Lajit‪» Vaellus‪» Makuupussit yms‪» Makuupussit‪» Talvikäyttöön‪»

Carinthia Survival One

Carinthia Survival One


Hinta


Määrä
kpl


Toimitusaika arviolta 21 - 45 vrk

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Saatavuus
Arviolta 21 - 45 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Comfort Limit: - 20°C
Extreme: - 35°C

Carinthia Survival One on erittäin suorituskykyinen makuupussi ja se onkin suunniteltu erityisesti armeijakäyttöön. Makuupussissa on hyvin vuorattu etuvetoketju, jotta sen kautta ei pääse lämmin karkaamaan, ja se pitää tuulen ja kosteuden ulkona. Pussin pohjalla on erillinen vetoketju, jotta saat jalkasi tarvittaessa ulos ja käytettyä pussia kuin takkia. Pussissa on myös integroidut hihat, jotka saa säilöttyä toppauskerrosten väliin. Survival One sopii hyvin myös metsästäjille passipussiksi.

  • Erityinen G-LOFT ISO+ -tekokuiturakenne toimii samaan tyyliin kuin korkealaatuinen untuva. Valmistusmetodin ansiosta kuitu ei menetä muotoaan vaikka pussi olisikin säilössä kompressiopussissaan.
  • Survival One:ssa on erityinen leikkaus. Nukkuessaan henkilö painaa toppauksen sisäkerroksen kasaan, mutta pussi säilyttää silti lämpöarvonsa. Toppauskerrokset ovat leikattu anteliaasti - tämä takaa kuitujen pysyvyyden kaikilla alueilla sekä käyttäjän asennoissa. Koska pussissa on kaksi erillistä toppauskerrosta, vain sisempi kerros litistyy. Ulompi toppaus säilyttää muotonsa ja näin myös erinomaisen eristyskykynsä.
  • Erittäin kevyt, pehmeä sekä hengittävä Thermoflect -harsokangas heijastaa käyttäjän ruumiinlämpöä - se lisää lämmön säilyvyyttä noin 11%.
  • Tilavan jalkaosion ansiosta varpaat pysyvät lämpimänä, sekä päädyssä on tarpeeksi tilaa säilyttää esim. kengät tai extra vaatekerrasto.
  • Muumiomalli
  • G-LOFT Plus toppausta ei ole ommeltu kiinni päällimateriaaliin, vaan kuori on lisätty pussiin erillään. Tämä takaa ilman kertymisen kuoren sekä toppauskerroksen väliin, joka taas takaa lämmön pysymisen. Koska päällisessä ei ole tikkauksia, se on suhteellisen vesi- sekä ilmatiivis.
  • Makuupussissa on kahteen suuntaan avautuva vetoketju. Ylempi avautuu liukumalla eikä jumitu - näin käyttäjä pääsee hyppäämään pussista ulos nopeasti tilanteen niin vaatiessa. Alempi toimii kuten normaalit vetoketjut, ja sen voi avata ventilaation lisäämiseksi.

NSN: 8465-41-0000-2481
Mitat: 230 / 87 / 60 cm
Paino: 2900 g
Pakkauskoko: 27 x 45 cm


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 570 x 300 x 290 mm.

Comfort
-20 °C


Eriste/Täyte
Tekokuitu


Extreme
-35 °C


Limit
Ei ilmoitettu


Paino
2.9 kg (myyntipakkauksen kanssa 3.00 kg)


Kommentit
Joni H. 12.11.2021
Yleisarvosana
Hyvä makuupussi vaikka pakkauskoko on aika iso niinkuin taitaa olla kaikissa muissakin keinokuitu talvimakuupusseissa. Sama kuin defence 6, mutta tässä on enemmän käyttömahollisuuksia hihojen ja avattavan jalkopään takia. Avatun jalkopään helman saa taakse klipseillä kiinni. Hihat ei ole eristettyjä eli ei toimi talvella niin, että nukkuu kädet hihoissa. Mutta jos tarvitsee jotain tehdä, niin ei tarvitse avata pussia sen takia.
Anonyymi 7.4.2021
Yleisarvosana
Pussin mukava lämpötila alkaa -10c sen lähemmäs plussaa niin mulla hikoilutti vaikka olin aivan vähissä vaatteissa. Hyvä pussi mutta leveyttä sais olla hiukan enemmän minulle kun juuri ja juuri menee ketju kiinni
Tommi L. 24.1.2021
Yleisarvosana
Hyvin lämmin pussi! -22 asteessa testattu ja kerrasto päällä ei tullut vielä kylmä. Hihojen kanssa käy aamukahvien keitto vaikka pussi päällä
Milla M. 12.5.2020
Yleisarvosana
Pari noin -5 asteen pakkasyötä olen nyt nukkunut tällä ja kerrankin saan nukkua palelematta.
Aksel V. 30.3.2020
Yleisarvosana
Hyvin toimii ulkona nukuttaessa ainakin -15C pakkasella. Sitäkin kylmemmässä varmasti pystyy selviytymään. Perus Carinthian pomminkestävää laatua. Hihaominaisuus on kätevä kylmillä keleillä, esim. kahvia voi keitellä suoraan pussista.
Jack M. 31.12.2019
En tiedä. se ei ole vielä saapunut!
Taina E. 17.1.2019
Yleisarvosana
Erinomainen makuupussi,nukkui lämpimästi kotateltassa parimillisellä solumuovilla -10°C. Hihaominaisuus on hyvä, se antaa tilaa ja mukavuutta yläosaan ja avattava alaosa mahdollistaa liikkumisen pussin kanssa. Tarkenee!
Veijo L. 28.2.2018
Yleisarvosana
3 yötä nukuttu pussissa tähän mennessä. -17 C pakkasta ja lämmintä oli.
sam...@...om 20.2.2018
Erittäin lämmin ja sopivan kokoinen pussi.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Blogi

Vinkkejä talviretkeilijälle

Talvivaellus on loistava tapa kokea luonto uudenlaisessa elementissä. Metsät, kalliot ja järvet näyttävät lumi- ja jääpeitteiden alla huomattavan erilaisilta kuin sulan maan aikaan. Talvivaelluksen hyvänä puolena on se, että talvella ei tarvitse myöskään pelätä hyttysiä tai punkk...