Lajit‪» Veneily‪» Pelastuspuvut‪» Ursuit AWS pelastuspuku‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
jou...@...fi 25.6.2020
Yleisarvosana
Puku on kätevä, koska se menee pieneen tilaan. Jalkineet voi valita käytön mukaan, kahluukenkä-sandaali-kumisaapas-uimaräpylät.
Merja M. 26.12.2019
Yleisarvosana
Hyvä puku muuten mutta, mansetit hihoissa rikkoontuivat melko pian joten, vesi pääsee käsivarsiin. Hyvä iso tasku reidessä, hyvät heijastimet.
Laura T. 25.12.2018
Yleisarvosana
Mika R. 27.10.2018
Yleisarvosana
Hyvä puku, helppo pukea tosin vetoketjun käyttö vaatii näppäryyttä. Voisko olla vielä tasku(ja) lisää!
Ville M. 13.3.2017
Yleisarvosana
Pätevä puku hintaan nähden. Huppu olisi kiva, mutta saahan tuohon takin päälle. Reisitaskua olisin toivonut. Komsii - komsaa: Erinomainen ostos hinta-laatu suhteeltaan!
Nimimerkki Tomppa 17.11.2009
Yhden kauden käyttökokemuksella ihan hyvä ostos hintaansa nähden. Sukkamalliset jalat ovat itse asiassa ihan kätevätkin perus-kalaretkillä ja veneilyssä koska voi käyttää haluamaansa jalkinetta. Kahlaus tosin ei onnistu yhtä helposti kuin saappaalla varustetuissa malleissa, helposti joutuu kuivattelemaan kastuneita kenkiä illan päätteeksi. Suurin ero käyttämiini Ursuitin ammattipukuihin on kuorikankaisen hupun puute. Tämä on itse asiassa yllättävän merkittävä tekijä, tuulisella ja kylmällä säällä on todella ankeaa olla merellä ilman huppua. Puvun mukana tuleva neopreenihuppu kun ei tuulelta ja roiskeilta juurikaan suojaa. Käytännössä toimivaksi ratkaisuksi on osoittautunut kuoritakin pukeminen huputtoman puvun päälle. Tällöin saa käyttöön myös omat tutut taskut, joita puvussa ei muuten liiemmin ole. Materiaaleista tai kestävyydestä ei toistaiseksi ole ollut huomauttamista - vaikka tämä on olevinaan Ursuitin "mopomalli", niin puku on vakuuttavan ja jämäkän oloinen tuote.