Lajit » Ulkoilu » Elektroniikka » Rannetietokoneet » Garmin » Garmin Forerunner 645 »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Tarmo R. 14.1.2020:
Yleisarvosana
Kevyt ja helppokäyttää. Osa toiminnoista kuluttaa yllättävän paljon akkua.
Mari V. 29.7.2019:
Yleisarvosana
+ Näyttö selkeä, hyvät toimintaohjeet. + GPS on nopea. + Hauskoja appeja. - Ranneke hajosi (lenkki) 2 viikon käytöllä. Muutenkin rannekkeen materiaali aika hiostava.
Oscar E. 25.7.2019:
Yleisarvosana
Vakioremmi hieman heppoinen
Leo K. 4.3.2019:
Yleisarvosana
san...@...fo 7.1.2019:
Yleisarvosana
Oman kunnon kehittymistä seuraavat toiminnot lisäävät motivaatiota. Tosi monipuolinen älykello. GPS-signaali lyötyy nopeasti. Mittaa hyvin sykkeen ranteesta. Synkronointi puhelimen kautta, sovellus on hyvä. Yllättävän helppokäyttöinen. Pienempäänkin ranteeseen siro ja mukava.
Janne H. 17.12.2018:
Yleisarvosana
Plussat Mukava ja kevyt ranteessa. Valikot loogiset ja toimivat nopeasti. Jämäkät painikkeet. Sisältää Firstbeatin uusimmat ominaisuudet, minkä vuoksi kellon hommasinkin. Ainakin tämmöinen peruskuntoilija saa mittauksista (Training Effect, palautumisaika, stressitaso, harjoittelun tila, harjoittelukuorma, VO2max, jne.) kivasti tsemppiä ja rotia harjoitteluun. Toimii hyvin Polarin H7 sykevyön kanssa. Löytää vyön yleensä automaattisesti, välillä joutuu yhdistämään manuaalisesti ennen harjoituksen aloitusta. Harjoitustilassa osaa sytyttää näytön valon automaattisesti kelloa katsottaessa. Akkukesto on riittävä ja laite latautuu tosi nopeasti. Jos synkkaa harjoitustiedot tietokoneella pari kertaa viikossa, ei varsinaista latausta oikeastaan tarvitse tehdä (5h harjoitusta viikossa). GPS on tarkka. Miinukset Unen tallennus vaikuttaa epätarkalta ja laite ei rekisteröi päiväunia lainkaan. Kooltaan pieni miehen ranteeseen. Liitinjohto ei ole standardi USB vaan Garminin oma. Lisäksi johto on jäykkä ja erittäin lyhyt. Garmin Connect sovellus on jotenkin kömö. Tiedot kyllä löytyy, mutta ohjelma on ulkoasultaan vanhahtava ja hieman hankala käyttää. Ainakin Huawei Honor 7 Lite puhelimen kanssa toistuvia ongelmia synkkauksessa. Tietokoneen kanssa synkkaus sujuu ongelmitta. Ei syketiedon tallennusta uidessa ilman Garmin Swim sykevyötä.
Juha A. 15.12.2018:
Yleisarvosana
Erinomainen älykello urheiluun ja päivittäiseen käyttöön.
Antti M. 20.11.2018:
Yleisarvosana
Erik P. 27.10.2018:
Yleisarvosana
Harjoitteluun kaikki tarvittavat ominaisuudet, akku kestää viikonkin.
Tomi J. 30.7.2018:
Yleisarvosana