Lajit‪» Vaellus‪» Makuupussit yms‪» Makuupussit‪» Talvikäyttöön‪» RAB Andes 1000 untuvamakuupussi‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Sini S. 23.9.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 15.11.2020
Yleisarvosana
Simo W. 14.12.2019
Yleisarvosana
Mukava ja lämmin makuupussi, -7 astetta oli ensimmäisenä yönä.
Sami P. 9.12.2018
Yleisarvosana
Yhden nukutun yön kokemuksella ei moitittavaa. Pakkasta oli vain muutama aste, jossain vaiheessa yötä oli jo kuumakin. Tässä makuupussissa on hyvin suunnitellut kiristysnyörit, joista toisella pystyy kiristämään olkapäiden kohdalta ja toisella saa huppuosan kiristettyä päätä myöden, jolloin lämmönsäätely on helppoa. Nyörit myös löytyy helposti pimeässä pussin sisällä. Pidin myös toimivasta vetoketjusta, ei mennyt kangasväliin kertaakaan kokeillessa. Pakkautuu näppärän kokoiseksi omaan kuivapussiinsa. Talvi näyttää sitten kun tulee kunnon pakkasia riittääkö lämmöt. Kaikenkaikkiaan varsin laadukkaan oloinen tuote, olen tyytyväinen.
Janne M. 29.12.2017
Yleisarvosana
Jari T. 12.6.2017
Yleisarvosana
Vastaa odotuksia, laadukas talvipussi, jolla kyllä tarkenee!
Nimimerkki Ilmari 2.3.2018
Testasin viime yönä takapihallani Andes 1000 -makuupussin varmistaakseni, että siihen voidaan luottaa kylmissä olosuhteissa. Lämpötila Helsingissä oli -14C eikä tuulea ollut ollenkaan tai oli vain vähän. Olen säilyttänyt makuupussin tuotteen mukana toimitetussa suuressa pussissa ja avannut pussin nukkuvassa 30 min ennen nukkumaanmenoa. Minulla ei ollut telttaa jne., Suunnitelmani oli vain nukkua lumisella maastolla. Minulla oli ohut tekninen vaatetus, mukana kaksi villasukkia, villapaita, kaksi BUFF-päähän. Valitettavasti minun piti palata sisätiloihin 1,5 tunnin kuluttua, koska pussi oli viileä pysyäksesi sisään. Minulla oli vetoketjun suojus vasemmalla puolella ja sisäpuoli suljettu. Sisätilojen yleinen tunne oli mukava, mutta se ei kyennyt käsittelemään lämpötiloja. Minulla oli kiristysosa suljettu tiukasti kaulaani ja pään kansi lähes minimiin. Makuupussin kasvojen ympärillä oli luonnollisesti paljon kondensoitunutta vettä hengityksen takia. Ylävartaloni pysyi melkein mukavassa lämpötilassa, mutta jalat ravistelivat kylmästä. Kylmä ei tuntunut tulevan alhaalta, vaan sivuilta, joille pussi puristetaan tiukasti juuri ennen kuin se jatkuu alla. En suosittele tämän makuupussin ottamista alle -10 ° C: n lämpötiloihin ilman hyviä ylimääräisiä vaatekerroksia tai ylimääräisiä makuupussin sisäpintoja. Luulen, että uniraja kuvaa lähinnä kriittisen hypotermian vaaraa, jos käytät tätä pussia. Nämä kaksi tähteä ovat peräisin suuresta kokonaismielisestä tunteesta pysyä sisällä ja käyttää toimintoja sekä laukkujen kykyä kaventua nopeasti täyteen paksuuteen pakkaamisen jälkeen. Suuri kevät- / syksyaikainen alhaisemman lämpötilan pussi, mutta ei varmasti talviolosuhteisiin, jos olet luonnossa ja sinun on luotettava tähän, kun pahin tapahtuu eikä tulta voida käyttää enemmän lämpöä. Olen 35-vuotias ja minulla on noin +250 yötä ulkona yökokemusta lähinnä suomeksi ulkona.