Lajit‪» Vaellus‪» Makuupussit yms‪» Makuupussit‪» Talvikäyttöön‪»

RAB Andes 1000 untuvamakuupussi

RAB Andes 1000 untuvamakuupussi

RAB Andes 1000 untuvamakuupussi
RAB Andes 1000 untuvamakuupussi
RAB Andes 1000 untuvamakuupussi
RAB Andes 1000 untuvamakuupussi
RAB Andes 1000 untuvamakuupussi

Hinta


Määrä
kpl


Väri
RAB Andes 1000 untuvamakuupussi Satsuma
Satsuma


Muu ominaisuus
Vasen vetoketju


Väri: Satsuma
Muu ominaisuus: Vasen vetoketju
Toimitusaika arviolta 14 - 40 vrk

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Saatavuus
Arviolta 14 - 40 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Comfort -17°C
Limit -26°C
Extreme -49°C

No nyt on tosi lämmin makuupussi! Rab Andes 1000 untuvamakuupussi on mahtava talvimakuupussi jopa retkikuntakäyttöön. Muumiomalli pitää sisäilmatilan pienenä tehden makuupussista lämpimämmän ja säästää painossa. Makuupussin ulkopinta on vettähylkivää Pertex Endurance-kangasta. Untuva on saanut vettähylkivän käsittelyn jolloin kosteus ei jää untuviin ja eristävyys pysyy parempana.

Erinomainen talvipussi korkeammallekin vuorelle, missä tarvitaan pientä pakkauskokoa ja silti lämmintä pussia.

Nukkujan enimmäispituus: 195 cm
Makuupussin paino: 1605g (+ pakkauspussi)
Untuvatäytteen (800 FP) paino: 1000g
Kokonaispituus: 225cm
Leveys (hartiat - lantio - jalkopää): 75cm - 57cm - 41cm


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 400 x 200 x 200 mm.

Comfort
-17 °C


Eriste/Täyte
Untuva


Extreme
-49 °C


Limit
-26 °C


Paino
1.605 kg (myyntipakkauksen kanssa 1.80 kg)


Valmistusmaa
Iso-Britannia


Kommentit
Simo W. 14.12.2019
Yleisarvosana
Mukava ja lämmin makuupussi, -7 astetta oli ensimmäisenä yönä.
Sami P. 9.12.2018
Yleisarvosana
Yhden nukutun yön kokemuksella ei moitittavaa. Pakkasta oli vain muutama aste, jossain vaiheessa yötä oli jo kuumakin. Tässä makuupussissa on hyvin suunnitellut kiristysnyörit, joista toisella pystyy kiristämään olkapäiden kohdalta ja toisella saa huppuosan kiristettyä päätä myöden, jolloin lämmönsäätely on helppoa. Nyörit myös löytyy helposti pimeässä pussin sisällä. Pidin myös toimivasta vetoketjusta, ei mennyt kangasväliin kertaakaan kokeillessa. Pakkautuu näppärän kokoiseksi omaan kuivapussiinsa. Talvi näyttää sitten kun tulee kunnon pakkasia riittääkö lämmöt. Kaikenkaikkiaan varsin laadukkaan oloinen tuote, olen tyytyväinen.
Hannu R. 27.3.2018
Testasin pussia yhden yön kotipihassa ennen vapunajan reissua Kilpisjärvelle. Aamulla oli 23 astetta pakkasta ja nukuin yhdeksään. Kylmä ei ollut koko yönä. Lämpökaulus on miellyttävä ja huppu hyvin asettuva. Tällä pienellä kokemuksella olen tosi tyytyväinen!
Jari T. 12.6.2017
Yleisarvosana
Vastaa odotuksia, laadukas talvipussi, jolla kyllä tarkenee!
Nimimerkki Ilmari 2.3.2018
Testasin viime yönä takapihallani Andes 1000 -makuupussin varmistaakseni, että siihen voidaan luottaa kylmissä olosuhteissa. Lämpötila Helsingissä oli -14C eikä tuulea ollut ollenkaan tai oli vain vähän. Olen säilyttänyt makuupussin tuotteen mukana toimitetussa suuressa pussissa ja avannut pussin nukkuvassa 30 min ennen nukkumaanmenoa. Minulla ei ollut telttaa jne., Suunnitelmani oli vain nukkua lumisella maastolla. Minulla oli ohut tekninen vaatetus, mukana kaksi villasukkia, villapaita, kaksi BUFF-päähän. Valitettavasti minun piti palata sisätiloihin 1,5 tunnin kuluttua, koska pussi oli viileä pysyäksesi sisään. Minulla oli vetoketjun suojus vasemmalla puolella ja sisäpuoli suljettu. Sisätilojen yleinen tunne oli mukava, mutta se ei kyennyt käsittelemään lämpötiloja. Minulla oli kiristysosa suljettu tiukasti kaulaani ja pään kansi lähes minimiin. Makuupussin kasvojen ympärillä oli luonnollisesti paljon kondensoitunutta vettä hengityksen takia. Ylävartaloni pysyi melkein mukavassa lämpötilassa, mutta jalat ravistelivat kylmästä. Kylmä ei tuntunut tulevan alhaalta, vaan sivuilta, joille pussi puristetaan tiukasti juuri ennen kuin se jatkuu alla. En suosittele tämän makuupussin ottamista alle -10 ° C: n lämpötiloihin ilman hyviä ylimääräisiä vaatekerroksia tai ylimääräisiä makuupussin sisäpintoja. Luulen, että uniraja kuvaa lähinnä kriittisen hypotermian vaaraa, jos käytät tätä pussia. Nämä kaksi tähteä ovat peräisin suuresta kokonaismielisestä tunteesta pysyä sisällä ja käyttää toimintoja sekä laukkujen kykyä kaventua nopeasti täyteen paksuuteen pakkaamisen jälkeen. Suuri kevät- / syksyaikainen alhaisemman lämpötilan pussi, mutta ei varmasti talviolosuhteisiin, jos olet luonnossa ja sinun on luotettava tähän, kun pahin tapahtuu eikä tulta voida käyttää enemmän lämpöä. Olen 35-vuotias ja minulla on noin +250 yötä ulkona yökokemusta lähinnä suomeksi ulkona.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Blogi

Vinkkejä talviretkeilijälle

Talvivaellus on loistava tapa kokea luonto uudenlaisessa elementissä. Metsät, kalliot ja järvet näyttävät lumi- ja jääpeitteiden alla huomattavan erilaisilta kuin sulan maan aikaan. Talvivaelluksen hyvänä puolena on se, että talvella ei tarvitse myöskään pelätä hyttysiä tai punkk...