Lajit‪» Vaellus‪» Makuupussit yms.‪» Makuupussit‪» Talvimakuupussit‪» Carinthia Survival One‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Dennis A. vahvistettu ostaja, 5.12.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Mahtavaa pohjoisen Kanadan ilmastoon. Rakastan sitä, että voin työntää käteni ulos reikistä poimiakseni nenäni katsoessani tähtiä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 13.10.2023
Yleisarvosana
Anonyymi vahvistettu ostaja, 17.3.2023
Yleisarvosana
Ei vielä testattu, mutta vaikuttaa asialliselta.

Juhani I. vahvistettu ostaja, 12.3.2023
Yleisarvosana
Super-hyvä makuupussi ☺. Ainut miinus on paino, mutta sen ymmärtää kun kyse ei ole untuvapussista vaan kuitupussi. Untuvapusseista väitetään, että ne voi pestä: kysympä vain kuinka moni on on onnistunut täydellisesti untuvamakuupussin pesusta toistuvasti? Todennäköisesti vain hyvin harva, ehkä 5 %. Tämä makuupussi on tehty pääasiassa sotilaskäyttöön, eli kestämään kaikki mahdolliset olosuhteet + selviämään pesemisestä kerta toisensa jälkeen. Ei myöskään säikähdä käytönaikana kostumisesta, jota untuvapussit ei yleensä kestä. -pituus hieman arvelutti spexin mukaan: Pituus on sopiva itselle (180 cm mies, leveä hartioista), hyvin mahtuu liikkumaan pussin sisällä. Hihat toimii hyvin, samoin jalkojen esilleottaminen esim. nuotiolla istumista tai muutoin liikkumista varten.
Sakari H. vahvistettu ostaja, 16.2.2023
Yleisarvosana
Hyvältä vaikuttaa!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 20.1.2023
Yleisarvosana
Piet C. vahvistettu ostaja, 16.1.2023
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Tämä makuupussi on todella yhtä tehokas kuin useimmissa arvosteluissa on kuvattu. Erittäin hyvä eristys, joten jos sää on hieman vähemmän kylmä, voi tässä makuupussissa tulla hieman liian kuuma. Koska makuupussi voi säilyttää kehon lämmön vain luodakseen lämpimän ympäristön, pieni temppu, jota käytän, kun sää lämpenee hieman, on laittaa päälle ylimääräinen vaatekerros, kuten fleece. Tämä lisäeristys estää kehon lämmön pääsyn makuupussiin ja antaa siten hieman viileämmän kokemuksen. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen tähän tehokkaaseen ja erittäin monipuoliseen makuupussiin.
Kevin M. vahvistettu ostaja, 7.8.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Täydellinen makuupussi, nukuin -29c talviteltassa ja olin paahteisen lämmin... En malta odottaa, että pääsen käyttämään sitä uudelleen.
Maria K. vahvistettu ostaja, 8.7.2022
Yleisarvosana
Makuupussi ei ole ollut vielä käytössä, mutta vaikuttaa laadukkaalta ja lämpöiseltä. Makuupussi on painavempi untuvasäkkeihin verrattuna mutta ehdottomasti kannattava ostos.
Jukka H. vahvistettu ostaja, 28.4.2022
Yleisarvosana
Todella pätevän oloinen ja hyvillä ominaisuuksilla varustettu hintaisekseen, suosittelen.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 27.1.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Fantastinen muotoilu.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 4.1.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Ostin erittäin hyvän tuotteen edulliseen hintaan. Lisäksi kiitos.
Satish T. vahvistettu ostaja, 15.12.2021
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Minulla on Carinthia Tropen, Defense 1 ja suomalainen versio Defense 4:stä. Halusin Kanadan talviolosuhteisiin omistetun tilavan kylmälaukun, jossa minulla oli enemmän liikkuvuutta - kuten käsien ja jalkojen käyttöä tarvittaessa. Survival One arvioitiin erittäin hyvin, ja se näyttää yhtä kestävältä kuin mainostettiin. Odotan innolla, että pääsen testaamaan sitä kylmällä säällä tänä talvena.
Joni H. vahvistettu ostaja, 12.11.2021
Yleisarvosana
Hyvä makuupussi vaikka pakkauskoko on aika iso niinkuin taitaa olla kaikissa muissakin keinokuitu talvimakuupusseissa. Sama kuin defence 6, mutta tässä on enemmän käyttömahollisuuksia hihojen ja avattavan jalkopään takia. Avatun jalkopään helman saa taakse klipseillä kiinni. Hihat ei ole eristettyjä eli ei toimi talvella niin, että nukkuu kädet hihoissa. Mutta jos tarvitsee jotain tehdä, niin ei tarvitse avata pussia sen takia.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 7.4.2021
Yleisarvosana
Pussin mukava lämpötila alkaa -10c sen lähemmäs plussaa niin mulla hikoilutti vaikka olin aivan vähissä vaatteissa. Hyvä pussi mutta leveyttä sais olla hiukan enemmän minulle kun juuri ja juuri menee ketju kiinni
Tommi L. vahvistettu ostaja, 24.1.2021
Yleisarvosana
Hyvin lämmin pussi! -22 asteessa testattu ja kerrasto päällä ei tullut vielä kylmä. Hihojen kanssa käy aamukahvien keitto vaikka pussi päällä
Milla M. vahvistettu ostaja, 12.5.2020
Yleisarvosana
Pari noin -5 asteen pakkasyötä olen nyt nukkunut tällä ja kerrankin saan nukkua palelematta.
Aksel V. vahvistettu ostaja, 30.3.2020
Yleisarvosana
Hyvin toimii ulkona nukuttaessa ainakin -15C pakkasella. Sitäkin kylmemmässä varmasti pystyy selviytymään. Perus Carinthian pomminkestävää laatua. Hihaominaisuus on kätevä kylmillä keleillä, esim. kahvia voi keitellä suoraan pussista.
Taina E. vahvistettu ostaja, 17.1.2019
Yleisarvosana
Erinomainen makuupussi,nukkui lämpimästi kotateltassa parimillisellä solumuovilla -10°C. Hihaominaisuus on hyvä, se antaa tilaa ja mukavuutta yläosaan ja avattava alaosa mahdollistaa liikkumisen pussin kanssa. Tarkenee!
Veijo L. vahvistettu ostaja, 28.2.2018
Yleisarvosana
3 yötä nukuttu pussissa tähän mennessä. -17 C pakkasta ja lämmintä oli.
Claudio N. vahvistettu ostaja, 9.2.2023
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Loistava makuupussi, pitää todella lämpimänä... En malta odottaa, että pääsen takaisin metsään. Paras makuupussi mitä minulla on koskaan ollut.