Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» 3 hengen teltat‪» Fjällräven Abisko Dome 3‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 11.4.2023
Yleisarvosana
Iso ja helposti pystytettävä teltta kahdella isolla absidilla. 3 hengen perheelle juuri sopivan kokoinen.
Ilkka K. vahvistettu ostaja, 18.1.2023
Yleisarvosana
Huipputuote. Kestää sateet ja myrskyt. Helppo pystyttää sateessa, koska ulkopuoli on sisäpuolessa kiinni valmiiksi. Teltta myös hengittää hyvin. Ostin tämän teltan tilavuuden vuoksi. Kalareissuilla on tärkeää päästä välillä sateen suojaan ruokaa laittamaan ja tämä onnistuu hyvin tilavassa absidissa. Koska absideja on kaksi, on toisella puolella helppo kuivatella tavaroita tai säilyttää kosteita varusteita. Tämä on toinen Fjällräven- telttani. Toinen on pienempi tunnelimalli, mutta tämä toimii myös jos on kaveri mukana. Tilaa on riittävästi kahdellekin kalastelijalle.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.1.2023
Yleisarvosana
Jari A. vahvistettu ostaja, 10.12.2022
Yleisarvosana
Toimii kesät talvet metsäkäytössä ja kesällä myös avotunturissa. Hintava, mutta laadukas ja kahdelle hengelle tilava. Nopea pystyttää kahdestaan, mutta onnistuu helposti myös yksin. Absidit erittäin isot myös korkeussuunnassa, mahtuu sateella tai tuulisella säällä kokkailemaan vaikka rinkka on absidissa. Saanut omassa käytössä lempinimen retkihotelli.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.6.2022
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.6.2022
Yleisarvosana
daniel H. vahvistettu ostaja, 1.9.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Nukkunut teltassa vain yhden yön, mutta hyvä vaikutelma. Hyvä ja nopea toimitus
Anonyymi vahvistettu ostaja, 11.8.2021
Yleisarvosana
Mennobart v. vahvistettu ostaja, 9.8.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Teltta käytettiin menestyksekkäästi Huippuvuorilla heinä -elokuussa 2021, ja kupoli kestää helposti jopa 7 Beaufort -tuulta. Nastat vahvistettu kivillä ja puulla rannalta. Tilava eikä kondensoitumisongelmia, vaikka tämä voi johtua alhaisista lämpötiloista (3-7 astetta) ja tuulisista olosuhteista. Harkitsen ylimääräisten pylväiden ostamista, mutta kolmen putken järjestelmä on hyvin suunniteltu. Kahden oven järjestelmä mukava ja tarpeeksi tilaa matkatavaroille molemmissa sisäänkäynneissä. Kovaa tuulta ei kuulu paljon räpytteleviä ääniä. Kevyet telttakankaat näyttävät haavoittuvilta, mutta (ainakin ehjillä pinnoitteilla) osoittautuivat riittävän vahvoiksi ja silti joustaviksi.
Heikki K. vahvistettu ostaja, 3.7.2021
Yleisarvosana
Tilava ja toimiva teltta kahdelle. Monipuoliset tuuletus vaihtoehdot.
Jan E. vahvistettu ostaja, 17.6.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Suhteellisen tilava ja suuri teltta, jolla on runsas apsi. Hyvä säilytystila. Helppo asentaa. Hyvä ilmanvaihto. Suhteellisen kevyt tämän kokoiselle teltalle. En kuitenkaan ole ollenkaan tyytyväinen telttaan. Teltassa on uskomattoman korkea melutaso pienimmässäkin sateessa tai tuulessa, ja kuulostaa siltä, että olet täydessä myrskyssä. Teltta myydään ja markkinoidaan 4 vuodenajan telttana, joka kestää kaikki sääolosuhteet paitsi äärimmäisimmätkin. Mitkä ovat "äärimmäisimmät"? Henkilökohtaisesti arvioin teltan 3 vuodenajan teltaksi, joka kestää kohtuullisen tuulen. Koskaan ei saanut luottamusta telttaan 14 päivän käytön jälkeen Ruotsin vuoristoalueilla. Ei, odotin tästä hinnasta paljon enemmän. Tässä hintaluokassa on huomattavasti parempia telttoja.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 31.5.2021
Yleisarvosana
Ensimmäinen vaellus teltan kanssa suoritettu. Todella laadukkaan tuntuinen ja hyvän mallinen. Helppo pystyttää vaikka vähän tuulisikin. Teltan sisäkautta pääsee kätevästi säätämään ilmanvaihtoa. Absidiin mennessä maassa menee poikittain naru johon meinaa kompastua ekalla kerralla, mutta sen jälkeen sitä oppii varomaan. Painoa teltalla on kevytretkeilijän varusteisiin nähden mutta kaksistaan retkeillessä ei koettu kyllä ongelmana. Talviominaisuuksia ei tänä toukokuuna päässyt testaamaan.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 30.5.2021
Yleisarvosana
Saavuin juuri kotiin lasten kanssa teltan testiajosta. Olimme siis uuden teltan kanssa yhden yön metsässä. Teltan pystytys/asennus vaiheessa kun laitoin teltan kaarikepit sisään niin ihmettelin, miten yksi kaarikepeistä ei saavuttanut kaaritaskuaan. Kun kävin katsomassa, mikä tilanne niin kaarikankaassa repeytymä, josta kaarikeppi oli pujahtanut ulos. En tiedä oliko jo vai onko kangas niin heikkoa laatua, mutta näin heikkoa ei pitäisi olla teltan ulkokangas? Muuten teltasta ihan ok kokemus. Joitain päivityksiä ja pikkudetaljeita, jotka eivät ole niin hyviä kuin kahden hengen akka domessani! Noh, sen takia testiyö ei peruuntunut ja luottavaisin mielin olen, että takuu korvaa uuteen telttaan. Huomenna otan yhteyttä asiakaspalveluun.
Kristina J. vahvistettu ostaja, 2.2.2021
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 4.1.2021
Yleisarvosana
Hanna-Maija M. vahvistettu ostaja, 21.12.2020
Yleisarvosana
Hyvä ja tilava teltta kahdelle, kolmekin sopii oikein mukavasti. Sopiva kompromissi painon ja koon välillä ja teltta on helppo ja nopea koota. Myös pakkaaminen käy näppärästi riittävän ison säilytyspussin ansiosta. Vesi pysyy ulkopuolella kovassakin myrskyssä ja kostealla alustalla. Sisäpuolen kosteuden poistamiseksi pitää avata riittävästi tuuletusluukkuja, mutta kun luukut on auki, ei tarvitse nukkua kasvihuoneessa. Iso plussa kahdesta eteisestä, jossa molempien käyttäjien on helppo säilyttää tavaroitaan ja kömpiä yöllä ulos teltasta ilman että vahingossa herättää toista. Eteisen ovet tiputtavat vedet niskaan sadeyön jälkeen, jos on varomaton, mutta muutaman harjoituskerran jälkeen tätäkin oppii välttämään. Teltan sisällä on mukavan paljon säilytystaskuja silmälasien, nenäliinojen ja muun sälän säilyttämiseen.
辰彦 中. vahvistettu ostaja, 17.12.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Kiitos nopeasta vastauksestasi
Anonyymi vahvistettu ostaja, 2.2.2021
Yleisarvosana
hyvä
Riku K. vahvistettu ostaja, 22.9.2020
Yleisarvosana
Kunihiro O. vahvistettu ostaja, 1.9.2020
Yleisarvosana
Olli H. vahvistettu ostaja, 29.7.2020
Yleisarvosana
Kevyt kokoisekseen.
Jani R. vahvistettu ostaja, 31.5.2020
Yleisarvosana
Masahiro O. vahvistettu ostaja, 7.2.2020
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Se oli hyvä teltta.
Lasse O. vahvistettu ostaja, 18.9.2019
Yleisarvosana
Laadukas ja tilava teltta.
Veikko L. vahvistettu ostaja, 3.9.2019
Yleisarvosana
mak...@...om vahvistettu ostaja, 1.8.2019
Yleisarvosana
Sami H. vahvistettu ostaja, 14.7.2019
Yleisarvosana