Lajit» Vaellus» Makuualustat» Ilmatäytteiset» Exped MegaMat 10 LXW»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 1.2.2021
Yleisarvosana
Janne R. 12.12.2020
Yleisarvosana
Ylipainoiselle selkävammailijalle hyvä patja! Parjan kovuutta/oehmeyttä saa säädettyä tosi laajalla skaalalla patjan paksuuden vuoksi. Pärjää mukavasti "pikku" pakkasillakin.
Mario W. 24.6.2020
Yleisarvosana
Suuri eristävä matto, riittävän iso erittäin mukaville öille, näyttää myös olevan hyvin lämmin, mutta ei testannut sitä vielä erittäin kylmässä ympäristössä. Erittäin helppo pumpata lisäilmaa pienellä "käsipumpulla", joka on osa pakettia. Myös erittäin viileä pakkaus, helppo käyttää. 100% suositteluni! Myös erittäin nopea toimitus Suomesta Saksaan.
Niko J. 23.7.2019
Yleisarvosana
Melkei yhtä hyvä ku oma sänky. Ainut ongelma on kosteus teltassa kun ei hengitä läpi mutta se ei oikein ilmapatjoissa tuppaa onnistuun muutenkaan. Todennäkösesti paras mahdollinen ellei ala jotain oikeeta patjaa roudaan mukana.
Antti R. 16.6.2017
Yleisarvosana
Ehdottomasti mukavin retkipatja, jolla olen ikinä nukkunut. Sisällä oleva foam tekee parjasta miellyttävän tuntuisen ja ilmamäärää säätämällä patjaan saa juuri itselle sopivan "jäykkyyden". Ainoa pieni miinus on koko ja paino, mikään vaellusmalli tämä ei ole. Mutta lyhyillä reissuilla kulkee vaikka selässäkin. Ja toimii hienosti myös varapatjana mökillä/kotona.