Lajit» Hiihto» Maastohiihto» Sukset» Tarvikkeet» Pitokarvat» Madshus Intelligrip nousukarvat 40mm»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Mika S. kirjoitti 9.2.2021:
Yleisarvosana
Skini osa irtosi ekassa asennuksessa liukuosasta, liimaus petti. Oli tehtaalla sattunu liimaa liian vähän. No takuu kattoi. On liimaillu skinejä 15 v. Luisto melekeen yhtä hyvä ko iliman skinejä, pito oivallinen iliman ähkiötä. Suosittelen umpihanki-kuntoiluun. Syy selvisi. Tehtaalla pakkaavat nin että taitos tulee liukupohjan ja sinin liitoskohtaan. Pitää taittaa säilöön skinin alueelta. Lisäksi kun liima vanhenee, mmurtuu taitoskohdan liiamus.
Anonyymi 15.1.2021:
Yleisarvosana
Eila H. kirjoitti 13.1.2021:
Yleisarvosana
Erittäin hyvä vaihtoehto, kun haluaa parempaa luistoa esim. ilman ahkiota metsähiihtelyssä. Kärki lenkki liian kapea Madhus Panoraama M62 sukseen.
Anonyymi kirjoitti 27.3.2020:
Yleisarvosana
Toimivat ok tunturissa Madshusin lyhyehköissä Pellestova-suksissa
Ilkka N. 27.1.2020:
Yleisarvosana
Päivi K. kirjoitti 30.12.2018:
Yleisarvosana
Toimivat
Risto H. kirjoitti 13.9.2017:
Yleisarvosana
Tunturisuksiin laitoin ja ovat toimineet loistavasti ahkiota vedettäessä.
Tommi V. kirjoitti 22.3.2021:
Kärkilenkin osalta sopii kullä Madshus BC50 tunturisuksiin, mutta suksen kärjen suurin notkeus tekee ongelmaksi luisto-osan kiinnipysymisen. Kun kärki taipuu voimakkaasti alaspäin irtoaa muoviosan liimaus suksenpohjasta ja saattaa jäätyä, jonka jälkeen sitä ei enää saa kiinni sulattamatta - hankala homma avotunturissa kun karvat jää matkalle, niitä joutuu palaamaan hakemaan eikä niitä enää saa kiinni suksiin kuin sulatuksen jälkeen.
Risto H. kirjoitti 28.10.2020:
Toivottavasti Madshus ei ole lopettanut näiden valmistusta. Uusille olisi tarvetta, kun entiset on kulutettu loppuun. Ovat kätevät jäisemmällä lumella ahkion vedossa - nopeat kiinnittää ja ottaa pois. Toisin kuin tuotekuvaus sanoo nämä käyvät hyvin BC50-suksiin, ainakin mallin aikaisempaan versioon.