Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» 2 hengen teltat‪» Hilleberg Nammatj 2‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 8.9.2022
Yleisarvosana
Tapio K. 15.5.2022
Yleisarvosana
Minna S. 12.2.2022
Yleisarvosana
Kesti kovat tuulet tunturissa. Luottomajoite.
Edward L. 24.11.2021
Yleisarvosana
Hillebergin suhteen ei ole paljon sanottavaa, ostin Nammatj 2:n ja odotetusti se on erinomainen laatu. Kaikki teltassa on kaikkien muiden yläpuolella. Roiskuin (Säästön jälkeen), koska halusin luotettavuutta, mutta ennen kaikkea turvallisuutta, missään muussa teltassa ei voi tuntea oloaan yhtä turvalliseksi kuin Hillebergissä. Rakasta telttaa.
Anonyymi 6.7.2021
Yleisarvosana
toisen kerran olen velkaa tämän legendaarisen teltan. Odotan innolla ensimmäistä käyttökertaa myöhemmin kesällä 😃
Anonyymi 16.2.2021
Yleisarvosana
Juha K. 29.1.2021
Yleisarvosana
Teltta oli toki hintava! Nyt ~puolen vuoden käytön jälkeen niin (kesällä, syksyllä kuin talvella) voin ehdottomasti suositella telttaa! Materiaali vaikuttaa kestävältä, ja olen itseasiassa aika kovalla kädellä sitä kohdellut. Teltta on ollut pyörän tarakalla vahvassa puristuksessa useaan otteeseen, pakattu päin esteriä, eikä siitä huolimatta ole vaikuttanut ottavan minkäänlaista damagea! Teltta on todella yksinkertainen ja helppo pystyttää, ja käytännössä neljällä kiilalla pysyy teltta hyvin pystyssä. Enemmän on toki tarpeen sateisilla keleillä, tai jos haluaa tehdä yöpymispaikalla vaikutuksen muihin kanssaolijoihin. Teltta on sisältä lähes viiden tähden hotelli! Ilmanvaihto pelaa, eikä minkäänlaista kondensaatio-ongelmaa ole ilmennyt. Pusseja löytyy tavaroille ja tilaa vaikka muille jakaa. Ihan viis kautta viis teltta
Jarno S. 4.9.2020
Yleisarvosana
Syysvaelluksella tahtoi aamukaste nousta ulkoteltan ja sisäteltan väliin, vaikka kaikki räppänät oli auki. Pystytettynä sisäteltta pysyi kuivana ja ilmastointi oli hyvä. Teltan kun pakkasi märkänä rinkkaan, niin seuraavalla pystytyskerralla oli aina lattia märkä ja se piti pyyhkiä. Absidi on tilava enkä koe tarvetta GT versiolle itse. Sateella sain tehtyä ruuat absidissa. Päädyin tähän telttaan lähinnä sen leveyden johdosta. Nallo 2 on sen verran kapea, että kaksi (Exped synmat 9 LW + Exped DownMat 9 M) telttapatjaa ei mahtunut sisätelttaan, vaan se jäi kapeammasta kohdasta jonkun sentin pieneksi. Nammatij 2 oli juuri sopiva ja jäi vielä pari senttiä tilaakin. Painoa on hieman reiluhkosti yksinvaellukselle, mutta pystytys onnistuu nopeasti ja hyvin helposti. Erittäin laadukkaan tuntuinen teltta ja nukuin tässä paremmin kuin autiotuvissa.
John O. 2.6.2020
Yleisarvosana
Suuri viestintä ja aina ystävälliset hyödylliset vastaukset kysymyksiin. Rakastan Nammatj 2: ta! Kiitos, John
Robert C. 12.3.2020
Yleisarvosana
Hilleberg Nammatj 2 on kaikkea muuta, mitä odotin niin laadukkaalta teltalta. Odotan vuosien käytön teltan olevan turvallinen tietäen, että olen turvallisesti ja mukavasti suojattu. Materiaalit ja muotoilu ovat poikkeuksellisia.
Albert V. 27.3.2019
Yleisarvosana
Pitkälle miehelle ja/tai ympärivuotiselle vaeltajalle erinomainen teltta. Tällaista telttaa ostaessa varmasti tulee tehtyä melkoiset taustatutkimukset. Itse ainakin tein, ja (yhden harhaostoksen jälkeen) en voisi olla tyytyväisempi. Grammaviilauksen himo iski ensiksi, ja ajattelin Hilleberg Akton olevan meikäläisen juttu, mutta enhän sinne sisään kunnolla mahtunut. Nammatj oli heti alusta saakka tilava kokemus, joka on ensimmäiset viisi talvivaellusta toiminut loistavasti. Absidia ei ole, mutta itse sain säilöttyä talvivaelluskamat teltan sisälle moitteetta. Siis kaikki kamat, rinkalla kun vaelsin. Samalla perus Nammatj on melkoisesti kevyempi kannettava, kuin mitä GT versio. Suosittelen pistämään myymälässä pystyyn ja käymään sisällä molemmissa malleissa (GT ja perus), sitten konkreettisesti huomaa eron ja voi suhteuttaa omaan tilan tarpeeseen. Parempaa tuuletusta en teltassa ole tavannut, eikä näin vähäistä kondensoitumista ole ollut ikinä. Teltan paikalla ja tuulen suunnalla tietysti merkitystä. Pienet yksityiskohdat kaarien kulhojen kiristyksessä ja telttanarujen pingoittamisessa antaa luksuskokemuksen. En keksi teltasta mitään negatiivista. Ostin vihreänä, on mukavan pimeäkin vielä. Kanssavaeltajilta olen kuullut punaisen ja hiekanvärisen olevan melkosen valoisia nukuttavia.