Lajit‪» Vaellus‪» Makuualustat‪» Ilmatäytteiset‪»

Exped MegaMat 10 LXW

Exped MegaMat 10 LXW

Exped MegaMat 10 LXW
Exped MegaMat 10 LXW
Exped MegaMat 10 LXW
Exped MegaMat 10 LXW
Exped MegaMat 10 LXW
Exped MegaMat 10 LXW
Exped MegaMat 10 LXW

Hinta


Määrä
kpl


Väri
Exped MegaMat 10 LXW Green
Green
Exped MegaMat 10 LXW Red
Red


Koko
197 x 77 x 10 cm
Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti myymälässä Myymälä (Helsinki): Retkeily, Varasto


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Megamukava ja megakokoinen alusta Expediltä sinulle joka arvostat mukavuutta! Megamat 10 LXW pääsee parhaiten oikeuksiinsa basecamp käytössä tai automatkailussa, tilanteissa joissa painolla ei ole suurta merkitystä.
3-D rakenne luo laajan ja tasaisen pinnan jolla kelpaa nukkua. Alustalla on ns. itsestääntäyttyvä rakenne, pakkauksessa mukana Expedin Mini Pump jolla voi helposti viimeistellä alustan täytön. Näppärä rolltop -mallinen pakkauspussi kantohihnalla.

Valmistajan ilmoittama alin käyttölämpötila: -10 °C
R-arvo: 8.1
Paksuus: 10 cm
Pituus: 197 cm
Leveys: 77 cm
Paino: 2600 g
Pakattu koko: 79 x 25 cm

Materiaalit

  • Pinta: 50 D Polyesteri, TPU laminointi, Oeko-Tex® 100 sertifioitu
  • Pohja: 75 D Polyesteri, TPU laminointi, Oeko-Tex® 100 sertifioitu
  • Eriste: 16 kg/m² opencell PU vaahto, Oeko-Tex® 100 sertifioitu

Pakkaus sisältää alustan, minipumpun, korjaussarjan ja pakkauspussin.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 790 x 250 x 250 mm.

Eriste/Täyte
Tekokuitu


Leveys
77 cm


Paksuus
10 cm


Pituus
197 cm


R-arvo
8.1


Paino
2.6 kg (myyntipakkauksen kanssa 2.70 kg)


Takuu
60 kk


Valmistusmaa
Taiwan


Kommentit
Laetitia G. 7.4.2022
Yleisarvosana
Huippuluokan mukavuus puhallettavalle patjalle. Helposti kuljetettava. Paras!
Tuomo T. 3.1.2022
Nyt tarkenee pakkasellakin. Makuualusta on tärkein leiriytymisvaruste talvella. -19 asteessa ei tuntunut maan kylmyys yhtään. Tosin; yli 200 euron hintaisessa ja 10 cm paksussa alustassa ei saakaan tuntua. Pitkä takuu plussaa. Sen paino on pakko hyväksyä, jos haluaa tareta kylmässä säässä!
Anonyymi 31.8.2021
Yleisarvosana
Helppokäyttöinen, todella eristävä ja mukava patja - myös isolle jässikälle. Melko kookas, niin teltassa kuin rinkassa, eli ei ehkä käytännöllisin makuualusta pitkille vaelluksille tms.
Philip H. 5.7.2021
Yleisarvosana
Erittäin mukava, helppo täyttää ja tyhjentää eikä olla liian raskas.
Janne R. 12.12.2020
Yleisarvosana
Ylipainoiselle selkävammailijalle hyvä patja! Parjan kovuutta/oehmeyttä saa säädettyä tosi laajalla skaalalla patjan paksuuden vuoksi. Pärjää mukavasti "pikku" pakkasillakin.
Mario W. 24.6.2020
Yleisarvosana
Suuri eristävä matto, riittävän iso erittäin mukaville öille, näyttää myös olevan hyvin lämmin, mutta ei testannut sitä vielä erittäin kylmässä ympäristössä. Erittäin helppo pumpata lisäilmaa pienellä "käsipumpulla", joka on osa pakettia. Myös erittäin viileä pakkaus, helppo käyttää. 100% suositteluni! Myös erittäin nopea toimitus Suomesta Saksaan.
Niko J. 23.7.2019
Yleisarvosana
Melkei yhtä hyvä ku oma sänky. Ainut ongelma on kosteus teltassa kun ei hengitä läpi mutta se ei oikein ilmapatjoissa tuppaa onnistuun muutenkaan. Todennäkösesti paras mahdollinen ellei ala jotain oikeeta patjaa roudaan mukana.
Antti R. 16.6.2017
Yleisarvosana
Ehdottomasti mukavin retkipatja, jolla olen ikinä nukkunut. Sisällä oleva foam tekee parjasta miellyttävän tuntuisen ja ilmamäärää säätämällä patjaan saa juuri itselle sopivan "jäykkyyden". Ainoa pieni miinus on koko ja paino, mikään vaellusmalli tämä ei ole. Mutta lyhyillä reissuilla kulkee vaikka selässäkin. Ja toimii hienosti myös varapatjana mökillä/kotona.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Exped Schnozzel Pumpbag UL L
 
Exped Schnozzel Pumpbag UL L
Captcha$
(16)
Heti saatavilla


Blogi

Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...


Vinkkejä talviretkeilijälle

Talvivaellus on loistava tapa kokea luonto uudenlaisessa elementissä. Metsät, kalliot ja järvet näyttävät lumi- ja jääpeitteiden alla huomattavan erilaisilta kuin sulan maan aikaan. Talvivaelluksen hyvänä puolena on se, että talvella ei tarvitse myöskään pelätä hyttysiä tai punkk...


Makuualustan valintaopas

Usein kuulemme kysymyksen minkälainen makuualusta minun pitäisi valita? Makuualusta on toiseksi tärkein nukkumisvaruste luonnossa heti makuupussin jälkeen. Makuualustan pääasiallinen tarkoitus on eristää nukkuja kylmästä maasta. Makuualustan valintaan vaikuttavat eniten eristä...