Lajit‪» Hiihto‪» Erähiihto‪» Eräsiteet‪» X-Trace Pivot‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 11.4.2022
Yleisarvosana
Ok side, rankkaisin OAC EA:n (paras) ja 2.0:n väliin.
Anonyymi 20.3.2022
Yleisarvosana
Anonyymi 19.3.2022
Yleisarvosana
Siteisiin sopii monenlaiset kengät ja kiinnitys on helppoa. Asensin etusiteen epähuomiossa vääränkätisesti mutta takasiteiden vaihtaminen keskenään korjasi tilanteen.
Anonyymi 9.3.2022
Yleisarvosana
Teppo H. 11.2.2022
Yleisarvosana
pekka U. 22.1.2021
Yleisarvosana
Käyttökelpoinen siede metsäsuksiin ja sopii kaikenlaisiin jalkineisiin
Juha Ö. 11.4.2020
Yleisarvosana
Käyttötarkoitustaan vastaava
Ramon D. 18.2.2020
Yleisarvosana
Se, että sitä voidaan käyttää minkä tahansa kengän kanssa, on helppo sovittaa kaikille asiakkaille omilla kengillä. Arktisten saappaiden hihnat ovat lyhyitä. Varaosia ei voi tilata. On osia, jotka hajoavat helposti, joten se on erittäin kallis kiinnitys.
Nimimerkki Latvalinnustaja 3.12.2020
Satoja kilometrejä takana. Kolme rikkoa. Side on äänekäs useimmiten. Kenkä narisee muovia vasten tai lumi jää siteen väliin. Rikon sattuessa, tulee olla mukana nippuside, irtohihn aja rautalankaa. Siteessä torx ruuveja. Isolle jalkineelle hankaluuksia kiinnittäessä etulenkkejä. Ihan ok, mutta en suosittele, tuon haaksirikon varalle oltavien varusteiden varallem
Nimimerkki Riekonpyytäjä 28.3.2019
Helppokäyttöinen side. Kestänyt useita metsäreissuja Ruottissa ja Suomen Lapissa. Nyt tuli vaaratilanne, sillä kaatuessani eteenpäin katkesi toinen side heti etukiinnityksen takaa. Onneksi oli irtoremmi ja rautalankaa repussa. Muuten olisin ollut pulassa kilometrien päässä autolta metrisessä, upottavassa hangessa. Nyt sitten ns sotaväen side seuraavaksi...
Nimimerkki Lauri 5.3.2014
Muutaman maastoretken kokemuksella oikein hyvät siteet. Ainoa vastaan tullut eräside, jossa varmuudella pysyy mikä tahansa kenkä. Mekanismi vaikuttaa kestävältä ja side tarjoaa jämäkän tuen hiihtämiseen. Ainoana miinuksena tulee mieleen solkimekanismin koko. Jos hiihtää syvässä latu-urassa, solki kuopaisee helposti lunta ladun reunasta, mikä syö vauhtia.
Nimimerkki Eräjorma 20.2.2013
Erittäin hyvät siteet. Sopivat hyvin myös Backcountry sukseen. Aluksi hieman epäilytti onko side liian leveä minun 50mm leveään Madshusiin, mutta ei ollut. Takana 7 km testilenkki aurattua latua, umpimetsää, ylä- ja alamäkeä ja tallattua kävelypolkua. Toimii. Suosittelen erittäin lämpimästi.