Lajit‪» Vaellus‪» Rinkat, reput, kassit‪» Rinkat‪» Putkirunkoiset‪» Savotta LJK Modulaaririnkka‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Jörg H. vahvistettu ostaja, 20.8.2019
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Repun paino on 4,3 kg, tekniset tiedot osoittavat 3.9.
Bruno L. vahvistettu ostaja, 12.8.2019
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erittäin tukeva laukku, jolla on erinomainen viimeistely. Sen modulaarinen henki on arvostettavissa niille, jotka haluavat mukauttaa taskujen sijainnit pehmeiden koukkujen ansiosta. Alumiinirunko tarjoaa hyvän vakauden, kun kaikki hihnat on säädetty. Erittäin ei-aineellinen niille, jotka haluavat säilyttää varusteet koko elämän.
Tommi L. vahvistettu ostaja, 6.8.2019
Yleisarvosana
Erinomainen kantolaite, kun tavaraa on otettava reilusti mukaan. Tällä rinkalla onnistuu useamman viikon vaellus kevyesti.
Aku M. vahvistettu ostaja, 25.6.2019
Yleisarvosana
Parasta mitä rahalla saa, tätä rinkkaa ei käytöllä pysty rikkomaan.
Shane W. vahvistettu ostaja, 30.4.2019
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
erittäin tyytyväinen tämän pakkauksen laatuun ja muotoiluun. Olen innoissani ladatessani sen ja asettamalla siihen muutaman mailin nähdäksesi kuinka se maksaa työolosuhteissa, mutta näkemieni perusteella luotan siihen, että tämä on loistava pakkaus tulevina vuosina
Martin S. vahvistettu ostaja, 28.2.2019
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Pidän todella tästä repusta
Anders F. vahvistettu ostaja, 25.12.2018
Yleisarvosana
Ostin uudemman LJK Modulaaririnkan vanhan tilalle, josta en silti raaskinutkaan luopua. Vanhassa LJK rinkka on palvellut hyvin ja palvele edelleen, sivutaskut on tehty niin, että niiden taakse saa sujaututettua saa sujautettua vaikkapa Rosellin retkipiilu pitkällä varrella, joka on ainakin minun käyttööni ehdottomasti paras retkikirves, ja toisen taskun taakse vaikkapa erinomaiseksi osoittautunut Gerber Freescape Camp Saw. Toinen arvostamani asia vanhassa LJK:ssa on alalokeron päälle ommeltu kookas tasku johon mahtui mm retkikeitin ja kattila/kahvipannu yhdistelmä. Ei ollut vaara että esim. polttoainepullo pilaisi ruuat. Ainoa miinus oli että alalokero oli hankala käyttää. Kestävyys oli tässä tapauksessa asetettu käyttömukavuuden edelle. Mutta nyt olikin kysymys uudesta Modularista. Erinomainen rinkka. Jäin kuitenkin kaipaamaan sitä isoa taskua johon sopisi keitin ja astiat. Eikä Savotalta löytynyt riittävän isoa taskua johon keitinsettini olisi mahtunut suosiolla. Jouduin turvautumaan toisen valmistajan tekemään pikkureppuun jota sain kiinnitettyä rinkan alaosan läppään, mikä taas hankaloittaa hieman käyttöä. Eli ison etuläpän hyöty meni tässä tapauksessa hukkaan. Tässä rinkassa jouduin varmistamaan Retkipiilun kiinnityksen remmeillä. Suurin etu tässä uudessa rinkassa on muunneltavuus. ja tiedän pystyväni muokkamaan sitä juuri haluamallani tavalla. Varmaan paras modulaaririnkka ikinä, niin käyttöominaisuksiltaan kuin laadultaan. Jäin kuitenkin kaipaamaan ne vanhat metalliset narulukot!
Horst S. vahvistettu ostaja, 20.9.2018
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Erittäin hyvä, pitkäikäinen tuote.
Daniel A. vahvistettu ostaja, 14.9.2018
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Viimeinen reppu, jonka minun on koskaan ostettava. Tämä kestää eliniän
Teemu P. vahvistettu ostaja, 5.9.2018
Yleisarvosana
sha...@...fi vahvistettu ostaja, 23.6.2018
Yleisarvosana
Jouko J. vahvistettu ostaja, 9.5.2018
Yleisarvosana
Holger E. vahvistettu ostaja, 20.1.2018
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Minulle (198cm, 95kg) tämä on täydellinen reppu. Ei vaatimusta kuljettaa 30 kg vaikeissakin nousuissa. Siinä on tarpeeksi tilaa isolle talvi-makuupussille. Kaikki on erittäin vahvaa ja tehty pitkään käyttöön. Tämä on viimeinkin minun "viimeinen" reppuni.
ing...@...om vahvistettu ostaja, 19.9.2017
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Muutaman päivän poissaolon jälkeen Saksan metsässä on aika tarkistaa Savotta LJK Modular. Pakkasin sen johonkin välillä 23–30 kg. Käytin sivutaskut ja kiinnitin hollantilaisen armeijan Bivybag-laukun ulkopuolelle. Koska ei ollut todellista sateita, en voi kommentoida, miten se toimii rankkasateessa, jotkut tihkusadeet eivät aiheuttaneet ongelmaa. Minun tapa pakata se on makuupussi ylhäällä yhdessä 3 litran lähdeveden virtsarakon kanssa ja loput vaihde on etukuormaajan taskussa alaosassa. Kyllä, minulla on suuri makuupussi, ruumiini korkeus on 1,98 m ja minulla on leveä rinta ja yläselkä (kuntosali toimii). Mikä aiheuttaa 4 tähden luokituksen viiden tähden sijasta, on pussin säätö ja vetoketjun sileys. Minun piti yrittää ja sopeutua yli viisi kertaa päästäksesi täydelliseen istuvuuteen. Vetoketjuja on vaikea käyttää etukuormaajan taskussa, ja toivon, että siitä tulee tasaisempi. Pidikkeet ovat helppokäyttöisiä ja vyötärönauhan metallisolki on täydellinen. Kaikki säädöt on muutettu ja ne kestävät kauan, vaikka lähetystyössä olisikin jonkin verran väärin. Ulkokehyksen avulla on helppo kiinnittää johto ripustettavaksi puun kohdalle leirillä. Koska käytin sitä vain tasaisessa tai sileässä mäkisessä ympäristössä, en voi kommentoida, miten se toimii vuoristoalueella.
Nimimerkki JohnBorrowdale 3.8.2022
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Savotta on tehnyt virheen lopettaessaan tämän mallin valmistuksen. Se on paljon parempi kuin korvaava Jaakari XL
Nimimerkki Rolf L 20.10.2016
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Uskomattoman hyvä reppu. Ei ole väliä kuinka kovasti pakkaat sen, se on kuin sanoa "Onko sinulla kaikki mitä sinulla on ?!" Jopa raskain kuorma on miellyttävä käyttää, jopa pitkiä matkoja. Paino vain katoaa ja lopulta et ajattele, että sinulla on 20 kg: n reppu
Nimimerkki John Borrowdale 18.8.2016
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Vihdoin reppuvalmistaja, joka kieltäytyy kumarramasta modernia sisäistä runkojätettä. Hyvin tehty kunnollisella suurella ulkoisella runkopakkauksella. Cf brittiläinen jalkaväkireppu, joka istuu vyösarjan yläpuolella ja on MURDER kantaa. Pidä sitä lähellä ja korkealla, ulkoista kehystä ei voi lyödä raskailla kuormilla.
Nimimerkki John Borrowdale 18.8.2016
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Vihdoin reppuvalmistaja, joka kieltäytyy kumarramasta modernia sisäistä runkojätettä. Hyvin tehty kunnollisella suurella ulkoisella runkopakkauksella. Cf brittiläinen jalkaväkireppu, joka istuu vyösarjan yläpuolella ja on MURDER kantaa. Pidä sitä lähellä ja korkealla, ulkoista kehystä ei voi lyödä raskailla kuormilla.
Nimimerkki matiassusi 6.7.2014
Kantelin kyseisen rinkan edeltäjää intissä Ivalon RJK:ssa ja jos mikään muu ei toiminut, niin rinkka sentään piti kutinsa. Itselläni hajosi polvet monta kertaa ennenkuin rinkka edes nitkahti lastista, siitäpä syystä minusta tulikin sitten toimistosissi ja rinkat ja metsät jäivät hetkeksi taakse. Puolen vuoden kokemuksesta jäi mieleen negatiivisina puolina lähinnä vain olkaimien ja lantiovyön epämukavuus ja rintaremmin puuttuminen. Lisäksi yläpussin pohjalle pakattujen tavaroiden esiin saaminen oli monesti täyttä tuskaa. Tästä syystä päätin säästellä vähän pidempään ja hankkia modulaariversion, jossa kyseisiin ongelmiin on savotan puolella keksitty edes jonkinmoinen ratkaisu. Yläpussi ei valitettavasti aukea vetoketjulla päältä, mutta sen sijaan sen saa auki alaosasta kunhan ensin aukaisee alapussin vetoketjullisen läpän; mielestäni merkittävä parannus. Olkaimet ovat jonkinverran pehmustetummat ja lantiovyö huomattavasti parempi. Aikaisemman mallin kanssa 30-60 kg kantaessa sai varautua mustelmiin jo ensimmäisen päivän jälkeen, mutta tällä meni kokeilumielessä 35 kg kantaessa kolme päivää ennenkuin alkoi tuntua epämukavalta ja jäädä jälkiä. Lisänä tietty rintaremmi, jota ei ainakaan intin rinkoissa ollut vakiona: sellainen taiottiin siellä sitten irtoremmeistä tai tuotiin siviilistä joku patentti. Oman kokemuksen perusteella sanoisin, ettei tätä kannata hankkia ellei ole lähdossä sissittämään metsään pitkiksi ajoiksi kerrallaan. Päiväreissulla tai muutamankin päivän reissulla modulaari-ljk on overkill, mutta kukin tyylillään. Yksi asia laitteessa on kuitenkin varma: mikäli sen hankkii, on erittäin suositeltavaa (lue: pakollista) viettää muutama hetki laitteen säätämisen kanssa. Itse irroitin pussiosan kokonaan rangasta ja kiristin lantio- ja selkäosan siteet uusiksi ja asettelin ne noin miljoona kertaa uudelleen ja uudelleen trial & error taktiikalla sopivaksi. Tarkan säädön jälkeen sitä tarvitsee tuskin enää tehdä uudelleen elämänsä aikana, koska rinkka todennäköisesti kestää niin kauan. Mainittakoon vielä, että säädön jälkeen en ainakaan itse tuntenut merkittävää mukavuuseroa nykyisiin anatomisesti muotoilluihin rinkkoihin verrattuna. Rinkka on melkoisen raskas jo itsessään, joten en suosittele tätä ensimmäiseksi rinkaksi kenellekään. Mikäli kuitenkin on tarvetta luotettavalle, elinikäiselle kumppanille koviin olosuhteisiin ja intensiiviseen harrastukseen - here you go.
Nimimerkki viimeinen raja sissi 20.10.2013
Intissä tuo edeltävä malli palveli tarkoitustaan paremmin, kuin hyvin, jokseenkin kolho, mutta erittäin pätevä! uskoisin tämän olevan samalla asialla!