Lajit» Vaellus» Teltat ja majoitteet» 2 hengen teltat»

MSR Elixir 2 V2

MSR Elixir 2 V2

MSR Elixir 2 V2
MSR Elixir 2 V2
MSR Elixir 2 V2
MSR Elixir 2 V2
MSR Elixir 2 V2
MSR Elixir 2 V2
MSR Elixir 2 V2
MSR Elixir 2 V2
MSR Elixir 2 V2

Hinta


Määrä
kpl


Väri
MSR Elixir 2 V2 Gray
Gray
MSR Elixir 2 V2 Green
GreenSaatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Erittäin asuttava, itsestään seisova kolmen vuodenajan teltta MRS:ltä. Teltta retkeilijälle, joka haluaa helppoa kasausta ja purkamista teltalta. Tilava teltta kahdelle ja varusteille. Kaksi isoa ovea ja absidia molemmin puolin. Sisäteltassa verkoilla tehdyt tuuletusaukot. Telttaa voi käyttää monella tavalla, pelkällä sisäteltalla hyvällä säällä, päällikangasta ja footprintiä sadesuojana ja kevyenä majoitteena. Sopii ensimäistä reissua tekevälle ja aktiiviselle telttailijalle.

Teltan sisätila on saatu maksimoitua fiksuilla telttakepeillä, katosta löytyy oma taskunsa pientavaroille ja vetoketjujen vetimet heijastavat valoa pimeässä. Mukana tulee pohjasuoja. Teltta on vapaastiseisova ja siinä on erinomainen ilmastointi.
  • Henkilömäärä: 2
  • Minimipaino: 2,24kg
  • Paino pakattuna: 2,77kg
  • Sisätilan korkeus: 102cm
  • Koko pakattuna: 51x17cm
  • Ovien lkm: 2
  • Vapaastiseisova

Talvitelttailu ohjeet ja vinkit


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 510 x 170 x 170 mm.

Henkilökapasiteetti
2


Majoitetyyppi
Kupoliteltta


Paino
2.77 kg (myyntipakkauksen kanssa 3.00 kg)


Takuu
36 kk


Kommentit
Marika P. 15.4.2021
Yleisarvosana
Helppo ja nopea kasata ensimmäiselläkin kerralla. Tilava kahdelle henkilölle, pieni (8kg) koirakin mahtuu mukaan hyvin.
Miia S. 2.7.2020
Yleisarvosana
Kevyt ja todella laadukas. Pitää vettä mutta ilma kiertää silti hyvin. Lisäksi helppo pystyttää vaikka yksin.
Tiina H. 24.2.2020
Yleisarvosana
Tosi helppo kasata ja purkaa, yhden tähden miinus: Sisäteltan katon "poikkitanko", joka tuo telttaan leveyden ylhäältä saakka, se on pirullisen hankala saada paikalleen yksin. Vaati harjoitusta, mutta onnistuu kuitenkin lopulta ilman kirosanoja. Tekniikkalaji :D
Nina I. 26.12.2019
Yleisarvosana
Tykkään, etenkin kesällä. Helppo ja nopea pystyttää, ilman kiiloja vaikka kalliolle. Kiva katsella maisemia isoista 'ikkunoista'. Tilava myös kahdelle.
Игорь С. 18.12.2019
Yleisarvosana
Laadukas markiisi ja telttamateriaali. Kevyt ja mukava runko. Mukava bonus on teltan ylimääräinen kerros. Tarkempi katsaus voidaan kirjoittaa keväällä todellisen käytön jälkeen.
Jari P. 17.10.2019
Yleisarvosana
Erittäin toimiva perusteltta hintaisekseen ja silti suhteellisen kevyt jaettuna kahdelle retkeilijälle. Sopii paremmin suomen kylmempään ilmastoon, kuin mallit joiden sisäteltta on vain hyttysverkkoa. Iso plussa isoista eteisistä sekä maavaatteesta, joka tulee paketin mukana. Sitäkään ei ole pakko käyttää, mutta mahdollistaa ulkoteltan pystyttämisen ilman sisätelttaa ja lyhyillä retkillä se on mukava ottaa lisävarmistukseksi, tai suojaksi makuualustoille laavulla tai tuvassa yövyttäessä.
Irene L. 23.7.2019
Yleisarvosana
ei vielä kokemusta tuotteesta, olen ehtinyt kasaamaan teltan vasta yhden kerran koeluontoisesti.
jen...@...om 15.9.2018
Yleisarvosana
Helppo pystyttää yksinkin, kevyehkö tinkassa. Laadukkaan oloinen. Pitää hyvin vettä.
Kati S. 5.7.2018
Yleisarvosana
Kätevästi pystytettävä ja pakattava teltta. Kevyt kantaa. Testireissulla satoi runsaasti, ja teltta piti loistavasti vettä. Ainoa huono puoli oli, että katolle alkoi kertyä pieni lammikko, koska ylimääräisiä kiinnityskiiloja en ollut ehtinyt hankkia ja ulkoteltta jäi hieman löysälle. Yksi tähti miinusta on siis siitä, että paketissa ei ollut riittävästi kiiloja sivunarujen kiinnittämiseen - tästä oli kylläkin mainittu teltan tiedoissa. Lammikon kohdaltakaan ei kuitenkaan tullut vettä sisään, ehkä siksi että tyhjensin sitä aika ajoin. Kunnolla kiristettynä varmasti vedenpitävä. Footprint-pressu oli kätevä. Mahdollisuus pystyttää pelkkä footprint ja kuoriteltta on plussaa, mutta en tiedä onko Suomen olosuhteissa sille koskaan tarvetta hyttysten takia. Ehkä jos tarvitsee joskus lisäkatosta vaikkapa kamppeille ja nukutaan toisessa teltassa. Loisto-ostos, odotan uusia reissuja MSR Elixirin kanssa!
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Blogi

Vinkkejä talviretkeilijälle

Talvivaellus on loistava tapa kokea luonto uudenlaisessa elementissä. Metsät, kalliot ja järvet näyttävät lumi- ja jääpeitteiden alla huomattavan erilaisilta kuin sulan maan aikaan. Talvivaelluksen hyvänä puolena on se, että talvella ei tarvitse myöskään pelätä hyttysiä tai punkk...