahvistettu ostaja, 4.10.2023
Yleisarvosana
Hyvin toimii, erittäin helppo pystyttää ja tähän asti vaikuttaa pitävän vettä hyvin. Eikä vaikuta keräävän kondensoitunutta kosteutta kovinkaan paljon, kun on kaksi eri telttakangasta. Tilavuudeltaan ihan ok, jos kaksi leveähartiaista henkilöä meinaa nukkua yhdessä ei kannata pelätä läheisyyttä, mutta kaksi henkilöä mahtuu ehdottomasti tänne.
Ari S. vahvistettu ostaja, 5.9.2023
Yleisarvosana
Ostin tytölle ensimmäiseksi teltaksi ja nuku yö ulkona tapahtuman aikana sateen yllättäessä , oli vuotanut sisään nyt tarkkailussa tässähän kumminkin takuuta pari vuotta.muuten teltta erinomainen. Täytyy selvittää mistä vesi tuli teltan sisään.

Anonyymi vahvistettu ostaja, 27.8.2023
Yleisarvosana

Theresa K. vahvistettu ostaja, 27.8.2023
Yleisarvosana
Markus T. vahvistettu ostaja, 1.8.2023
Yleisarvosana
Mart T. vahvistettu ostaja, 25.7.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Helppo laittaa pystyyn. Hyvä, että on kaksoispohja. Kätevä sisäänkäynti molemmilta puolilta ja voi pitää asiat poissa sateelta. Ei ole liikaa tilaa kahdelle. Yksin on mukava kävellä :)

Geoffroy C. vahvistettu ostaja, 21.7.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Täydellinen. Yhteensopiva tuote
Anonyymi vahvistettu ostaja, 5.7.2023
Yleisarvosana
Ei ole ollut valittamista, on kestänyt sateen ja tuulen hienosti, viides tähti puuttuu kun en ole altistanut telttaa suurelle määrälle himoretkeilyä niin kestävyydestä en osaa sanoa kovin hyvin.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 1.7.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Helppo asennus ja hyvä ilmanvaihto
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.5.2023
Yleisarvosana
Näppärä pystyttää, elegantti ulkomuoto, erinomainen kevyeen reissaamiseen kaikkiaan.
Rachid B. vahvistettu ostaja, 9.5.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 6.5.2023
Yleisarvosana
Janne T. vahvistettu ostaja, 23.2.2024
Yleisarvosana
kesällä jotenkin toimiva
Maija H. vahvistettu ostaja, 5.4.2023
Yleisarvosana
Tilavat absidit, molemmille puolille mahtuu hyvin isompikin rinkka.
Juha P. vahvistettu ostaja, 18.3.2023
Yleisarvosana
Koekasattu vasta kerran, sen perusteella vaikuttaa oikein hyvältä hinta/laatusuhteen osalta. Kevään reissua odotellessa!
ant...@...om vahvistettu ostaja, 20.2.2023
Yleisarvosana
Lotfi K. vahvistettu ostaja, 12.12.2022
Yleisarvosana
Hieno palvelua.
Niko K. vahvistettu ostaja, 2.11.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 16.7.2022
Yleisarvosana
Muutaman yön perusteella hyvin toimiva perusteltta. Helppo kasata ja purkaa yksinkin. Yhtenä yönä on satanut, mutta en edes huomannut sadetta ennen kuin aamulla teltasta ylös kömpiessä. Painoa ja kokoa on jonkun verran, mutta jos telttaa ei tarvitse kantaa kovin pitkään niin ei haittaa.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 15.8.2022
Yleisarvosana
Kerran kolmen yön retkellä vasta testattu, mutta hyvä fiilis jäi! Kesti ongelmitta rankan sateen, ja hengittää hyvin kuumalla. Superhelppo ja nopea koota ja purkaa ja siirrellä myös koottuna. Teltan alle tuleva lisäsuojus myös mainio plussa, sillä se on huomattavasti helpompi pestä ja teltan pohja pysyy puhtaana. Pituussunnassa sisällä ihan hyvin tilaa myös tavaroille, mutta aika liki siellä kyllä saa nukkua. Leveyssuunnassa siis melko vähän extratilaa. Se on kätevää, että molemmille on omat sisäänkäynnit ja absidit, missä kamoja voi säilyttää.
eero k. vahvistettu ostaja, 8.8.2022
Yleisarvosana
Kestänyt monta vuotta. Hyvin säänkestävä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.8.2022
Yleisarvosana
Kaksi retkeä takana ja voin kyllä suositella! Hinta-laatusuhde on tässä teltassa kohdillaan. Teltta on nopea ja yksinkertainen pystyttää. Vesisateella en ole vielä päässyt testaamaan vedenpitävyyttä, kun kelit ovat suosineet.Yksin retkeilevänä teltta on todella tilava, mutta kaksinkin mahtuu varmasti hyvin. Säilytyspussi voisi olla samanlainen kuin Hubbassa, mutta on nykyinenkin pussi sen verran tilava, että kamat mahtuu hyvin. Paremman arvion voin laittaa, kun telttaa on päässyt testaamaan ns.tositoimissa eli miten kestää eri sääolosuhteet.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 20.6.2022
Yleisarvosana
2 ovea ja absidia on hyvä ratkaisu. Yksityiskohdat mietitty tarkkaan. Teltta ollut viikon koekäytössä ja kesti hyvin 2 pv.rankkasateen. Hieman ahdas 2:lle nukkumiseen, mutta toisaalta hyvä, että menee pieneen tilaan ja on kevyt.
Egor K. vahvistettu ostaja, 1.3.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Kiitos hienosta tuotteesta ja tietysti mukavasta hinnasta venäläisiin verrattuna. Ulkonäöltään teltta on tehty laadukkaasti, odotan kesää, että pääsen käyttämään!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 16.6.2021
Yleisarvosana
Helppo pystyttää myös yksin! Sateeseen en ole vielä ehtinyt testaamaan, mutta vaikuttaa lupaavalta.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 26.5.2021
Yleisarvosana
Teltta on helposti ja yksinkertainen pystytettävä, eikä tarvitse naruilla kiinnittää mihinkään. Hyvät tilat kahdelle yöpyjälle ja tavaroille teltan liepeen alla. Paino-hintasuhde hyvä, toki on vastaavia telttoja joiden paino paljon pienempi, mutta hinta on huomattavasti korkeampi.
Marika P. vahvistettu ostaja, 15.4.2021
Yleisarvosana
Helppo ja nopea kasata ensimmäiselläkin kerralla. Tilava kahdelle henkilölle, pieni (8kg) koirakin mahtuu mukaan hyvin.
Miia S. vahvistettu ostaja, 2.7.2020
Yleisarvosana
Kevyt ja todella laadukas. Pitää vettä mutta ilma kiertää silti hyvin. Lisäksi helppo pystyttää vaikka yksin.
Miikka T. vahvistettu ostaja, 31.3.2020
Yleisarvosana
Tiina H. vahvistettu ostaja, 24.2.2020
Yleisarvosana
Tosi helppo kasata ja purkaa, yhden tähden miinus: Sisäteltan katon "poikkitanko", joka tuo telttaan leveyden ylhäältä saakka, se on pirullisen hankala saada paikalleen yksin. Vaati harjoitusta, mutta onnistuu kuitenkin lopulta ilman kirosanoja. Tekniikkalaji :D
Nina I. vahvistettu ostaja, 26.12.2019
Yleisarvosana
Tykkään, etenkin kesällä. Helppo ja nopea pystyttää, ilman kiiloja vaikka kalliolle. Kiva katsella maisemia isoista 'ikkunoista'. Tilava myös kahdelle.
Игорь С. vahvistettu ostaja, 18.12.2019
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Laadukas markiisi ja telttamateriaali. Kevyt ja mukava runko. Mukava bonus on teltan ylimääräinen kerros. Tarkempi katsaus voidaan kirjoittaa keväällä todellisen käytön jälkeen.
Jari P. vahvistettu ostaja, 17.10.2019
Yleisarvosana
Erittäin toimiva perusteltta hintaisekseen ja silti suhteellisen kevyt jaettuna kahdelle retkeilijälle. Sopii paremmin suomen kylmempään ilmastoon, kuin mallit joiden sisäteltta on vain hyttysverkkoa. Iso plussa isoista eteisistä sekä maavaatteesta, joka tulee paketin mukana. Sitäkään ei ole pakko käyttää, mutta mahdollistaa ulkoteltan pystyttämisen ilman sisätelttaa ja lyhyillä retkillä se on mukava ottaa lisävarmistukseksi, tai suojaksi makuualustoille laavulla tai tuvassa yövyttäessä.
Уфук С. vahvistettu ostaja, 15.10.2019
Yleisarvosana
Irene L. vahvistettu ostaja, 23.7.2019
Yleisarvosana
ei vielä kokemusta tuotteesta, olen ehtinyt kasaamaan teltan vasta yhden kerran koeluontoisesti.
Jenni K. vahvistettu ostaja, 15.9.2018
Yleisarvosana
Helppo pystyttää yksinkin, kevyehkö tinkassa. Laadukkaan oloinen. Pitää hyvin vettä.
Kati S. vahvistettu ostaja, 5.7.2018
Yleisarvosana
Kätevästi pystytettävä ja pakattava teltta. Kevyt kantaa. Testireissulla satoi runsaasti, ja teltta piti loistavasti vettä. Ainoa huono puoli oli, että katolle alkoi kertyä pieni lammikko, koska ylimääräisiä kiinnityskiiloja en ollut ehtinyt hankkia ja ulkoteltta jäi hieman löysälle. Yksi tähti miinusta on siis siitä, että paketissa ei ollut riittävästi kiiloja sivunarujen kiinnittämiseen - tästä oli kylläkin mainittu teltan tiedoissa. Lammikon kohdaltakaan ei kuitenkaan tullut vettä sisään, ehkä siksi että tyhjensin sitä aika ajoin. Kunnolla kiristettynä varmasti vedenpitävä. Footprint-pressu oli kätevä. Mahdollisuus pystyttää pelkkä footprint ja kuoriteltta on plussaa, mutta en tiedä onko Suomen olosuhteissa sille koskaan tarvetta hyttysten takia. Ehkä jos tarvitsee joskus lisäkatosta vaikkapa kamppeille ja nukutaan toisessa teltassa. Loisto-ostos, odotan uusia reissuja MSR Elixirin kanssa!