Lajit‪» Hiihto‪» Maastohiihto‪» Sukset‪» Tarvikkeet‪» Pitokarvat‪»

Madshus Intelligrip nousukarvat 40mm

Madshus Intelligrip nousukarvat 40mm

Madshus Intelligrip nousukarvat 40mm
Madshus Intelligrip nousukarvat 40mm
Madshus Intelligrip nousukarvat 40mm

Hinta


Määrä
pari


Koko
185 - 195 cm suksille
Ei saatavilla
200 - 210 cm suksille
Ei saatavillaSaatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Näillä nousukarvoilla voi myös päivittää vanhat sukset uusiksi liimaamalla nousukarvat vanhojen pohjiin. Kiva projekti askartelusta tykkäävälle tai jos vanhat sukset tuntuvat sen verta perheenjäseneltä ettei niistä tohdi luopua. Käytännössä päivitetyistä suksista on lähes mahdotonta saada yhtä hyviä kuin ostamalla kokonaan uudet sukset.

Erinomainen liuku- ja pitoyhdistelmä. Hyvän liukuvuuden takaa polyethylenipinta ja pidosta huolehtii mohairkarva. Helppo asentaa. Mukaan vetoketjullinen pussi vyökiinnityksellä.

Leveys: 4 cm

Sopii normaaleihin murtomaahiihtosuksiin. Ei sovi Madshusin tunturisuksiin (Voss, Glittertind, BC50) kapean kärkilenkin vuoksi.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 130 x 90 x 50 mm.

Paino
0.16 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Mika S. 9.2.2021
Yleisarvosana
Skini osa irtosi ekassa asennuksessa liukuosasta, liimaus petti. Oli tehtaalla sattunu liimaa liian vähän. No takuu kattoi. On liimaillu skinejä 15 v. Luisto melekeen yhtä hyvä ko iliman skinejä, pito oivallinen iliman ähkiötä. Suosittelen umpihanki-kuntoiluun. Syy selvisi. Tehtaalla pakkaavat nin että taitos tulee liukupohjan ja sinin liitoskohtaan. Pitää taittaa säilöön skinin alueelta. Lisäksi kun liima vanhenee, mmurtuu taitoskohdan liiamus.
Anonyymi 13.1.2021
Yleisarvosana
Erittäin hyvä vaihtoehto, kun haluaa parempaa luistoa esim. ilman ahkiota metsähiihtelyssä. Kärki lenkki liian kapea Madhus Panoraama M62 sukseen.
Anonyymi 27.3.2020
Yleisarvosana
Toimivat ok tunturissa Madshusin lyhyehköissä Pellestova-suksissa
Päivi K. 30.12.2018
Yleisarvosana
Toimivat
Sini S. 12.12.2017
Todella hyvä ja toimiva tuote.
Risto H. 13.9.2017
Yleisarvosana
Tunturisuksiin laitoin ja ovat toimineet loistavasti ahkiota vedettäessä.
Tommi V. 22.3.2021
Kärkilenkin osalta sopii kullä Madshus BC50 tunturisuksiin, mutta suksen kärjen suurin notkeus tekee ongelmaksi luisto-osan kiinnipysymisen. Kun kärki taipuu voimakkaasti alaspäin irtoaa muoviosan liimaus suksenpohjasta ja saattaa jäätyä, jonka jälkeen sitä ei enää saa kiinni sulattamatta - hankala homma avotunturissa kun karvat jää matkalle, niitä joutuu palaamaan hakemaan eikä niitä enää saa kiinni suksiin kuin sulatuksen jälkeen.
Risto H. 28.10.2020
Toivottavasti Madshus ei ole lopettanut näiden valmistusta. Uusille olisi tarvetta, kun entiset on kulutettu loppuun. Ovat kätevät jäisemmällä lumella ahkion vedossa - nopeat kiinnittää ja ottaa pois. Toisin kuin tuotekuvaus sanoo nämä käyvät hyvin BC50-suksiin, ainakin mallin aikaisempaan versioon.
Lisää kommentti

Tuotemerkki