Lajit » Vaellus » Makuualustat » Ilmatäytteiset » Exped Downmat 9 LW »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Teemu J. 12.06.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Ei tuu kylmä, ikinä 😁

Tapani M. 16.04.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Tosi lämmin ja mukava. Ainoa huono puoli oli integroitu pumppu. Se oli aivan umpijäässä kun oli -20 asteessa (ei, en ole puhaltanut koskaan kosteaa ilmaa suoraan patjaan). Onneksi oli Expedin Schnozzel Pumpbag mukana jolla sain ilmaa patjaan ilman että piti suoraan puhaltaa. Olisi kannattanut jättää koko integroitu pumppuhässäkkä pois ja säästää vähän painoa.

Ville-Oskari P. 18.02.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Todella mukava ja lämmin alusta. Täyttämisessä menee hetki, mutta on kaiken vaivan arvoinen.

vis...@...om 14.02.2019:
Yleisarvosana
Kommentti: Erinomainen. Hiukan hidas täyttää. Älä täytä liian täyteen; huomattavasti mukavampi nukkua kun on pehmeä.

Tommi K. 19.12.2018:
Yleisarvosana

Ville N. 23.09.2018:
Yleisarvosana
Kommentti: Älyttömän mukava ja lämmin, parempi kuin moni sänky.

Matti S. 22.08.2018:
Yleisarvosana

Arto M. 29.06.2017:
Yleisarvosana
Kommentti: Ensivaikutelmat Exped Downmat 9 LW:sta... + Äärimmäisen miellyttävä retkipatja. Noin 20 yötä nukuttu tällä patjalla ja hyvin on uni maistunut joka kerta. + Patja on todella paksu ja eristää hyvin. + Patja on myös varsin leveä, joten rajumpikaan unissaanvehtaaja ei ihan helposti kierähdä pois patjalta. + Sopii pitemmällekin nukkujalle. + Solumuovi- tms. makuualustoihin verrattuna pakkautuu melko pieneen tilaan. - Suhteellisen painava. - Pituutensa ja leveytensä puolesta ei välttämättä sovellu ihan mihin tahansa telttaan tai muuhun erämajoitteeseen. - Patjan täyttäminen siihen integroidulla pumpulla ottaa aikansa, mutta oikea tekniikka helpotta tässäkin puuhassa. Muitakin vaihtoehtoja (em. pumpun lisäksi) on patjan täyttämiseksi tarjolla, mutta puhaltamalla ei tätä(kään) patjaa kannata täyttää.

sirle t. 19.05.2017:
Yleisarvosana

Nimimerkki Jäänalle 22.08.2013:
Pikkasen ristiriitainen tuote, kokemusta vanhemmasta Downmat 9 DLX ja tästä uudemmasta. 9 DLX on todella mukava, lämmin ja nopea täyttää jopa pakkasessa (kuljetuspussi toimii pumppuna ja jopa tyynynä, mutta untuvat pääsivät pikkuhiljaa siirtymään epätasaisesti alustan sisällä ja siihen se mukavuus loppui. Kylmä kohta varsinkin alaselän alueella ei ole mukava. Takuuseen se ei kuitenkaan mennyt, on vain normaalia kulumista! Oli n. 25kertaa käytetty! Tämä uudempi malli vaikuttaa näppärältä, mutta luulen sen täyttyvän hitaasti pakkasessa, koska kesäkelilläkin suojapussin prässäämänä kestää kauan saada pumppuosa tarpeeksi kuohkeaksi pumppaamista varten!