MSR


MSR on yhdysvaltalainen laadukkaiden ja kestävien vaellus- ja retkeilyvarusteiden valmistaja. Yritys lähti liikkeelle perustajan ajatuksesta, joka kuuluu:

"The idea that better, safer, more reliable equipment is the key to unlocking greater adventures."

Tuota ajatusta edelleen noudattaen MSR valmistaa mm. telttoja, retkikeittimiä, retkiruokailuvälineitä, vedenpuhdistimia ja muita tärkeitä ulkoilu-urheiluun ja retkeilyyn liittyviä varusteita. Useat MSR varusteet valmistetaan edelleen käsin USA:ssa vain yhtä kerrosta alempana kuin kyseinen tuote on suunniteltu.

MSR pyrkii tekemään kestäviä, laadukkaita ja pitkäjänteisiä tuotteita, jotka palvelevat tarkoitustaan ja joihin käyttäjä voi luottaa - kaikissa tilanteissa. Yritys kuuluu myös Outdoor Industry Association Sustainability Working Group -koalitioon noin 300 muun outdoorbrändin kanssa. Koalition tarkoituksena on kehittää pitkäjänteisiä ja ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittavia "tarve-esineitä" ja minimoida krääsä. MSR sitoutuu minimoimaan ympäristövaikutukset kaikissa valmistus- ja toimitusketjun vaiheissaan käyttämällä parempia materiaaleja, turvallisempia kemikaaleja ja fiksumpaa tuotepakkausta.


www.msrgear.com/

Tuotemerkin kaikki tuotteet