Lajit‪» Vaellus‪» Makuupussit yms‪» Makuupussit‪» Talvikäyttöön‪» Carinthia Survival One‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Joni H. 12.11.2021
Yleisarvosana
Hyvä makuupussi vaikka pakkauskoko on aika iso niinkuin taitaa olla kaikissa muissakin keinokuitu talvimakuupusseissa. Sama kuin defence 6, mutta tässä on enemmän käyttömahollisuuksia hihojen ja avattavan jalkopään takia. Avatun jalkopään helman saa taakse klipseillä kiinni. Hihat ei ole eristettyjä eli ei toimi talvella niin, että nukkuu kädet hihoissa. Mutta jos tarvitsee jotain tehdä, niin ei tarvitse avata pussia sen takia.
Anonyymi 7.4.2021
Yleisarvosana
Pussin mukava lämpötila alkaa -10c sen lähemmäs plussaa niin mulla hikoilutti vaikka olin aivan vähissä vaatteissa. Hyvä pussi mutta leveyttä sais olla hiukan enemmän minulle kun juuri ja juuri menee ketju kiinni
Tommi L. 24.1.2021
Yleisarvosana
Hyvin lämmin pussi! -22 asteessa testattu ja kerrasto päällä ei tullut vielä kylmä. Hihojen kanssa käy aamukahvien keitto vaikka pussi päällä
Milla M. 12.5.2020
Yleisarvosana
Pari noin -5 asteen pakkasyötä olen nyt nukkunut tällä ja kerrankin saan nukkua palelematta.
Aksel V. 30.3.2020
Yleisarvosana
Hyvin toimii ulkona nukuttaessa ainakin -15C pakkasella. Sitäkin kylmemmässä varmasti pystyy selviytymään. Perus Carinthian pomminkestävää laatua. Hihaominaisuus on kätevä kylmillä keleillä, esim. kahvia voi keitellä suoraan pussista.
Taina E. 17.1.2019
Yleisarvosana
Erinomainen makuupussi,nukkui lämpimästi kotateltassa parimillisellä solumuovilla -10°C. Hihaominaisuus on hyvä, se antaa tilaa ja mukavuutta yläosaan ja avattava alaosa mahdollistaa liikkumisen pussin kanssa. Tarkenee!
Veijo L. 28.2.2018
Yleisarvosana
3 yötä nukuttu pussissa tähän mennessä. -17 C pakkasta ja lämmintä oli.