Lajit » Vaellus » Teltat ja majoitteet » 2 hengen teltat » Hilleberg Nammatj 2 »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Jarno S. 4.9.2020:
Yleisarvosana
Syysvaelluksella tahtoi aamukaste nousta ulkoteltan ja sisäteltan väliin, vaikka kaikki räppänät oli auki. Pystytettynä sisäteltta pysyi kuivana ja ilmastointi oli hyvä. Teltan kun pakkasi märkänä rinkkaan, niin seuraavalla pystytyskerralla oli aina lattia märkä ja se piti pyyhkiä. Absidi on tilava enkä koe tarvetta GT versiolle itse. Sateella sain tehtyä ruuat absidissa. Päädyin tähän telttaan lähinnä sen leveyden johdosta. Nallo 2 on sen verran kapea, että kaksi (Exped synmat 9 LW + Exped DownMat 9 M) telttapatjaa ei mahtunut sisätelttaan, vaan se jäi kapeammasta kohdasta jonkun sentin pieneksi. Nammatij 2 oli juuri sopiva ja jäi vielä pari senttiä tilaakin. Painoa on hieman reiluhkosti yksinvaellukselle, mutta pystytys onnistuu nopeasti ja hyvin helposti. Erittäin laadukkaan tuntuinen teltta ja nukuin tässä paremmin kuin autiotuvissa.
John O. 2.6.2020:
Yleisarvosana
Great communication and always friendly helpful answers to questions. I love my Nammatj 2 ! Thanks, John
Robert C. 12.3.2020:
Yleisarvosana
The Hilleberg Nammatj 2 is everything and more that I expected from such a quality tent. I’m expecting years of use from the tent being safe in the knowledge that I’m securely and comfortably protected. Materials and design are exceptional.
Albert V. 27.3.2019:
Yleisarvosana
Pitkälle miehelle ja/tai ympärivuotiselle vaeltajalle erinomainen teltta. Tällaista telttaa ostaessa varmasti tulee tehtyä melkoiset taustatutkimukset. Itse ainakin tein, ja (yhden harhaostoksen jälkeen) en voisi olla tyytyväisempi. Grammaviilauksen himo iski ensiksi, ja ajattelin Hilleberg Akton olevan meikäläisen juttu, mutta enhän sinne sisään kunnolla mahtunut. Nammatj oli heti alusta saakka tilava kokemus, joka on ensimmäiset viisi talvivaellusta toiminut loistavasti. Absidia ei ole, mutta itse sain säilöttyä talvivaelluskamat teltan sisälle moitteetta. Siis kaikki kamat, rinkalla kun vaelsin. Samalla perus Nammatj on melkoisesti kevyempi kannettava, kuin mitä GT versio. Suosittelen pistämään myymälässä pystyyn ja käymään sisällä molemmissa malleissa (GT ja perus), sitten konkreettisesti huomaa eron ja voi suhteuttaa omaan tilan tarpeeseen. Parempaa tuuletusta en teltassa ole tavannut, eikä näin vähäistä kondensoitumista ole ollut ikinä. Teltan paikalla ja tuulen suunnalla tietysti merkitystä. Pienet yksityiskohdat kaarien kulhojen kiristyksessä ja telttanarujen pingoittamisessa antaa luksuskokemuksen. En keksi teltasta mitään negatiivista. Ostin vihreänä, on mukavan pimeäkin vielä. Kanssavaeltajilta olen kuullut punaisen ja hiekanvärisen olevan melkosen valoisia nukuttavia.