Lajit‪» Veneily‪» Pelastuspuvut‪»

Ursuit AWS pelastuspuku

Ursuit AWS pelastuspuku

Ursuit AWS pelastuspuku
Ursuit AWS pelastuspuku
Ursuit AWS pelastuspuku
Ursuit AWS pelastuspuku
Ursuit AWS pelastuspuku
Ursuit AWS pelastuspuku
Ursuit AWS pelastuspuku
Ursuit AWS pelastuspuku
Ursuit AWS pelastuspuku
Ursuit AWS pelastuspuku

Kampanjahinta
789,33 + toimituskulut
Alin hinta 30 vrk sisällä 789,33 €
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 849,90 €
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVäri
Musta
Ursuit AWS pelastuspuku Punainen
Punainen


Koko
S (152 - 164 cm ja sukka 40)
M (164 - 170 cm ja kenkä 42)
L (170 - 182 cm ja sukka 44)
XL (182 - 194 cm ja sukka 46)
XXL (194 - 200 cm ja sukka 48)Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

AWS Active Water Sports Suit kuivapuku monipuoliseen vesillä liikkumiseen.

Ursuit AWS on kuivapuku monipuoliseen vesillä liikkumiseen sekä hyvää liikkuvuutta vaativiin vesiurheilulajeihin. Soveltuu erityisen hyvin istuma-asennossa harrastettaviin lajeihin kuten jollapurjehdukseen sekä melontaan. AWS puvussa on erityisesti otettu huomioon rakenteelliset vaatimukset, joita istuma-asento aiheuttaa ja siksi selkäosaa on pidennetty suhteessa niin, ettei se kiristä.

Yksinkertaistetussa pukumallissa on turhat ominaisuudet karsittu ja keskitytty olennaisimpaan: käyttömukavuuteen ja kuivana pysymiseen. Materiaalina on kevyt ja erinomaisesti hengittävä 4-tex -kangas. Neopreeniset mansetit ovat miellyttävät ihoa vasten, sekä helppo pukea ja riisua. Takamusvahvikkeet ja polvivahvikkeet antavat lisäsuojaa kulumia vastaan.

Puvun mukana toimitetaan irrallinen neopreeninen lämpöhuppu ja käsineet, jotka suojaavat päätä ja käsiä kylmyydeltä.

Puku toimitetaan kantokassissa.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 400 x 350 x 260 mm.


Materiaali
4-tex, Cordura


Paino
2 kg(Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)


Takuu
12 kk


Valmistusmaa
Suomi


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 20.3.2024
Yleisarvosana
Koska oma vanha 5116AWS vuodelta 2006 tuli käyttöikänsä päähän, oli hankittava viime keväänä tälläinen aws. Useiden käyttökertojen jälkeen voin todeta: Hihan vetoketjun avaaminen/sulkeminen vaatii kyllä kikkailua. Henkseleiden selänpuolen ristikappale tahtoo liukua alaspäin, (sama vika ed. puvussakin) hyvä varmistaa sen paikalla pysyminen parilla ompeleella itselle sopivalla korkeudella niin pysyy olkaimet olalla! Puvun koosta pitää sanoa, mahtuu kyllä päälle mutta kyllä tämän hintaluokan puvuissa voisi olla hyvän istuvuuden varmistamiseksi tarjolla ulkomaisten pukujen tapaan MB, LM, LB mallisia välikokojakin. Lopuksi sukkaosasta vinkki, että jos käytätte pitkävartisia saappaita, niin sukkaosan päälle voi sujauttaa ohuen 5 litran pakastepussin, niin liukuu helposti kengän sisälle. Sukan hengittävyyskään ei loppujen lopuksi kärsi jo itse saappaan takia. Rullakaan em. pussejakaan ei maksa kuin pari euroa.
yrj...@...om vahvistettu ostaja, 29.10.2023
Yleisarvosana
Kohtuuhintainen henkivakuutus yksin liikkujalle.
Jouni L. vahvistettu ostaja, 31.8.2023
Ursuit AWS on pelastuspukujen perusmalli, joka toimii myös snorklauspukuna tarvittaessa. Hyvää on keveys, kohtuullinen hinta ja helppokäyttöisyys. Reikiä tulee melko helposti etenkin takapuoleen, jos puvussa istutaan paljon esimerkiksi veneen penkillä. Rantavedessä kahlaillessa kannattaa käyttää kunnollisia kahluukenkiä.

Risto V. vahvistettu ostaja, 7.7.2023
Yleisarvosana
Pitää lämpimänä ja kuivana, tyylikäs ja melko mukava
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.6.2023
Yleisarvosana
Erinomainen puku. Yksi tähti pois mitoituksesta, vaikkei suoraan puvusta johdu. 170cm pituiselle M-koko oli liian pieni, L liian suuri. L-koko kuitenkin parempi valinta.
Sami K. vahvistettu ostaja, 8.6.2023
Yleisarvosana
Laadukas puku. Pisaraakaan vettä ei tule puvun sisälle kun sen pukee oikeaoppisesti päälle. Koko on reilu, puvun alle mahtuu hyvin vaatekertoja.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 14.9.2022
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Hyvin tiivistetty puku, mutta kaikesta huolimatta jalkani ovat märät muutaman tunnin kuluttua. Se on helppo pukea jopa kaulan neopreenin tasolle, hieman vähemmän ranteiden tasolle, joten se vaurioituu nopeammin. Suuri diagonaalinen vetoketju on erittäin käytännöllinen, kuten myös henkselit. Pidentääkseni sen käyttöikää, huuhtelen sen jokaisen käyttökerran jälkeen ja annan kuivua avattuna ripustimella. Tämä on toinen märkäpukuni, kun olen käyttänyt ensimmäistä säännöllisesti 10 vuotta. Suosittelen häntä...
Kari S. vahvistettu ostaja, 19.8.2022
Yleisarvosana
Korkealuokkainen kuivapuku. Hyvä hinta-laatu -suhde. Sopii erittäin hyvin kajakkimelontaan. Kaiken kaikkiaan nappiostos.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 8.6.2022
Yleisarvosana
Sopiva puku melontaan avaran yläosan johdosta.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 25.5.2022
Yleisarvosana
Hyvä puku. Itse olisin toivonut, että vetoketju sulkeutuisi alas päin, niin olisi helpompi käyttää ja saada tiivisti kiinni. Samoin avaus olisi helpompaa.
Näytä kaikki (17) Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Kuivapuvun käyttö- ja huolto-ohjeet

Kuivapuku on olennainen varuste kaikille vesiurheilun harrastajille. Kuivapuku voi toimia tarkoitetulla tavalla vain, jos se on moitteettomassa kunnossa ja sitä on käytetään / huolletaan asiaankuuluvasti ja valmistajan ohjeiden mukaisesti. Kuivapuvun jatkuva huolto ja pienet korj...


Opas pelastuspuvun valintaan ja hoitoon

Vesillä liikuttaesa ollaan aina riskien kanssa tekemisissä. Kertoimet nousevat kun olosuhteet ja vesi ovat kylmää. Täytyy muistaa, että myös kesällä vesi kylmettää veden varaan joutuneen etenkin pidemmillä altistusajoilla. Monille pelastuspukua harkitsevalle tulee hankintap...