Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» 2 hengen teltat‪»

Hilleberg Nammatj 2

Hilleberg Nammatj 2

Hilleberg Nammatj 2
Hilleberg Nammatj 2
Hilleberg Nammatj 2
Hilleberg Nammatj 2
Hilleberg Nammatj 2
Hilleberg Nammatj 2
Hilleberg Nammatj 2

Määrä
kpl


Väri
Hilleberg Nammatj 2 Green
Green
Hilleberg Nammatj 2 Red
Red
Hilleberg Nammatj 2 Sand
Sand
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.
Saatavuus
Arviolta 14 - 90 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on melko hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Sijainti myymälässä Myymälä (Helsinki): Retkeily


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Nammatj 2 on neljän vuodenajan teltta niille, jotka arvostava keveyden ja kestävyyden yhdistämistä. Teltan kaksi 10 mm paksua telttakeppiä yhdistettynä Kerlon 1800 ulkotelttamateriaaliin takaavat toimivuuden kovimmissakin oloissa. Teltan keveys on saavutettu karsimalla sisäänkäyntien määrä yhteen.

Teltassa on mm. seuraavat erityisominaisuudet:

 • Kaksi samanpituista telttakaarta 2 x 293 cm (10 mm)
 • Tuplatelttakaarien käyttömahdollisuus
 • Eteinen ruoanlaittoon ja tavaransäilytykselle yms.
 • Yhdistetty sisä- ja ulkoteltta
 • Sisäteltassa kattonaru ja kaksi taskua varusteiden säilytykseen
 • Kiilat: 18 Y-kiilaa

Ehdoton teltta naparetkeilyyn, vuoristoon, pitkille vaelluksille vaikeissa olosuhteissa, erikoisjoukoille, pyöräilijöille, melojille - Ihan kaikille.

Tämä teltta kuuluu Hilleberg Black Label tuoteperheeseen:
Black Label tuoteperheen teltat ovat valmistettu Hillebergin vahvimmista materiaaleista ja soveltuvat parhaiten talvitelttailuun. Black Label tuoteperheen teltat soveltuvat kaikenlaiseen maastoon ja kaikenlaisiin olosuhteisiin. Teltat ovat vahvoja, vakaita, tilavia ja helppokäyttöisiä. Paras valinta tukikohta-, tai leiriteltaksi. Koska teltat on rakennettu vahvoista ja kestävistä materiaaleista, painoa paketille tulee luonnollisesti jokunen gramma enemmän.

Rakennettu vahvimmista mahdollisista materiaaleista:
 • Kerlon 1800 -telttakangas (40 D High Tenacity Ripstop Nylon 66)
  • Vesipilari: 5500 mm/54 kPa (ISO 811)
  • Repeäimislujuus: min. 18 kg (ISO 13937-4)
 • 10 mm telttakaaret
 • 3 mm telttanarut
 • Vahva ja kestävä sisäteltta (40 Denier Ripstop Nylon)
 • Vahva ja kestävä lattiamateriaali (100 Denier Nylon)
 • Heavy-Duty vetoketjut
 • Kestävät Y-telttakiilat
Soveltuu vaativimpiinkin olosuhteisiin:
 • Ulkoteltan kangas ylettyy maahan asti ja suojaa myös talviolosuhteissa
 • Samanmittaiset kaaret tekevät pystytyksestä helpompaa esim. lumimyräkässä
 • Useita ilmastointiaukkoja - takaa teltan hengittävyyden, vaikka teltta hautautuisi osin lumeen
 • Tilavat sisätilat varusteiden vaihtoon ja kuivatukseen

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 200 x 250 x 500 mm.

Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.

Henkilömäärä
2


Majoitetyyppi
Tunneliteltta


Materiaali
Kerlon 1800


Paino
3 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Takuu
120 kk


Valmistusmaa
Viro


Buy It For Life™

Buy it for Life™ -tuotteet ovat elämää kestäviä, korjattavissa ja niille myönnetään 10 vuoden takuu. Suomalainen heittää vuodessa pois 13 kiloa tekstiilijätettä. Yhdessä tuotamme sii...


Kommentit
Minna S. 12.2.2022
Yleisarvosana
Kesti kovat tuulet tunturissa. Luottomajoite.
Edward L. 24.11.2021
Yleisarvosana
Hillebergin suhteen ei ole paljon sanottavaa, ostin Nammatj 2:n ja odotetusti se on erinomainen laatu. Kaikki teltassa on kaikkien muiden yläpuolella. Roiskuin (Säästön jälkeen), koska halusin luotettavuutta, mutta ennen kaikkea turvallisuutta, missään muussa teltassa ei voi tuntea oloaan yhtä turvalliseksi kuin Hillebergissä. Rakasta telttaa.
Anonyymi 6.7.2021
Yleisarvosana
toisen kerran olen velkaa tämän legendaarisen teltan. Odotan innolla ensimmäistä käyttökertaa myöhemmin kesällä 😃
Juha K. 29.1.2021
Yleisarvosana
Teltta oli toki hintava! Nyt ~puolen vuoden käytön jälkeen niin (kesällä, syksyllä kuin talvella) voin ehdottomasti suositella telttaa! Materiaali vaikuttaa kestävältä, ja olen itseasiassa aika kovalla kädellä sitä kohdellut. Teltta on ollut pyörän tarakalla vahvassa puristuksessa useaan otteeseen, pakattu päin esteriä, eikä siitä huolimatta ole vaikuttanut ottavan minkäänlaista damagea! Teltta on todella yksinkertainen ja helppo pystyttää, ja käytännössä neljällä kiilalla pysyy teltta hyvin pystyssä. Enemmän on toki tarpeen sateisilla keleillä, tai jos haluaa tehdä yöpymispaikalla vaikutuksen muihin kanssaolijoihin. Teltta on sisältä lähes viiden tähden hotelli! Ilmanvaihto pelaa, eikä minkäänlaista kondensaatio-ongelmaa ole ilmennyt. Pusseja löytyy tavaroille ja tilaa vaikka muille jakaa. Ihan viis kautta viis teltta
Jarno S. 4.9.2020
Yleisarvosana
Syysvaelluksella tahtoi aamukaste nousta ulkoteltan ja sisäteltan väliin, vaikka kaikki räppänät oli auki. Pystytettynä sisäteltta pysyi kuivana ja ilmastointi oli hyvä. Teltan kun pakkasi märkänä rinkkaan, niin seuraavalla pystytyskerralla oli aina lattia märkä ja se piti pyyhkiä. Absidi on tilava enkä koe tarvetta GT versiolle itse. Sateella sain tehtyä ruuat absidissa. Päädyin tähän telttaan lähinnä sen leveyden johdosta. Nallo 2 on sen verran kapea, että kaksi (Exped synmat 9 LW + Exped DownMat 9 M) telttapatjaa ei mahtunut sisätelttaan, vaan se jäi kapeammasta kohdasta jonkun sentin pieneksi. Nammatij 2 oli juuri sopiva ja jäi vielä pari senttiä tilaakin. Painoa on hieman reiluhkosti yksinvaellukselle, mutta pystytys onnistuu nopeasti ja hyvin helposti. Erittäin laadukkaan tuntuinen teltta ja nukuin tässä paremmin kuin autiotuvissa.
John O. 2.6.2020
Yleisarvosana
Suuri viestintä ja aina ystävälliset hyödylliset vastaukset kysymyksiin. Rakastan Nammatj 2: ta! Kiitos, John
Robert C. 12.3.2020
Yleisarvosana
Hilleberg Nammatj 2 on kaikkea muuta, mitä odotin niin laadukkaalta teltalta. Odotan vuosien käytön teltan olevan turvallinen tietäen, että olen turvallisesti ja mukavasti suojattu. Materiaalit ja muotoilu ovat poikkeuksellisia.
Albert V. 27.3.2019
Yleisarvosana
Pitkälle miehelle ja/tai ympärivuotiselle vaeltajalle erinomainen teltta. Tällaista telttaa ostaessa varmasti tulee tehtyä melkoiset taustatutkimukset. Itse ainakin tein, ja (yhden harhaostoksen jälkeen) en voisi olla tyytyväisempi. Grammaviilauksen himo iski ensiksi, ja ajattelin Hilleberg Akton olevan meikäläisen juttu, mutta enhän sinne sisään kunnolla mahtunut. Nammatj oli heti alusta saakka tilava kokemus, joka on ensimmäiset viisi talvivaellusta toiminut loistavasti. Absidia ei ole, mutta itse sain säilöttyä talvivaelluskamat teltan sisälle moitteetta. Siis kaikki kamat, rinkalla kun vaelsin. Samalla perus Nammatj on melkoisesti kevyempi kannettava, kuin mitä GT versio. Suosittelen pistämään myymälässä pystyyn ja käymään sisällä molemmissa malleissa (GT ja perus), sitten konkreettisesti huomaa eron ja voi suhteuttaa omaan tilan tarpeeseen. Parempaa tuuletusta en teltassa ole tavannut, eikä näin vähäistä kondensoitumista ole ollut ikinä. Teltan paikalla ja tuulen suunnalla tietysti merkitystä. Pienet yksityiskohdat kaarien kulhojen kiristyksessä ja telttanarujen pingoittamisessa antaa luksuskokemuksen. En keksi teltasta mitään negatiivista. Ostin vihreänä, on mukavan pimeäkin vielä. Kanssavaeltajilta olen kuullut punaisen ja hiekanvärisen olevan melkosen valoisia nukuttavia.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Blogi

Hilleberg -teltan valintaopas

Hillebergin telttavalikoima on niin runsas, että Hillen hankkijalla saattaa olla edessään ihan valinnanvaikeus: niin paljon hyviä vaihtoehtoja. Mikä Hillebergin teltta on paras juuri sinun tarpeisiisi? Lue Varuste.netin vinkit Hilleberg -teltan valintaan.


Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...


Vinkkejä talviretkeilijälle

Talvivaellus on loistava tapa kokea luonto uudenlaisessa elementissä. Metsät, kalliot ja järvet näyttävät lumi- ja jääpeitteiden alla huomattavan erilaisilta kuin sulan maan aikaan. Talvivaelluksen hyvänä puolena on se, että talvella ei tarvitse myöskään pelätä hyttysiä tai punkk...