Lajit‪» Vaellus‪» Makuualustat‪» Ilmatäytteiset‪» Exped Downmat 9 LW‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Jukka H. 17.4.2022
Yleisarvosana
Todella lämpöinen makuualusta, siitä kehut! Integroitu täyttöpumppu on huono. Pakkasella pumpattaessa pumppu ei palaudu eikä täyty ilmalla ja tämän seurauksena täyttämiseen menee todella kauan aikaa. Onneksi alustan voi täytää esim. kuivasäkillä poistoventtiilin kautta. Myös mukana tuleva kuljetuspussi on liian pieni ja talvisissa maasto-olosuhteissa alustan saaminen takaisin pussiin ei meinaa onnistua. Itse käytän erikseen hankkimaani kuivasäkkiä alustan täyttämiseen ja kuljetukseen.
Annlise A. 9.4.2022
Yleisarvosana
exped-patjat ovat yksinkertaisesti matkatarvikemarkkinoiden huippua nykyään. erittäin kompakti ja kevyt, helposti kuljetettava, erittäin nopeasti täytettävä ja tyhjennettävä, mukava kaikissa olosuhteissa! Minulla oli 7LW ennen, ajan mittaan vieläkin suuremman mukavuuden tarve sai minut valitsemaan 2 cm enemmän mukavuutta ilman kompromisseja! Neuvon ketään epäilemättä!
Anonyymi 5.3.2022
Yleisarvosana
Upea matto! Käytetty juuri lumella teltassa -> lämmin ja mukava yö.
Tuukka T. 14.2.2022
Yleisarvosana
Heikki P. 9.2.2022
Yleisarvosana
Paras ostos. Yöpymismukavuus parani lähes hotelliolojwn tasolle. Selkävaivaisen ystävä. Erittäin lämmin. Kaipaa seurakseen pumppupussin tai Exped widget pumpun täytön nopeuttamiseksi.
Anonyymi 26.1.2022
Yleisarvosana
Testasin maton -17c, täydellinen uni ja erittäin lämmin. Erittäin hyvä tuote painoa lukuunottamatta. Mutta...👍🏻
mar...@...om 17.1.2022
Yleisarvosana
Talvireissuille aivan todella hyvä ostos. Leveydestä iso plussa!!
Anonyymi 4.1.2022
Yleisarvosana
Koko loistava. Muistettava antaa täyttyä vapaasti kun ottaa pakkauksesta ensimmäistäkertaa pois (myös ohjeessa lukukee näin, mutta kuka nyt ohjeita lukee ;) )
Anonyymi 31.12.2021
Yleisarvosana
Lähetetty supernopeasti. Tuote on huippuluokkaa!
Petri F. 21.11.2021
Yleisarvosana
Lämmin ja mukava alusta. Integroitu pumppu on hidas, mutta olen käsittänyt, että myös pumppupussia voi käyttää. Säilytyspussi on ahtaampi eli pussittaminen on hieman hankalampaa kun muiden omistamieni Expedin alustoiden kanssa.
Martti M. 31.10.2021
Yleisarvosana
Vaikuttaa hyvältä. Integroidun pumpun lisäksi tilasin kyllä vielä pussipumpun. Leveys oli todella sellainen kuin oletinkin. Talvivaelluksen ehdoton makuualusta.
Harri H. 30.9.2021
Yleisarvosana
Loistava, uni maittaa kylmissäkin olosuhteissa
Anonyymi 14.9.2021
Yleisarvosana
Loistava makuualusta! Selkeä etu "LW" sekä lisäpituudella että leveydellä!
Harald P. 30.8.2021
Yleisarvosana
Kaikki olisi taas hyvin. Kiitos paljon
Sonja M. 17.8.2021
Yleisarvosana
Laadukkaan oloinen makuualusta, ja tosi pehmeä. Yhtään ei tunnu siltä että nukkuisi kovalla maalla, vaikka mulla on painoa yli 90 kiloa ja nukun kyljelläni. Täyttäminen on sujunut nopeasti kuivasäkillä (pitää ostaa erikseen), ja sitten vielä muutama painallus integroidulla pumpulla jotta saa makuualustan täyteen asti. Tykkään siitä että makuualusta on pakattuna niin pieni, tuollainen lyhyt pötkylä on kätevän kokoinen ja muotoinen rinkkaan.
Anonyymi 11.8.2021
Yleisarvosana
Kari T. 18.6.2021
Yleisarvosana
Mari I. 6.3.2021
Yleisarvosana
Todella lämmin ja pehmeä makuualusta. Aika iso pakattuna, mutta talvikäytössä kulkee ahkiossa tai kesäkäytössä kajakissa.
Oskari H. 1.3.2021
Yleisarvosana
Erittäin mukava patja. Alustan pieniä epätasaisuuksia ei edes huomaa. Unen laatu ollut selkeästi parempi verrattuna solumuoviin. Miinuksena pumppusysteemi, joka toimii huonosti pakkasella. Pumpun solumuovin kimmoisuus heikkenee, eikä pumpulla meinaa saada ilmaa patjan sisälle. Aika iso miinus talvikäyttöön tarkoitetulle patjalle. Lämpimässä toimii moitteetta. Eli jos etsii patjaa talvikäyttöön, suosittelen xp-mallia.
Joni H. 28.1.2021
Yleisarvosana
Aivan mahtava nukkumiskokemus! Eikä tarvitse tämän alustan kanssa palella kylmemmässäkään. Sopii hyvin talviretkeilyyn ahkion kanssa. Integroitu pumppu on toimiva, mutta hidas. Hankkisin kaveriksi pumppusäkin jolla täyttää alusta.
Marja T. 15.12.2020
Yleisarvosana
Ihana makuualusta. Lämmin ja kestävä. Toimii niin pidemmillä kesäleireillä kuin kämppämajoituksessakin. Eristää hyvin kylmää. Selkäkipuisena oli todella rahansa arvoinen ostos suurleirille, ei tarvinnut kipeänä nousta ylös.
Anonyymi 17.8.2020
Yleisarvosana
Timo O. 11.8.2020
Yleisarvosana
Erittäin hyvä makuualusta. Paras mitä on ollut käytössäni. Hyvin pystyy nukkua huono uninenkin, jopa kyljellään. Täyttäminen hidasta ja hieman hankalaa. Voisin kuvitella, että talvella erittäin hankalaa.
Johannes T. 30.6.2020
Yleisarvosana
Vihdoin kunnon kokoinen makuualusta. Mukavasti nukutti ensimmäisen yön kokemuksella. En oikein ymmärtänyt integroidun pumpun toimintaa, mutta täyttöpussilla täyttäisin joka tapauksessa.
Eero K. 25.4.2020
Yleisarvosana
Lämmin ja takaa hyvät unet muhkuraisellakin alustalla.
Maija V. 20.1.2020
Yleisarvosana
Täytteet jo uutena jakautuneet hyvin epätasaisesti. Keskiosassa ei juuri muuta kuin kangas, untuvat kaikki päädyissä. Vein takaisin takuuvalituksena, mutta valitusta ei hyväksytty: kesti kolme viikkoa saada siihen vastaus, että minun pitää itse levitellä untuvat jotenkin alustaa hyppyyttämällä. En vaan tiedä miten päin sitä pitäisi pomputtaa, että saisin untuvat jäämään keskelle alustaa. Huono investointi siis, luulisi valikoiman kalleimman mallin olevan sitten myös laadukas. En todellakaan voi suositella.
Ari N. 16.12.2019
Yleisarvosana
Laadukas makuualusta, lämmin ja mukava.
Petri U. 14.12.2019
Yleisarvosana
Hyvä alusta.
Simo W. 14.12.2019
Yleisarvosana
Todella mukava ja hyvin eristävä patja, ensimmäisenä yönä -7 astetta pakkasta ja hyvin nukutti.
Teemu J. 12.6.2019
Yleisarvosana
Ei tuu kylmä, ikinä 😁
Tapani M. 16.4.2019
Yleisarvosana
Tosi lämmin ja mukava. Ainoa huono puoli oli integroitu pumppu. Se oli aivan umpijäässä kun oli -20 asteessa (ei, en ole puhaltanut koskaan kosteaa ilmaa suoraan patjaan). Onneksi oli Expedin Schnozzel Pumpbag mukana jolla sain ilmaa patjaan ilman että piti suoraan puhaltaa. Olisi kannattanut jättää koko integroitu pumppuhässäkkä pois ja säästää vähän painoa.
Ville-Oskari P. 18.2.2019
Yleisarvosana
Todella mukava ja lämmin alusta. Täyttämisessä menee hetki, mutta on kaiken vaivan arvoinen.
vis...@...om 14.2.2019
Yleisarvosana
Erinomainen. Hiukan hidas täyttää. Älä täytä liian täyteen; huomattavasti mukavampi nukkua kun on pehmeä.
Tommi K. 19.12.2018
Yleisarvosana
Ville N. 23.9.2018
Yleisarvosana
Älyttömän mukava ja lämmin, parempi kuin moni sänky.
Matti S. 22.8.2018
Yleisarvosana
Arto M. 29.6.2017
Yleisarvosana
Ensivaikutelmat Exped Downmat 9 LW:sta... + Äärimmäisen miellyttävä retkipatja. Noin 20 yötä nukuttu tällä patjalla ja hyvin on uni maistunut joka kerta. + Patja on todella paksu ja eristää hyvin. + Patja on myös varsin leveä, joten rajumpikaan unissaanvehtaaja ei ihan helposti kierähdä pois patjalta. + Sopii pitemmällekin nukkujalle. + Solumuovi- tms. makuualustoihin verrattuna pakkautuu melko pieneen tilaan. - Suhteellisen painava. - Pituutensa ja leveytensä puolesta ei välttämättä sovellu ihan mihin tahansa telttaan tai muuhun erämajoitteeseen. - Patjan täyttäminen siihen integroidulla pumpulla ottaa aikansa, mutta oikea tekniikka helpotta tässäkin puuhassa. Muitakin vaihtoehtoja (em. pumpun lisäksi) on patjan täyttämiseksi tarjolla, mutta puhaltamalla ei tätä(kään) patjaa kannata täyttää.
sirle t. 19.5.2017
Yleisarvosana
Nimimerkki Jäänalle 22.8.2013
Pikkasen ristiriitainen tuote, kokemusta vanhemmasta Downmat 9 DLX ja tästä uudemmasta. 9 DLX on todella mukava, lämmin ja nopea täyttää jopa pakkasessa (kuljetuspussi toimii pumppuna ja jopa tyynynä, mutta untuvat pääsivät pikkuhiljaa siirtymään epätasaisesti alustan sisällä ja siihen se mukavuus loppui. Kylmä kohta varsinkin alaselän alueella ei ole mukava. Takuuseen se ei kuitenkaan mennyt, on vain normaalia kulumista! Oli n. 25kertaa käytetty! Tämä uudempi malli vaikuttaa näppärältä, mutta luulen sen täyttyvän hitaasti pakkasessa, koska kesäkelilläkin suojapussin prässäämänä kestää kauan saada pumppuosa tarpeeksi kuohkeaksi pumppaamista varten!