Lajit‪» Vaellus‪» Makuualustat‪» Ilmatäytteiset‪» Exped MegaMat 10 LXW‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 17.8.2022
Yleisarvosana
Aivan mahtava patja, parantaa camping öitten laatua kyllä ihan eri tasolle mihin oli tottunu sillä vanhalla 3cm lisulla.. Yllättävänkin nopea täyttää mukana tulevalla pumpulla vaikka paksu patja. Suosittelen jos alustaa ei tarvi lihasvoimalla mukana kantaa.
Anonyymi 16.8.2022
Yleisarvosana
Erinomainen nukkua. Voisi mennä pienemmäksi, mutta tämä oli etukäteen tiedossa.
Anonyymi 4.8.2022
Yleisarvosana
Tarpeeksi tukeva ja paksu autossa takakontti nukkumiseen. Helppo täyttää ja tyhjentää, ainoa on suhteellisen suuri paketti tyhjänä koska leveys niin suuri mutta atutokäytössä ei paljon haittaa.
Jarmo K. 24.6.2022
Yleisarvosana
Laetitia G. 7.4.2022
Yleisarvosana
Huippuluokan mukavuus puhallettavalle patjalle. Helposti kuljetettava. Paras!
rii...@...om 30.3.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 28.12.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 31.8.2021
Yleisarvosana
Helppokäyttöinen, todella eristävä ja mukava patja - myös isolle jässikälle. Melko kookas, niin teltassa kuin rinkassa, eli ei ehkä käytännöllisin makuualusta pitkille vaelluksille tms.
Philip H. 5.7.2021
Yleisarvosana
Erittäin mukava, helppo täyttää ja tyhjentää eikä olla liian raskas.
Anonyymi 1.2.2021
Yleisarvosana
Janne R. 12.12.2020
Yleisarvosana
Ylipainoiselle selkävammailijalle hyvä patja! Parjan kovuutta/oehmeyttä saa säädettyä tosi laajalla skaalalla patjan paksuuden vuoksi. Pärjää mukavasti "pikku" pakkasillakin.
Mario W. 24.6.2020
Yleisarvosana
Suuri eristävä matto, riittävän iso erittäin mukaville öille, näyttää myös olevan hyvin lämmin, mutta ei testannut sitä vielä erittäin kylmässä ympäristössä. Erittäin helppo pumpata lisäilmaa pienellä "käsipumpulla", joka on osa pakettia. Myös erittäin viileä pakkaus, helppo käyttää. 100% suositteluni! Myös erittäin nopea toimitus Suomesta Saksaan.
Niko J. 23.7.2019
Yleisarvosana
Melkei yhtä hyvä ku oma sänky. Ainut ongelma on kosteus teltassa kun ei hengitä läpi mutta se ei oikein ilmapatjoissa tuppaa onnistuun muutenkaan. Todennäkösesti paras mahdollinen ellei ala jotain oikeeta patjaa roudaan mukana.
Antti R. 16.6.2017
Yleisarvosana
Ehdottomasti mukavin retkipatja, jolla olen ikinä nukkunut. Sisällä oleva foam tekee parjasta miellyttävän tuntuisen ja ilmamäärää säätämällä patjaan saa juuri itselle sopivan "jäykkyyden". Ainoa pieni miinus on koko ja paino, mikään vaellusmalli tämä ei ole. Mutta lyhyillä reissuilla kulkee vaikka selässäkin. Ja toimii hienosti myös varapatjana mökillä/kotona.