Lajit» Vaellus» Teltat ja majoitteet» 2 hengen teltat» Hilleberg Nallo 2»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Atsushi W. kirjoitti 17.9.2020:
Yleisarvosana
質問への回答や、配送も早くとても助かりました。
Tommi L. 8.5.2020:
Yleisarvosana
nuu...@...om 28.3.2020:
Yleisarvosana
chantal G. kirjoitti 26.2.2020:
Yleisarvosana
Facile à monter, spacieuse. Le auvent est assez grand pour cuisiner en cas de mauvais temps. Pour l'instant je ne lai pas encore essayée sous une pluie battante. A voir....
Eemeli L. kirjoitti 24.7.2019:
Yleisarvosana
Kahden kesäyön käyttökokemuksella vastannut odotuksiani. Pidemmillä vaelluksilla teltan vähäistä painoa arvostaa. Takaliepeet aukaisemalla/nostamalla, sekä kaikki muutkin tuuletusräppänät teltasta, saa nukkumiseen oivat olosuhteet lämpiminä kesäöinä. Tila riittää 190 cm pitkälle ihmiselle, mutta sitä pidemmille tila käy ahtaaksi. Absidi melko niukan kokoinen kahden ihmisen varusteille.
Heikki V. kirjoitti 18.6.2019:
Yleisarvosana
Erinomainen teltta ja monipuoliset ominaisuudet. Teltan pystytys tapahtuu nopeasti ja se kestää tuulen. Yhden sadeyön jälkeen ulko- ja sisäteltan ollessa kosketuksissa vesi pääsi sisäteltan sisäpuolelle. Kosteuden pääsemisen olisi kai voinut estää kiristämällä telttakangas paremmin pystytysvaiheessa.
Tom W. kirjoitti 28.6.2017:
Yleisarvosana
Kevyt ja helppo pystyttää. Reilusti tilaa kahdelle. Tuuletuksessa toivomisen varaa jos kohdalle osuu lämmin päivä.
Nimimerkki Teltta-addikti kirjoitti 20.9.2018:
Nalloon saa hyvällä säällä lisää tuuletusta, kun irrottaa ulkoteltan sisäteltasta jalkopäässä ja käärii ulkoteltan ylös takimmaisen kaaren päälle. Tarvittaessa voi käyttää narua, jos ei meinaa pysyä. Sidöteltan voi sen jälkeen tarvittaessa taas laittaa takanurkasta kiloilla maahan. Näin saadaan samanlainen tuuletus kuin Anjanissa. Toimii.
Nimimerkki hille kirjoitti 26.10.2010:
Monipuolisin teltta, jota olen käyttänyt. Kestänyt monta vuotta käyttöä aavikon hiekkamyrkystä vuorille viiteen kilometriin ja melontareissuille saaristoon. Kevyt kantaa mukana, ja kuitenkin turvallisen tuntuinen huonollakin säällä. Ollut aina vesitiivis, ja tuuletus toimii hyvin kun jättää tuuletusaukon riittävän auki, ja huolehtii että takahelma ei ole aivan maata vasten. Itse katkon yleensä pienet kepit, joilla takahelman korkeuden saa säädettyä (itselläni vielä vanha malli, jossa ei ole vetoketjua kuten uudemmissa malleissa).