Lajit» Vaellus» Teltat ja majoitteet» 2 hengen teltat» MSR Elixir 2 V2»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Marika P. 15.4.2021
Yleisarvosana
Helppo ja nopea kasata ensimmäiselläkin kerralla. Tilava kahdelle henkilölle, pieni (8kg) koirakin mahtuu mukaan hyvin.
Miia S. 2.7.2020
Yleisarvosana
Kevyt ja todella laadukas. Pitää vettä mutta ilma kiertää silti hyvin. Lisäksi helppo pystyttää vaikka yksin.
Miikka T. 31.3.2020
Yleisarvosana
Tiina H. 24.2.2020
Yleisarvosana
Tosi helppo kasata ja purkaa, yhden tähden miinus: Sisäteltan katon "poikkitanko", joka tuo telttaan leveyden ylhäältä saakka, se on pirullisen hankala saada paikalleen yksin. Vaati harjoitusta, mutta onnistuu kuitenkin lopulta ilman kirosanoja. Tekniikkalaji :D
Nina I. 26.12.2019
Yleisarvosana
Tykkään, etenkin kesällä. Helppo ja nopea pystyttää, ilman kiiloja vaikka kalliolle. Kiva katsella maisemia isoista 'ikkunoista'. Tilava myös kahdelle.
Игорь С. 18.12.2019
Yleisarvosana
Laadukas markiisi ja telttamateriaali. Kevyt ja mukava runko. Mukava bonus on teltan ylimääräinen kerros. Tarkempi katsaus voidaan kirjoittaa keväällä todellisen käytön jälkeen.
Jari P. 17.10.2019
Yleisarvosana
Erittäin toimiva perusteltta hintaisekseen ja silti suhteellisen kevyt jaettuna kahdelle retkeilijälle. Sopii paremmin suomen kylmempään ilmastoon, kuin mallit joiden sisäteltta on vain hyttysverkkoa. Iso plussa isoista eteisistä sekä maavaatteesta, joka tulee paketin mukana. Sitäkään ei ole pakko käyttää, mutta mahdollistaa ulkoteltan pystyttämisen ilman sisätelttaa ja lyhyillä retkillä se on mukava ottaa lisävarmistukseksi, tai suojaksi makuualustoille laavulla tai tuvassa yövyttäessä.
Уфук С. 15.10.2019
Yleisarvosana
Irene L. 23.7.2019
Yleisarvosana
ei vielä kokemusta tuotteesta, olen ehtinyt kasaamaan teltan vasta yhden kerran koeluontoisesti.
jen...@...om 15.9.2018
Yleisarvosana
Helppo pystyttää yksinkin, kevyehkö tinkassa. Laadukkaan oloinen. Pitää hyvin vettä.
Kati S. 5.7.2018
Yleisarvosana
Kätevästi pystytettävä ja pakattava teltta. Kevyt kantaa. Testireissulla satoi runsaasti, ja teltta piti loistavasti vettä. Ainoa huono puoli oli, että katolle alkoi kertyä pieni lammikko, koska ylimääräisiä kiinnityskiiloja en ollut ehtinyt hankkia ja ulkoteltta jäi hieman löysälle. Yksi tähti miinusta on siis siitä, että paketissa ei ollut riittävästi kiiloja sivunarujen kiinnittämiseen - tästä oli kylläkin mainittu teltan tiedoissa. Lammikon kohdaltakaan ei kuitenkaan tullut vettä sisään, ehkä siksi että tyhjensin sitä aika ajoin. Kunnolla kiristettynä varmasti vedenpitävä. Footprint-pressu oli kätevä. Mahdollisuus pystyttää pelkkä footprint ja kuoriteltta on plussaa, mutta en tiedä onko Suomen olosuhteissa sille koskaan tarvetta hyttysten takia. Ehkä jos tarvitsee joskus lisäkatosta vaikkapa kamppeille ja nukutaan toisessa teltassa. Loisto-ostos, odotan uusia reissuja MSR Elixirin kanssa!