Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» 3 hengen teltat‪»

Fjällräven Abisko Dome 3

Fjällräven Abisko Dome 3

Fjällräven Abisko Dome 3
Fjällräven Abisko Dome 3
Fjällräven Abisko Dome 3
Fjällräven Abisko Dome 3

Hinta


Määrä
kpl


Väri
Fjällräven Abisko Dome 3 Pine Green (616)
Pine Green (616)
Ei saatavilla
Fjällräven Abisko Dome 3 Sand (220)
Sand (220)
Ei saatavilla
Fjällräven Abisko Dome 3 UN Blue (525)
UN Blue (525)
Ei saatavillaSaatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Sijainti myymälässä Myymälä (Helsinki): Retkeily, Varasto


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus


Fjällräven Abisko Dome 3 on kevyt ja tilava kupoliteltta, jossa on kaksi tilavaa absidia. Teltassa on itsestäänseisova kolmikaarirakenne, riittävästi korkeutta ja erinomainen ilmanvaihto.

Tilava ja vakaa kupoliteltta, jossa on kaksi tilavaa absidia. Kevyt vaellusteltta ympärivuotiseen käyttöön lukuun ottamatta äärimmäisiä olosuhteita. Kaksi sisäänkäyntiä helpottavat telttailua ja tavarat on helpompi pitää järjestyksessä teltan sisällä. Tuulensuojan puoleista sisäänkäyntiä voi käyttää tuulisella säällä. Teltassa on myös paljon tilaa varusteille, ruoanlaitolle ja oleskelulle huonolla säällä.


Sisäteltta nousee pystyyn samanaikaisesti ulkoteltan kanssa. Kolmikaarirakenteen ansiosta teltta on itsestäänseisova ja helppo pystyttää missä tahansa – ankkuroi se paikalleen myrskynaruilla, jolloin se pysyy vakaana tuulessakin. Kaaritunnelit on pystytyksen helpottamiseksi värikoodattu ja mitoitettu siten, että voit käyttää tuplakaaria (lisävaruste) haastavimmissa olosuhteissa.

Teltassa on erittäin hyvät sisätilat. Sisäteltassa on irrotettava verkkohylly ja monta verkkotaskua varusteiden säilyttämiseen. Suuret sisäteltan sisäänkäynnit erityisen tiheällä hyttysverkolla mahdollistavat maisemien ihailun makuupussista käsin ilman, että hyönteiset häiritsevät. Suljettavat tuuletusaukot teltan eri korkeuksilla mahdollistavat parhaan mahdollisen ilmanvaihdon. Ulko-ovi on myös mahdollista kiinnittää puoliavoimeen asentoon, minkä ansiosta teltta on erinomainen valinta lämpimiin olosuhteisiin.

Ulkoteltta on Fjällrävenin uutta korkealaatuista TripleRip-nailonia. Siinä on innovatiivinen rakenne, jossa on yhdistetty kahta eripaksuista kangasta – 20 denieriä yläosassa ja 40 denieriä alhaalla, missä hankaus on suurinta. Näin teltasta on saatu erittäin kestävä kevyestä painosta huolimatta.

Muiden Fjällrävenin telttojen tapaan myöskään Abisko Dome 3 ei sisällä PVC-muovia muovia ja se on palokyllästemyrkytön. Siinä on myös fluorihiilitön kylläste.

  • Itsestään pystyssä pysyvä neljän vuodenajan kupoliteltta, jossa keveys ja käytettävyys yhdistyvät lujuuteen ja luotettavuuteen.
  • Kaksi sisäänkäyntiä tekevät sisäänmenosta tuulisissa olosuhteissa helpompaa.
  • Kaksi vastakkaista sisäänkäyntiä tekevät sisäänmenosta tuulisissa olosuhteissa helpompaa.
  • Korkea sisäteltta ja erittäin suuri eteinen varmistavat mukavuuden, kun sisällä on vietettävä pitkiäkin aikoja.
  • Sisäteltassa neljä isoa verkkotaskua ja irrotettava verkkohylly.

Ulkoteltan materiaali: 20D TripleRip Sil/Sil 3000 mm 100% polyamide
Sisäteltan materiaali: 15D Ripstop DWR 100% polyamide
Hyttysverkon materiaali: 20D No-see-um mesh 100% polyester
Pohjamateriaali: 40D PU 6000 mm 100% polyamide

Kaaren materiaali: DAC Featherlite NSL
Kaaren läpimitta: 9.6 mm
Kiilat: DAC V-Pegs Small

Paino: 3680g/ Minimi: 3320g
Henkilömäärä: 3 henkilöä
Vuodenajat: 4 vuodenaikaa
Rakenne: Kupoli


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 460 x 200 x 200 mm.

Henkilömäärä
3


Majoitetyyppi
Kupoliteltta


Paino
3.68 kg (myyntipakkauksen kanssa 4.01 kg)


Takuu
12 kk


Kommentit
daniel H. 1.9.2021
Yleisarvosana
Nukkunut teltassa vain yhden yön, mutta hyvä vaikutelma. Hyvä ja nopea toimitus
Mennobart v. 9.8.2021
Yleisarvosana
Teltta käytettiin menestyksekkäästi Huippuvuorilla heinä -elokuussa 2021, ja kupoli kestää helposti jopa 7 Beaufort -tuulta. Nastat vahvistettu kivillä ja puulla rannalta. Tilava eikä kondensoitumisongelmia, vaikka tämä voi johtua alhaisista lämpötiloista (3-7 astetta) ja tuulisista olosuhteista. Harkitsen ylimääräisten pylväiden ostamista, mutta kolmen putken järjestelmä on hyvin suunniteltu. Kahden oven järjestelmä mukava ja tarpeeksi tilaa matkatavaroille molemmissa sisäänkäynneissä. Kovaa tuulta ei kuulu paljon räpytteleviä ääniä. Kevyet telttakankaat näyttävät haavoittuvilta, mutta (ainakin ehjillä pinnoitteilla) osoittautuivat riittävän vahvoiksi ja silti joustaviksi.
Heikki K. 3.7.2021
Yleisarvosana
Tilava ja toimiva teltta kahdelle. Monipuoliset tuuletus vaihtoehdot.
Jan E. 17.6.2021
Yleisarvosana
Suhteellisen tilava ja suuri teltta, jolla on runsas apsi. Hyvä säilytystila. Helppo asentaa. Hyvä ilmanvaihto. Suhteellisen kevyt tämän kokoiselle teltalle. En kuitenkaan ole ollenkaan tyytyväinen telttaan. Teltassa on uskomattoman korkea melutaso pienimmässäkin sateessa tai tuulessa, ja kuulostaa siltä, että olet täydessä myrskyssä. Teltta myydään ja markkinoidaan 4 vuodenajan telttana, joka kestää kaikki sääolosuhteet paitsi äärimmäisimmätkin. Mitkä ovat "äärimmäisimmät"? Henkilökohtaisesti arvioin teltan 3 vuodenajan teltaksi, joka kestää kohtuullisen tuulen. Koskaan ei saanut luottamusta telttaan 14 päivän käytön jälkeen Ruotsin vuoristoalueilla. Ei, odotin tästä hinnasta paljon enemmän. Tässä hintaluokassa on huomattavasti parempia telttoja.
Anonyymi 31.5.2021
Yleisarvosana
Ensimmäinen vaellus teltan kanssa suoritettu. Todella laadukkaan tuntuinen ja hyvän mallinen. Helppo pystyttää vaikka vähän tuulisikin. Teltan sisäkautta pääsee kätevästi säätämään ilmanvaihtoa. Absidiin mennessä maassa menee poikittain naru johon meinaa kompastua ekalla kerralla, mutta sen jälkeen sitä oppii varomaan. Painoa teltalla on kevytretkeilijän varusteisiin nähden mutta kaksistaan retkeillessä ei koettu kyllä ongelmana. Talviominaisuuksia ei tänä toukokuuna päässyt testaamaan.
Anonyymi 30.5.2021
Yleisarvosana
Saavuin juuri kotiin lasten kanssa teltan testiajosta. Olimme siis uuden teltan kanssa yhden yön metsässä. Teltan pystytys/asennus vaiheessa kun laitoin teltan kaarikepit sisään niin ihmettelin, miten yksi kaarikepeistä ei saavuttanut kaaritaskuaan. Kun kävin katsomassa, mikä tilanne niin kaarikankaassa repeytymä, josta kaarikeppi oli pujahtanut ulos. En tiedä oliko jo vai onko kangas niin heikkoa laatua, mutta näin heikkoa ei pitäisi olla teltan ulkokangas? Muuten teltasta ihan ok kokemus. Joitain päivityksiä ja pikkudetaljeita, jotka eivät ole niin hyviä kuin kahden hengen akka domessani! Noh, sen takia testiyö ei peruuntunut ja luottavaisin mielin olen, että takuu korvaa uuteen telttaan. Huomenna otan yhteyttä asiakaspalveluun.
Anonyymi 2.2.2021
Yleisarvosana
hyvä
Hanna-Maija M. 21.12.2020
Yleisarvosana
Hyvä ja tilava teltta kahdelle, kolmekin sopii oikein mukavasti. Sopiva kompromissi painon ja koon välillä ja teltta on helppo ja nopea koota. Myös pakkaaminen käy näppärästi riittävän ison säilytyspussin ansiosta. Vesi pysyy ulkopuolella kovassakin myrskyssä ja kostealla alustalla. Sisäpuolen kosteuden poistamiseksi pitää avata riittävästi tuuletusluukkuja, mutta kun luukut on auki, ei tarvitse nukkua kasvihuoneessa. Iso plussa kahdesta eteisestä, jossa molempien käyttäjien on helppo säilyttää tavaroitaan ja kömpiä yöllä ulos teltasta ilman että vahingossa herättää toista. Eteisen ovet tiputtavat vedet niskaan sadeyön jälkeen, jos on varomaton, mutta muutaman harjoituskerran jälkeen tätäkin oppii välttämään. Teltan sisällä on mukavan paljon säilytystaskuja silmälasien, nenäliinojen ja muun sälän säilyttämiseen.
辰彦 中. 17.12.2020
Yleisarvosana
Kiitos nopeasta vastauksestasi
Olli H. 29.7.2020
Yleisarvosana
Kevyt kokoisekseen.
Näytä kaikki (12) Lisää kommentti


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Fjällräven -teltan valintaopas

Valitako tunneliteltta vai kupoliteltta? Minkä kokoinen teltta on syytä valita? Miksi hankkisin Fjällräveniltä teltan, mikä niissä on niin erikoista? Näihin ja moniin muihin pointteihin saat vastauksen Fjällräven -telttojen valintaoppaastamme.


Fjällräven telttojen saumat

Saamme aina silloin tällöin kysymyksiä ja reklamaatioitakin koskien Fjällräven telttojen (vuotavia) saumoja sekä korjaussarjan silikoniliimaa.  Fjällräven käyttää teltoissaan puuvillakehrättyä polyesterilankaa, joka laajenee kastuessaan, tehden saumoista vedenpitävät. Lan...


Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...


Vinkkejä talviretkeilijälle

Talvivaellus on loistava tapa kokea luonto uudenlaisessa elementissä. Metsät, kalliot ja järvet näyttävät lumi- ja jääpeitteiden alla huomattavan erilaisilta kuin sulan maan aikaan. Talvivaelluksen hyvänä puolena on se, että talvella ei tarvitse myöskään pelätä hyttysiä tai punkk...