Lajit‪» Hiihto‪» Erähiihto‪» Eräsiteet‪»

X-Trace Pivot

X-Trace Pivot

X-Trace Pivot
X-Trace Pivot
X-Trace Pivot

Hinta


Määrä
pari


Erähiihtositeiden kiinnitys

Toimitusaika arviolta 7 - 21 vrk.
Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 paria
Netistä toimitettavissa heti0 paria
Saatavuus
Arviolta 7 - 21 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on erittäin hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Päivitetty versio X-Trace -siteestä. Melkein mikä tahansa joustava pohjainen kenkä käy suksen kaveriksi hiihtoretkelle. Vaelluskenkä, metsurin kumisaapas, tai talvilenkkari ovat kaikki yhtä toimivia hiihtokenkiä. Kiinnitysjärjestelmä sopeutuu helposti kaikkiin jalkineisiin ja tukee jalkaa erinomaisesti ja niin vaelluskengässä kuin saappaassa.

Päivitetyssä versiossa uusi saranoitu flexplate, joka parantaa hiihdettävyyttä ja mahdollistaa n.37cm pohjan mittaisen jalkineen. Lisäksi mm. lukittu kärkisolki, vakaampi kantaosa ja vakiona pidempi kärkihihna.

Kestävyyden takaa modernit ja valmiiksi hiihtomaailmassa testatut materiaalit.

HUOM! Siteet eivät kuitenkaan sovi kovapohjaisille kengille. Kengän tulee joustaa päkiän kohdalta, jotta se soveltuu siteiden kanssa käytettäväksi.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 500 x 150 x 90 mm.

Paino
1.283 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Valmistusmaa
Itävalta


Kommentit
Anonyymi 11.4.2022
Yleisarvosana
Ok side, rankkaisin OAC EA:n (paras) ja 2.0:n väliin.
Anonyymi 19.3.2022
Yleisarvosana
Siteisiin sopii monenlaiset kengät ja kiinnitys on helppoa. Asensin etusiteen epähuomiossa vääränkätisesti mutta takasiteiden vaihtaminen keskenään korjasi tilanteen.
Anonyymi 18.3.2022
Oikein hyvä. Olen yllättynyt, että se saapui aikaisin.
pekka U. 22.1.2021
Yleisarvosana
Käyttökelpoinen siede metsäsuksiin ja sopii kaikenlaisiin jalkineisiin
Juha Ö. 11.4.2020
Yleisarvosana
Käyttötarkoitustaan vastaava
Ramon D. 18.2.2020
Yleisarvosana
Se, että sitä voidaan käyttää minkä tahansa kengän kanssa, on helppo sovittaa kaikille asiakkaille omilla kengillä. Arktisten saappaiden hihnat ovat lyhyitä. Varaosia ei voi tilata. On osia, jotka hajoavat helposti, joten se on erittäin kallis kiinnitys.
Nimimerkki Latvalinnustaja 3.12.2020
Satoja kilometrejä takana. Kolme rikkoa. Side on äänekäs useimmiten. Kenkä narisee muovia vasten tai lumi jää siteen väliin. Rikon sattuessa, tulee olla mukana nippuside, irtohihn aja rautalankaa. Siteessä torx ruuveja. Isolle jalkineelle hankaluuksia kiinnittäessä etulenkkejä. Ihan ok, mutta en suosittele, tuon haaksirikon varalle oltavien varusteiden varallem
Nimimerkki Riekonpyytäjä 28.3.2019
Helppokäyttöinen side. Kestänyt useita metsäreissuja Ruottissa ja Suomen Lapissa. Nyt tuli vaaratilanne, sillä kaatuessani eteenpäin katkesi toinen side heti etukiinnityksen takaa. Onneksi oli irtoremmi ja rautalankaa repussa. Muuten olisin ollut pulassa kilometrien päässä autolta metrisessä, upottavassa hangessa. Nyt sitten ns sotaväen side seuraavaksi...
Nimimerkki Lauri 5.3.2014
Muutaman maastoretken kokemuksella oikein hyvät siteet. Ainoa vastaan tullut eräside, jossa varmuudella pysyy mikä tahansa kenkä. Mekanismi vaikuttaa kestävältä ja side tarjoaa jämäkän tuen hiihtämiseen. Ainoana miinuksena tulee mieleen solkimekanismin koko. Jos hiihtää syvässä latu-urassa, solki kuopaisee helposti lunta ladun reunasta, mikä syö vauhtia.
Nimimerkki Eräjorma 20.2.2013
Erittäin hyvät siteet. Sopivat hyvin myös Backcountry sukseen. Aluksi hieman epäilytti onko side liian leveä minun 50mm leveään Madshusiin, mutta ei ollut. Takana 7 km testilenkki aurattua latua, umpimetsää, ylä- ja alamäkeä ja tallattua kävelypolkua. Toimii. Suosittelen erittäin lämpimästi.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myösTuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Åsnes Breidablikk BC (B-Grade)
 
Åsnes Breidablikk BC (B-Grade)
Captcha$
(6)
Heti saatavilla
Peltonen Metsä Step (suomupohja)
 
Peltonen Metsä Step (suomupohja)
Captcha$
(26)
X-Trace EVA Adults
 
X-Trace EVA Adults
Captcha$
(7)
Åsnes X-Skin Mohair
 
Åsnes X-Skin Mohair
alkaen Captcha$
(26)
Heti saatavilla


Blogi

Eräsuksien valintaopas ja varustevinkkejä

Mitä ovat eräsukset, metsäsukset, tunturisukset ja liukulumikengät? Suksien valintaan vaikuttaa pääasiassa maastotyyppi, jossa suksia tullaan käyttämään. Metsäsukset Metsässä ja tasamaalla suksen on kannateltava hiihtäjää lumessa. Tämän vuoksi metsäsukset ovat yleensä pitkät ja l...