Lajit‪» Vaellus‪» Teltat ja majoitteet‪» 2 hengen teltat‪»

Hilleberg Nallo 2

Hilleberg Nallo 2

Hilleberg Nallo 2
Hilleberg Nallo 2
Hilleberg Nallo 2
Hilleberg Nallo 2

Määrä
kpl


Väri
Hilleberg Nallo 2 Green
Green
Ei saatavilla
Hilleberg Nallo 2 Red
Red
Ei saatavilla
Hilleberg Nallo 2 Sand
Sand
Ei saatavilla
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.
Saatavuus
Arviolta 14 - 90 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on melko hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Sijainti myymälässä Myymälä (Helsinki): Retkeily


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Nallo 2 on markkinoiden kevyimpiä oikeasti 4-vuodenajan telttoja 2-hengelle. Yksi sisäänkäynti ja yksi absidi pitävät painon kurissa. Lukuisien kansainvälisten lehtitestien menestyjä; mm. American Alpine Institute 2006, Outdoor 2002 2005 ja 2006, Trail 2005, Great Outdoors 2003 jne. Hilleberg Nallo on yksi markkinoiden parhaimmista neljän vuodenajan vaellusteltoista, kun vertaillaan teltan painoa ja laatua. Nallon suunnittelun tavoitteena on ollut kehittää mahdollisimman kevyt ja tilava teltta. Sopii myös yksinvaeltajille kevyen painonsa vuoksi.

Teltassa on mm. seuraavat ominaisuudet:

 • Värimerkatut telttakaaret
 • Tuplatelttakaarien käyttömahdollisuus
 • Tilava välitila ruoanlaittoon ja tavaransäilytykselle yms.
 • Yhdistetty sisä- ja ulkoteltta
 • Sisäteltassa kattonaru ja kaksi taskua varusteiden säilytykseen
 • Henkilömäärä: 2 aikuista
 • Koko teltan koko: 335 x 130 x 100 cm
 • Sisäteltan koko: 220 x 130 x 100 cm
 • Sisäteltan pinta-ala: 2.6 m²
 • Absidin pinta-ala: 1.3m²
 • Minimipaino: 2.0 kg
 • Kaaret (9 mm): 1 x 305, 1 x 260 cm
 • Kiilat: 16 kpl V-kiiloja.
HUOM! Vuoden 2001 ja sitä vanhempiin Hilleberg Nallo 2 ja Nallo 2 GT -telttoihin sopii varaosana Hilleberg Telttakaari Akto, Enan 293 cm x 9 mm

Tämä teltta kuuluu Hilleberg Red Label tuoteperheeseen:
Red Label tuoteperheen teltat sopivat niin lyhyille kuin pidempiin reissuihin. Red Label tuoteperheen teltat ovat hieman keveämpiä kuin Black Label teltat. Paras valinta jokaisen vuodenajan yleisteltaksi, jos haluat vahvan ja tukevan, mutta silti kevyen yleisteltan.

Vahvat, mutta kevyemmät materiaalit:
 • Kerlon 1200 -telttakangas (30 D High Tenacity Ripstop Nylon 66)
  • Vesipilari: 5000 mm/49 kPa (ISO 811)
  • Repeäimislujuus: min. 12 kg (ISO 13937-4)
 • 9 mm telttakaaret
 • 3 mm telttanarut
 • Kevyempi sisäteltta (30 Denier Ripstop Nylon)
 • Kevyempi lattiamateriaali (70 Denier Nylon)
 • Kevyemmät vetoketjut
 • V-telttakiilat, kestävyyttä ja keveyttä samassa tikussa
Helppokäyttöisyyttä ja mukavuutta kaikenlaisissa olosuhteissa:
 • Ulkoteltan kangas ylettyy maahan asti ja suojaa myös talviolosuhteissa
 • Eri mittaiset kaaret osassa malleista vähentää kokonaispainoa
 • Vähintään yksi ilmastointiaukko katossa tai katon rajassa
 • Tilavat sisätilat

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 200 x 250 x 500 mm.

Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.

Henkilömäärä
2


Majoitetyyppi
Tunneliteltta


Paino
2 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)


Takuu
60 kk


Valmistusmaa
Viro


Kommentit
Atsushi W. 17.9.2020
Yleisarvosana
Vastaukset kysymyksiin ja toimitus olivat nopeita ja hyödyllisiä.
chantal G. 26.2.2020
Yleisarvosana
Helppo koota, tilava. Markiisi on riittävän suuri ruoanlaittoon huonolla säällä. Toistaiseksi en ole vielä kokeillut sitä sateessa. Olla....
Eemeli L. 24.7.2019
Yleisarvosana
Kahden kesäyön käyttökokemuksella vastannut odotuksiani. Pidemmillä vaelluksilla teltan vähäistä painoa arvostaa. Takaliepeet aukaisemalla/nostamalla, sekä kaikki muutkin tuuletusräppänät teltasta, saa nukkumiseen oivat olosuhteet lämpiminä kesäöinä. Tila riittää 190 cm pitkälle ihmiselle, mutta sitä pidemmille tila käy ahtaaksi. Absidi melko niukan kokoinen kahden ihmisen varusteille.
Heikki V. 18.6.2019
Yleisarvosana
Erinomainen teltta ja monipuoliset ominaisuudet. Teltan pystytys tapahtuu nopeasti ja se kestää tuulen. Yhden sadeyön jälkeen ulko- ja sisäteltan ollessa kosketuksissa vesi pääsi sisäteltan sisäpuolelle. Kosteuden pääsemisen olisi kai voinut estää kiristämällä telttakangas paremmin pystytysvaiheessa.
har...@...om 14.12.2017
Erittäin laadukas teltta. Helppo pystyttää. On myös miellyttävä purkaa ja pakata koska suojapussissa on sopivasti väljyyttä eikä telttaa tarvitse tunkea sinne voimalla.
Tom W. 28.6.2017
Yleisarvosana
Kevyt ja helppo pystyttää. Reilusti tilaa kahdelle. Tuuletuksessa toivomisen varaa jos kohdalle osuu lämmin päivä.
Nimimerkki Tamppaaja 13.8.2021
Todella laadukas ja kevyt teltta. Nallo 2 toimii loistavasti yhdenhengen majoitteena. Onhan se hieman Aktoa painavampi, mutta vastaavasti tilaakin on sitten todella paljon enemmän tarjolla -- suorastaan ruhtinaallisesti. Kyllähän siinä kaksikin varmasti nukkuu, mutta kahta 70-100 litraista rinkkaa ei kyllä absidiin oikein kätevästi saa. Jos vaimo ja koirakin lähtevät vaellukselle mukaan, vaihtuu teltta silloin Nallo 3 GT malliin, jossa on kunnollisen absidin myötä reilusti enemmän tilaa. Nallo 2 telttani on "uudempaa" vetoketjullisella takahelmalla varustettua mallia (toisin kuin huomattavasti vanhempi Nallo 3 GT telttani). Mielestäni tuuletus toimii nyt varsin hyvin ja kondensio ei muodostu ongelmaksi, kunhan räppänät pitää auki. Teltan asemoiminen tuulensuuntaisesti parantaa luonnollisesti ilmankiertoa merkittävästi. Toisin kuin jossain aiemmassa kommentissa annettiin ymmärtää, teltan päällikangas ei laske vettä läpi vaikka sitä sisäpuolelta kosketteleekin. Itselläni usein rinkka tai kengät olleet yöllä absidissa teltan kangasta vasten, mutta pysyneet kyllä täysin kuivana kovasta sateesta huolimatta. Veikkaisin kommentoijan tapauksessa kyseessä olevan yöllä teltan ulkokankaan sisäpintaan kertynyt kondenssivesi, jota kyllä tuulettomalla kelillä herkästi muodostuu. Nallo 2 on erittäin nopea kasata ja purkaa. Tätä ominaisuutta osaa arvostaa eritoten sateisella kelillä. Myrskynkestävyys on todella hyvä, kunhan ankkuroi telttansa käyttäen kaikki kiilat. Varsinaisia lumiliepeitä Nallossa ei ole, mutta kangas ulottuu kuitenkin maahan asti, tehden teltasta soveltuvan myös talvikäyttöön (toisin kuin Anjan). Talvella kannattaa kuitenkin laittaa lunta teltan reunoille, jotta tuiskuava lumi ei pääse puhaltelemaan liepeiden alta. Telttani on edelleen kuin uusi, vaikka se on jo monta vuotta vanha ja nähnyt pitkälti päälle 20 reissua. Lyhimmillään reissuni ovat olleet kestoltaan viikon, mutta useimmiten lähempänä kahta. Telttaa on pääasiassa käytetty ympärivuotisesti Lapissa, mutta jonkin verran myös kesäreissuilla Saimaalla. Iso kustannuserähän tämmöinen majoite on, mutta jos haluaa todellisen huipputeltan, joka kestää niin Lapin myrskyt kuin ajan hampaan, ja on myös suorituskykyynsä nähden kohtalaisen kevyehkö kantaa, niin Nallo 2 on taatusti loistava valinta. Päivääkään en ole hankintaani katunut.
Nimimerkki Teltta-addikti 20.9.2018
Nalloon saa hyvällä säällä lisää tuuletusta, kun irrottaa ulkoteltan sisäteltasta jalkopäässä ja käärii ulkoteltan ylös takimmaisen kaaren päälle. Tarvittaessa voi käyttää narua, jos ei meinaa pysyä. Sidöteltan voi sen jälkeen tarvittaessa taas laittaa takanurkasta kiloilla maahan. Näin saadaan samanlainen tuuletus kuin Anjanissa. Toimii.
Nimimerkki hille 26.10.2010
Monipuolisin teltta, jota olen käyttänyt. Kestänyt monta vuotta käyttöä aavikon hiekkamyrkystä vuorille viiteen kilometriin ja melontareissuille saaristoon. Kevyt kantaa mukana, ja kuitenkin turvallisen tuntuinen huonollakin säällä. Ollut aina vesitiivis, ja tuuletus toimii hyvin kun jättää tuuletusaukon riittävän auki, ja huolehtii että takahelma ei ole aivan maata vasten. Itse katkon yleensä pienet kepit, joilla takahelman korkeuden saa säädettyä (itselläni vielä vanha malli, jossa ei ole vetoketjua kuten uudemmissa malleissa).
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Blogi

Hilleberg -teltan valintaopas

Hillebergin telttavalikoima on niin runsas, että Hillen hankkijalla saattaa olla edessään ihan valinnanvaikeus: niin paljon hyviä vaihtoehtoja. Mikä Hillebergin teltta on paras juuri sinun tarpeisiisi? Lue Varuste.netin vinkit Hilleberg -teltan valintaan.


Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...


Vinkkejä talviretkeilijälle

Talvivaellus on loistava tapa kokea luonto uudenlaisessa elementissä. Metsät, kalliot ja järvet näyttävät lumi- ja jääpeitteiden alla huomattavan erilaisilta kuin sulan maan aikaan. Talvivaelluksen hyvänä puolena on se, että talvella ei tarvitse myöskään pelätä hyttysiä tai punkk...